30

Анонимен

преди 4 години

По добре там.Тук в това село ще е като Робинзон Крузо.

29

Deja Vu

преди 4 години

Спокойно маме. Годинка, две и ще се прибере сама. Е, не съвсем сама. С едно или две ремаркета. Колко такива случаи има - представа си нямаш.

28

Анонимен

преди 4 години

Дедо ташунко, що не се скриеш някъде, да папкаш бобената чорбица и бабата ти да те налага с точилката?Дедо ташунко, мирише ли на пръст? За една агенция питам!

27

Анонимен

преди 4 години

как можа да избяга от най- великата нация в света? до година можеше да работи в България за бай балгар чорбаджи великия бизнесмен и да плаща заплатите на великите партийни бизнесмени които българите си избират да ги управляват.. тц тц

26

ty

преди 4 години

Кой нормален ще иска от Берлин да иде да живее в Камено.

25

анонимен

преди 4 години

Дедо ташунко, що не се скриеш някъде, да папкаш бобената чорбица и бабата ти да те налага с точилката? Засъжаление средновековното мислене тук е поголовно и затова няма да има оправяне следващите 200 години!!!!!!!!

24

анонимна

преди 4 години

Разбира се, че е голяма и трябва сама да се оправя. Наистина тук ако беше и какво - всеки момент щяха да я продадат на някой да я трепе всеки ден и да ражда като *** всяка година? А за пълнолетието - на 16 - 17 години според мен са готови за пълнолетие и отговорности!

23

Sichtpunkt

преди 4 години

Михаела отстоявай своите мечти!Всеки има право да мечтаее! Няма срамна професия има срамен мързел. Вие заслужавате по-добро бъдеще!Успех ви желая!

22

дедо Ташунко

преди 4 години

Кай те пита моме какво искаш и какво не искаш? Марш при майка си обратно.! Германия се напълни с всякаква ***. Ако в близко време не я върнат в къщи, по стъпките й ще хукнат и 10 годишни деца.

21

Анонимен

преди 4 години

Както казваше Хаус, живее се един път , тук и сега, не чакай нещо, а го търси сега. Момичето си е отворило очите и е видяло , че нейни връснички ги продават 13-14 годишни , издевателстват над тях, на 20 са с 5-6 деца и не гипускат да излизат от копторите, тя поне ще види животът извън Бг.

20

анонимна

преди 4 години

Много е прав офф и коментарът за 16 годишните. Аз също мисля, че се прекалява с дундуркането - от 13- 14 ходят по дискотеки, правят еди-какво си, знаят повече от всеки възрастен, но видиш ли детето, та детето и тъй до 40 - 50 години......

19

анонимен

преди 4 години

Аз не съм съгласен пълнолетие на 21. Нали сега са по-умни и знаещи от по-рано! Редно е да учат до 16, /и без това има излишен материал/,след това да поемат отговорност - да работят, да имат избирателни права и пр., да се женят, но задължително е да са навършили 16 г. Това дундуркане на големи, здрави и прави хора е вредно и за тях, и за страната. Тук е направо отчайващо - буквално 50 годишни са отглеждани като 2 годишни деца!?

18

Офф

преди 4 години

Ама тая е голяма бе. Жена е вече и може да се оправя сама. Оставете я намира да си живее живота в нормална бяла държава. Да не е по добре да се върне в Каменово и да гладува?След няколко месеца, най късно година става на 18, ще си прави там документите, ще си намери работа и готово. Едно време моя прадядо е бил на 16г когато е емигрирал в Америка.

17

морски

преди 4 години

В Камено живеят копанари.

16

Овен Иванов

преди 4 години

Ама верно много бяло бе, никаква българка не е

15

Анонимен

преди 4 години

До ЕЛИ/2/Те цели самолети кацат без да ги проверят, ти за една кифла, минала между капките ли си?

14

Анонимен

преди 4 години

Много бяла тая бе.....

13

Приятел от Дойчланд

преди 4 години

И в Берлин я тормозят, но там ''тормозът'' е свързан със приятен гъдел.

12

Анонимен

преди 4 години

Трябва да направите пълнилетието до 21 години,както е в щатите,а не до 18 години,защото така майката и родителите ще имат повече права да се грижат и предпазват децата си от грешки,а и институциите могат да им съдействат.Обикновено пуберитета е най опасния период между 14 и 21 години,тогава не разсъждават и правят глупости,допускат грешки,трябва да има родителски и друг контрол.Дано да се върне детето и!

11

Елемаг

преди 4 години

12 ели знаеш ли какво означава боклукчия в Германия?Само ти ли не знаеш от кое малцинство е приятеля и че рови в *** там? Ох с вашата женска наивност ще ме скъсате...