563

Анонимен

преди 4 години

Радев е единствения който може да разбута шайката, защото е честен...затова са атаките срещу него

562

Анонимен

преди 4 години

Парите ,които ГРОБ дава за неуките *** тук,за да плюят президента Радев, са многократно повече от втората заплата на Деси,която уж е взимала...Прокуратурата трябва да се занимае с черната каса на ГРОБ,които от нашите данъци плаща на неграмотни безработни пичлемета,които по цял ден стоят на компютъра и ръсят глупости,простотии,пошлости,цинизми и небивалици по адрес на президента...

561

до 596

преди 4 години

Говорех за всички хора, не само за теб, но щом го приемаш лично, ОК. Освен това, защо смяташ, че САЩ ще ни натиснат да обявим война? И мислиш ли, че аз чакам само от Бойко и не вземам своите мерки? Бойко е на своята работа, аз - на моята. Мен ме интересува да има мир. България да преуспява. В момента обучавам теб и другите като теб, докато сте в локвата, да не се тръшкате обпратно в калта, а да станете, да се изчистите и да продължите нататък. Пътем се уча и аз.

560

Далаверов

преди 4 години

Импийчмънт за наглия пъпчив *** , превърнал президентския пост в средство за забогатяване чрез далавери за милони - случая Грипен! Превърнал НСО в таксиметрова служба да превозва Деса и приятели по шопинги за роклички, не случайно бившия й шеф напусна щото му писна от постоянните нарушения, които бяха принудени да извършват служителите на НСО за да задоволяват капризите на селското семейство Радеви! Фуражката трябва да понесе отговорност и за укриването на докумени, уличаващи го в далавери к

559

пфффу

преди 4 години

А какво да правят българските жени, които си нямат любовници-генерали, нито съпрузи-президенти? Те се блъскат, за да си изхранват децата, а Деса е получавала две заплати, живеейки в държавно жилище, и едно дете не е родила, осиновила и отгледала. Всичките пари, които тази жена е получавала, са минали през клозета. Радев си е зарязал децата, за да живее с такава жена.

558

NoName

преди 4 години

До 592-Мен ли точно визирате,че искам война и ми давате насоки да си уреждам нещата по мирен начин?BTW? Ти, скрит зад компа, потребителю, който дори и някакво име или ник нейм не можеш да измислиш,за да напишеш нещо във форума-знаеш ли изобщо как изглеждам,какъв човек съм по принцип,за да рамкираш??И да,ако САЩ настиснат за война,бонбонче,банкянската кратуна ще я обяви, ако има капацитет.И знаеш ли защо?Защото американците здраво го държат за ташаците и само благодарение на тях ТОЙ е жив, сладур

557

БЪПРЕКИ

преди 4 години

Въпреки ръста си, Гешев за пореден път показа, че е едно дребно човече, страдащо от някакъв комплекс за малоценност. Затова, в стремежа си да се покаже голям човек гази грубо законността в държавата и човешкото достойнство. Това го демонстрира още с ареста на кметицата на Младост.

556

до 583

преди 4 години

Бу да ла, за да представя България, Радева разполага с тъй наречените представителни пари. Всички тия тоалети, с които я виждаш по телевизията, са от нашите данъци, именно за да спре Деса да мяза на жираф, и да придобие приличен вид. Аз и една заплата не получавам, а тя - две, понеже цуни-гуни с Радев. Или и мен ще посъветваш да легна с Радев за пари?

555

Анонимен

преди 4 години

Атаките са започнали от ПИК същите тези организираха роми и пернишки ръгбисти да подкрепят Гешев Радост!Недялков сам си призна по НоваТВ!

554

до 584

преди 4 години

Сладкишче мое, това е пускавица, в защита на некадърния ни президент. Не Бойко, ами Господ да слезе от небето, и да поиска да отворим война, и него ще го направя няколко сантиметра по-къс в слабините! Не с Русия, ами с когото и да е война нявма да има! Войната лесно почва и трудно свършва! Ще се научите да разговаряте, да преговаряте, да си уреждате отношенията по мирен начин.

553

До unufri

преди 4 години

А скалъпена атака е именно атака, в която се използват неправилни претексти, в разрез с юридическите норми, за да се атакува човек, фирма или институция с цел нанасяне вреда върху репутацията и имиджа и. При наличие на соряно производство, същото се използва като претекст за въпрос към КС. Демек юридически знаем, че не може ама за да ни дават по новините как цапаме институцията и внушаваме тежко престъпление си струва.

552

Анонимен

преди 4 години

До 588:Забрави терасите и къщите за тъщи ... но си много прав за останалото.

551

Ochitelka

преди 4 години

Съвсем разбираемо е че 11000лв на месец президентска заплата не са достатъчни за гардероба на първата дама, поради което Радев е отпуснал две заплати за да може тя да се облече добре. Действията на президента са изключителен жест на кавалерство и уважение към дамите! Обвиненията са нелепи. Радев е невинен.

550

Анонимен

преди 4 години

Радев е сам срещу мафията :(Спящите овце дори не могат да вразумеят какви тежки престъпления и кражби се въртят по върховете на власта . Заслужавате си съдбата - най бедни в ЕС, няма вода, мръсен въздух, фълшива и скъпа храна, няма лекари, банки фантоми ... овце

549

До Unufri

преди 4 години

Грешката ти е, че мислиш в черно и бяло. Истината е, че висшите държавни длъжности се защитават от закона, с цел запазване на държавността и уважението към тях, като за дребни нарушения не се разследват по закон. Моралната страна е съвсем друг аспект. В случая с президента прокуратурата скалъпи цирк в полза на някой друг - очевидно управляващите тъй като им е единствена опозиция.

548

Unufri

преди 4 години

Ами точно и аз това имах предвид, че катаджията трябва да спре всеки автомобил, когато е в нарушение, без значение чий *** се вози в него. Така трябва да е! Но не е!Същото важи и за прокуратурата. Тя е катаджията, който спира всеки автомобил, без оглед на вип статуса на шофьора, ама ти сега казваш, че тя не трябва да прави това. Айде бъди наясно какво точно искаш!

547

Unufri

преди 4 години

Ти си от тези наивници, които смятат, че прокуратурата е пуснала в медиите всички данни, с които разполага. Прокуратурата е подала само малкото пръстче в момента, не бъдете глупави. И в кой закон точно е употребен терминът "скалъпени атаки". Това е твой личен термин на база на твоя субективна преценка. Дай да анулираме случая щото случаен минувач във форума на днес.бг изрази мнение, че това е скалъпена атака?

546

NoName

преди 4 години

Искам да запитам някои наистина осведомени - вярно ли е, че ББ-то е искал официално от нашия президент Радев да обяви война на Русия? Радев категорично е отказал. И оня е насъскал Гешефтев да започне цирка с някакви изфабрикувани "СРС"-та, щото за повече няма матриял и капацитет?? Защо според вас вдигат възраста за служба във "великата" ни армия? Може да постъпват и войници на по 40 години?? Някой изобщо задава ли си подобни въпроси?? Имам и друг-докога,българи, смятате да държите ГРОБ на власт?

545

Анонимен

преди 4 години

Нека Деси да взима две заплати...тя ще ги използва,за да може ,когато е с нея,нашият президент да изглежда още по-представителен в страната и чужбина...за какво му е някоя фльорца ,която не знае как да се поддържа...на депутатите как им дават пари ,за да се обличат...а тя е първата дама на България и заслужава да взима пари ,за да е на нивото на първа дама...

544

До unufri

преди 4 години

Ето ти още повод за размисъл на теб и твоите любими катаджии-министър председателя управлява автомобила си с превишена скорост по пътни участъци, които не са пуснати в експлоатация - колко катаджии го спряха след като многократно и публично демонстрира пренебрежение към закона за движение по пътищата? А дали прокуратурата не трябва да сезира КС дали това не е държавна измяна?