13

Анонимен

преди 4 години

Тя подчерта, че Министерството на културата не само няма да получи неустойка от малко над 750 хил. лева, но и ще трябва да плати и над 73 хил. лева разноски. Има юристи, органи, прокуратура, които трябва да дадат обяснение. Това, което научаваме от последното съобщение, е, че действително става дума най вероятно за корупционна схема, отбеляза Елена Йончева.

12

Анонимен

преди 4 години

На 14 Ноември 2019 Елена Йончева: заяви пред БНР, че "Ало, Банов" е пример как се бори корупцията в БългарияТези, които участват в тези схеми, са покривани, а тези, които разкриват и дават гласност, са гонени, заплашени със съд или институциите просто вадят поредните бухалки. Г н Банов ме заплаши и лично със съд. Ало, Банов показва как функционира управляващата система, системата на ГЕРБ, как се печелят обществени поръчки, как се правят договорки в ущърб на българските граждани, изказа мнението си Йончева в интервю за предаването 123.

11

Володя Улянов

преди 4 години

Опитах се да си отговоря защо червените лелки и баби изглеждат толкова безгрижно - като едно време. Защото от тях нищо не зависи, нареждат им какво да правят от изток и те го правят. Няма умисъл, няма предрасъдъци.

10

антибсп

преди 4 години

Подкрепа до дупка, щото всички сте в кюпа!

9

Интернационалът

преди 4 години

На крак о бедни пенсионери да браним червените милионери !

8

Анонимен

преди 4 години

С изпраните пари била закупена техника с която пък били направени седем документални филма.....Това разбрах от статията...

7

Анонимен

преди 4 години

КУКУно и ти си в кюпа,приватизаторке на Костов,любителке на Живков,кАжи чесНо Корнело според тебе си , ти къф човек си ***,мислиш ли че кога и да те ударат се че е късно?

6

Анонимен

преди 4 години

Толкова сте зле, че триете безогледно. И едно просто "Добро утро" сте трили!? Влизането и писането в този сайт е все по-досадно.

5

Анонимен

преди 4 години

Героинята с гърбавия нос, зад двете видни функционерки,е като извадена от приказките на Шарл Перо и Андерсен!На Бузлуджа беше с голяма вещерска шапка с остър връх,сигурно затова сборището на баира тази година приличаше на Хелоуин..

4

Ленчето

преди 4 години

Хванаха ме.

3

Y

преди 4 години

Стига по комунистически ,има си прокуратура и доказателства , стига емоции или партийна принадлежност ,само фактите говорят, другарките ще трябва да отговарят на неудобни въпроси

2

Анонимен

преди 4 години

Eй богу - страшни за гледане - Филм на ужасите е като романтика пред тези двете .......

1

Анонимен

преди 4 години

Крадливата сврака с двата крака........