75

Леле до 77

преди 4 години

Впрочем, ако не дай Боже, се наложи да поискам помощ от Държавата - по- скоро бих се върнала вкъщи :) понеже ще ми дадат вмирисан апартамент, пълен с ***, както правят с всичкото Северна Африка , в ароднисман, в който е опасно не забулена жена да се вижда по улицата:)така, че- НЕ, културните ви особености нямат място в България :) вече ви се насладихме 500 години, няма нужда повече, не желаем:) пс.Само такс абитасион , която платих в края на мин. година беше 1700? , сигурно живея зле хаха

74

Новината е на месец

преди 4 години

Пуснаха я всички сайтове, дали не и вашият?Нещо поне на две-три седмици няма ли, така? Освен тоя, Храбрия бръснар, друг някой реализиран бежанец няма ли?Очевидно няма, щом само него въртите. Лошо и показателно...

73

Леле до 77

преди 4 години

Жена съм, след университета , който завърших тук, си работя успешно по специалността :) харесва ми да чета за България- мъчно ми е за вкъщи + се интересувам от това, което се случва там :) Мустафа , как е Херц-а , дават ли още или вече йок ( силна и искрена прегръдка, вярвам ти, че те боли) .

72

Sichtpunkt

преди 4 години

Ха ха ха, мека китка взела да раздава акъл, кой кого издържа. Може и да "видиш" на френската социална система, ама всеки който отиде в чужбина, издържал.. Издържаш на баба ти курабийката. Ако си се интегрирал във Франция и си добре, няма и да помислиш за Днес.бг!!

71

Леле до 74

преди 4 години

Успокой се, Мустафа:) Мен точно не търпиш - живея във Франция :) Аз търпя такива като теб, че и ви издържам с данъците си :)

70

Леле до 71

преди 4 години

А жена му какво работи, че да й завидим и балканските жени? :)

69

Sichtpunkt

преди 4 години

"Необходимо е да се връща- ние сме *** и не го искаме"Вие като сте *** си стойте у коптора и без глезотии! Ние пък не ви искаме вас, но по стечение на обстоятелствата сме принудени да ви търпим!

68

Леле до 71

преди 4 години

Така като гледам, не си чело по френските форуми какво мислят за такива като тоя горе на снимката. :) нормално е- не знаеш какво е да съжителстваш с подобни теари и да си измисляш техника да прескачаш наду пени по улиците, докато отиваш на работа по време на техният рамадан. Ни що жества сте, ей :) и не си ти , съществото, което ще определя кой трябва да приеме цял един народ, cest compris, gross con ???

67

Леле

преди 4 години

За мен е непонятно защо толкова народ в коментарите защитава арабин. Явно от панелката не сте излизали. И какво общо има с Русия факта, че не желаем България да се превърне във Франкистан. И откъде този субект има пари да лицензира фирма, да отваря салон, че и да се грижи за деветчленно семейство. Какви ли документи продава в задната стаичка. Магазините на арабите в София са пълни точно никога- кой тогава ги издържа!? Войната свърши. Необходимо е да се връща- ние сме *** и не го искаме

66

Анонимен

преди 4 години

Така като гледам :) балканските селяни се пръскат от яд, че един мигрант е постигнал повече от тях :)))))))))))))) смях :))

65

бг журнал=shit

преди 4 години

Аз пък съм плешив и див имам си машинка за подстригване от 20 г не съм стъпвал във фризьорски салон , моята е на далавера .....лапай мухи......

64

Sichtpunkt

преди 4 години

Войната свърши. Защо не се прибира?Защото чака да дойде някоя рускиня, да я постриже и докато ти се пениш в Днес.бг, да и удари замбaта!

63

Анонимен

преди 4 години

Какво се сърдите, че човека е останал в България. Работи си не чака на помощи, а и като българите бягаме в чужбина други ще ни заместят.

62

Анонимен

преди 4 години

днес, защо подклаждате огъня? Вярно, че троловете ви трябва да припечелват, ама това му се вика диверсия. Вижте там по кой член колко г. в НПК...

61

Анонимен

преди 4 години

а що не е отишъл в освободителката Русия, дето нали 4 пъти победно с паради приклюи войната? Там, разправят рубладжиите, било рай в сравнение с тук?

60

T

преди 4 години

До SichtpunktПредател, ти защитник на тези престъпници ли се явяваш?! Сметките ти са лъжливи и се опитваш по елементарен начин да манипулираш хората. Колко левчета си изкарвал с частен бизнес в живота си? А в сферата на услугите? Хората не са роботи и нищо не е като на поточната линия - разчетено до секундата и да върви гладко. Дори да си робот, на час най-много две мъжки подстрижки ще направиш. От тези 5 лева само ДДС-то ти е 1 лев. Остават 4 лева за други данъци, осигуровки, разходи.

59

другари,

преди 4 години

кви са тия омрази към вашите ислямски братя бе, като ислямския и руски светец Сюлеймани, вашият голям приятел, за когото още скърбите? париарх Кирил вече почна процедура по обявяването му за руски светец!

58

Sichtpunkt

преди 4 години

Алкашами, за вас има спасение и то още тук на Земята! Така че успАкойтесь. А вам *** Абешаль-он принесить вас к рая!

57

Скептик

преди 4 години

Войната свърши. Защо не се прибира?

56

Анонимен

преди 4 години

рубладжиите умират от завист- нещастен емигрант изкарва хляба на 9 членно семейство в Бг, а те некадърниците с тия жалки рубли едвам връзват двата края! как да не псуват по човека злобарите?