163

НО

преди 4 години

спрях да ходя на театър към 20000ната година, когато започнаха да го превръщат в порно и постановките се знаеха не по име а по това коя колко си развява циците и как симулира секс. Един от първите при който видях тази простотия беше майор Деянов "Збогома". Ако напрява сравнение кое е по-сложно да се изирае едно граовско хоро или да се симулира секс и да се развяват цици пред пълна зала - сравнението няма да е в полза на "театъра"

162

Анонимен

преди 4 години

На селянина му трябват поне 2 поколения докато се очовечи в града и това при положение, че има някаква генетична интелигентност. Тези, които сега нахлуват в София са уникални тyлyпи. И след 100 години ще им личи простотиятa,

161

До 172

преди 4 години

А прacета по дворовете и скoтoве, които се къпят веднъж месечно къде си виждал?

160

Анонимен

преди 4 години

До До 169Плъхове и *** само в софия съм виждал.

159

Анонимен

преди 4 години

СЕЛЯНИТЕ СА СИ СКOTOВЕ, ТАКОВА ДИВАШКО ПОВЕДЕНИЕ ЗА ТЯХ Е "НОРМАЛНО".

158

Анонимен

преди 4 години

Коя от трите?

157

До 167

преди 4 години

А в твойта селска къща, където живеят родителите ти, какво има?

156

До 163

преди 4 години

И на тях не им харесва тук, но са прекалено глупави за да проумеят, че след като си платят наема и транспорта в големия град от заветните 1000 лв им остават трохи.

155

Анонимен

преди 4 години

До до 155Харесва ни софия заради хората пред народния таетър. Теб като не ти харесва бегай си на село.

154

до 155

преди 4 години

Е тогава защо се бутате в София - вие и невъзпитаните ви, напористи, вандалски настроени, крещящи и мьекащи деца??? Продавате нивите и пълните "престижните" Манастирски ливади и пр. комплекси. Домъквате си и димящите коли 10-та ръка и се биете с други ***. Бутате се навсякъде, вкл. в работата, където подбивате заплатите, защото след 500 кинта в провансa, 900 тук ви се виждат разкош. Нaгли сте и минавате през труповe, за да се "устроите". Сега и хорo играете на жълтите павета. Ми не ви харесваме!

153

Анонимен

преди 4 години

КАЗАНО Е:СЕЛЯНИНЪТ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ СЕЛО, НО СЕЛОТО НИКОГА НЕ НАПУСКА СЕЛЯНИНА. ЛИЧАТ СИ ОТ КИЛОМЕТРИ, ДАЖЕ И ПО МИРИЗМАТА НА ОБОР.

152

Анонимен

преди 4 години

Поне да играеха голо хоро, а те...

151

Анонимен

преди 4 години

Селяните са доста нещастни в София. Работят за малко пари (те и толкова не заслужават), плащат високи наеми и ипотеки... Не ги съжалявам, сами си го избират.

150

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 157Никой не е влезъл в твоя гей клуб там да ти играе хоро така че стига писка.

149

Анонимен

преди 4 години

СЕЛЯНИТЕ СМЪРДЯТ ЗАЩОТО НЕ СЕ КЪПЯТ И СА ГЛУПАВИ!

148

Анонимен

преди 4 години

Миграция от села в градове има в цяла Европа, това не е само български проблем. Български проблем обаче са БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛЯНИ. Навсякъде по света, хората са нормални и отивайки в голям град спазват правилата на града. Българският селянин-пpoстак иска да превърне града в родното си село-ето това е проблема. Всеки нормален човек, когато отиде на друго място спазва определените за мястото правила, но не и БЪЛГАРСКИЯ СЕЛЯНИН. Той иска да наложи неговите правила на мнозинството. Това е проблема!

147

Анонимен

преди 4 години

До До 153Боли ме къде си се родил. Бегай сио на село. Нали искаш да ти е спокойно и да нема хора? В пустите села никой нема да ти играе хоро.

146

Анонимен

преди 4 години

Кажи му софиянец и не го обиждай повече.

145

До 153

преди 4 години

Аз съм се родил в този град, както и моите родители и техните родители. РАЗБРА ЛИ СЕЛСКИ ***! Ти си се натресъл тук неканен, а не аз в твоето село.

144

До селяните

преди 4 години

Както аз не съм дошъл да строя високи сгради във вашите паланки или да правя нощни клубове, така и вие няма да играете хоро пред театъра. На който не му изнася да си вдига дисагите обратно на село!