122

Анонимен

преди 4 години

Borisov da otreje socialnoto, sportnoto i kulturnoto ministerstvo i regionalnite im filiali i da vazloji rabotata na obstinskite savetnici po kmetstvata v rbg

121

хахаха, Ментоо!

преди 4 години

"Няма да закриваме booking и airbnb"Глобалните платформи-гиганти си отдъхнаха, че великата сеуянка от силна и богата България им позволява да продължат да функционират.Абе..... айде да замълча, че ше ме тривнат.

120

АнонимеН

преди 4 години

ЩЕ БЪДЕМ ЗАСЕГНАТИ!! ДЪРЖАВАТА НЯМА ПРОБЛЕМ С ПАРИТЕ ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ БОРИСОВ Я ИЗТОЧВА НЕПРЕСТАННО!НЯМА ДА ИМА СТАИ ПОД НАЕМ, НЯМА ДА ИМА АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ, НЯМА ДА ИМА КЪЩИ ПОД НАЕМ!!!ЦЕЛТА Е ВСИЧКО ДА ОТИДЕ ПРИ ХОТЕЛИЕРИТЕ И АПАРХОТЕЛИЕРИТЕ!!! В ОБЩИ ЛИНИИ СЕ ЦЕЛИ САМО ТЕ ДА ОСТАНАТ НА ПАЗАРА!!ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ОТДАВАНЕ НА СТАИ ПОД НАЕМ , ЖИЛИЩА , КЪЩИ И ДРУГИ ПОДОБНИ!

119

Анонимен

преди 4 години

Защо така другарката Менда член на БКП се прави на дясна с леви монополни идеи?Комунист конкуренция не търпи!Той знае само монопол и петилетка!!!!Ааа в случая две до тук..

118

Анонимен

преди 4 години

поредната простотия и удар по дребните

117

Анонимен

преди 4 години

шейхове от данъци ще станем за е би!!!

116

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Искал да му подари подарък, за да го ползват двамата - Боко и жена му, но той нямал жена и Тръмп си прибрал подаръка.Е, след излагацията с "кучето"? Сега и това ли?

115

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Кога ще има данък за тези, които не ползват мисионерската в нета? Ама, какви са тия фигуристи, атлети, йога, кекс изпълнители? Еми, обикновените хора, които не могат да си позволят да плащат данък за поза 69696? Дайте да направим един регистър с тия кекс пози. Да се облагат с данък. Вчера гледам дядото и бабата... ама, какво правите бе хора? Сега, кой ще плаща данък за 55 различни пози?Трябва да има някакъв контрол. И моля, направете паркинг за Дарт Вейдър да паркира кораба в НС

114

До 112

преди 4 години

И тук всички имат задължението да публикуват финансовите си резултати и от сайта на търговския регистър можеш да ги четеш ако искаш. Проблема не е в публикуването а в неплащането на данъци. Само че собствениците на големи фирми имат не само една фирма а по няколко. И с финансови врътки "приходи-разходи" правят така, че да имат съвсем малка печалба върху която да им се наложи да плащат данъци. Чуждите фирми направо си изнасят печалбите с един консултанстски договор с фирмата майка и готово.

113

man

преди 4 години

няма проблем, вдигам наема с 10%, колкото ми е данъка и продължаваме напред.

112

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Аз мисля да обясня на Тесла и Айнщаин, как да завиват квантова крушка в черна дупка.Определено трябва в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ да се говори повече по тази тема.Определено нещо става с нашите полит0ци. Според мен някой вече използва технологията за въздушно и без капково източване на мозъци срещу тях. МВР-ГЕШЕВ трябва да опази нашите полит0ци от МОЗЪЧНИТЕ КРАДЦИ. току виж забравили как се ползва асансьор. после не могат да се приберат у дома и ще трябва да наемат апартаменти без асансьор от AirBn

111

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Миналия месец консултирах Фейсбук да направят VR очила за крави.Дори има статия за мен като главен консултант по този международен проект, който успя да пребори глада в 10 държави,5 села и 3 паланкиЗнаете ли, че крави дават 99.8% повече мляко, ако са с VR очила?АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЛОЖИМ VR ОЧИЛА НА ВСИЧКИ ПОЛОТОЦИ. Да, може да не станат по-умни, но поне експеримента доказва, че ще дават мляко. така пред жълтите павет@ хората ще доят полотоците

110

Анонимен

преди 4 години

Честито на избирателите на ГРОБ!Платени драскачи и природни мазохисти като Странджата и други подобни, тръпнат в очакване още какви тесли ще им донесе Бай Боко Балкански от любимия им US.Там вождът е навъртял такива вредни и тежки задължения, че свят ще ни се извие, на нормалните. А тези мазохистите ще охкат от удоволствие.Дебели тесли чакайте за Коледа - тройна цена на газта, четворна цена на американско гориво за реакторите, разорителни сделки с оръжие и какво ли още не...

109

Анонимен

преди 4 години

Всеки собственик, който отдава под наем или работи с платформите, е явен и се знае кой е. А защо не знаем кои са собствениците на големите хотели и частни болници??? Какви данъци плащат? В Швеция всяка фирма публикува в нета баланса си, колко данъци плаща и т.н.

108

Бъчва за туршия

преди 4 години

факт

107

Борисчо

преди 4 години

Минаха изборите и почна секирата. Болнични, airbnb... Фандъчка днес каза, че и данъците на МПС скачат с 30% да борят мръсния въздух...

106

ГЕРБер съм прo3

преди 4 години

Тази сутрин бяха силни вилни. При 4 нарушения щяха да забраняват дейността на платформите в България и прочие. Някой явно им подшушна междувременно какви глупости говорят и колко европейски регулации нарушават, та дадоха заден. Нямало да ги забраняват, нямало да категоризират, само щели да регистрират, ама това нямало да тежи на бизнеса. Глупости на търкалета. И как моля ще ти изчисляват продадените нощувки, за да ти сметнат данъка? Или ще вземат по 1000 лева на калпак, пък контрата у теб.

105

Анонимен

преди 4 години

До провинцияОткъде се появи тази гъзобузеста Фидосова? - рожба на БКП.и американска възпитаничка

104

Цар Киро

преди 4 години

До АлбанецаКолко данъци и такси е укривала като счетоводителка на цар Киро!Съпругът и търгува с Русия дълги годиниСемейството и са най-отявлените комунисти в квартала!

103

Оптимист

преди 4 години

Рубладжиите не са на власт вече доста години, което ги довежда до истерия и спорадично уриниране на газ, щото не могат да лапат до безкрайност и да си правят далаверите с руснаците. А щом комунделите са натикани в ъгъла, това означава, че България върви напред!