10

Анонимен

преди 4 години

А пък в Бyлгaйpacтан за кой се работии? За ушеееееееееееев

9

Анонимен

преди 4 години

Смях. Не е тайна, че Кисинджър мрази Тръмп.Китай не може да нападне САЩ, защото просто Китай ще бъде заличен от Картата много бързо. НАТО това чака.

8

бай ганю

преди 4 години

не е ли днес китай на сегашното си ниво именно благодарение на западните и американските суперконсуматори?имаме два края на единия са тези които произвеждат а на другия тези които консумиратпочти всичко днес влизащо в америка и европа се прави евтино вкитайизненадващо е че китай може изобщо да изпитва някаква нужда от техника произвеждана в америкаднес всеки вече иска да продава на западния свят и америка и от това еестествено да забогатее

7

Ха-ха

преди 4 години

Ако Русия не пазеше Китай,досега жълтурите да са дали фира!

6

Sichtpunkt

преди 4 години

Само в последните 10 години, Китай е откраднал толкова пари от САЩ,Толкова неук няма! Нима САЩ не крадеше не само от Китай, а от цял свят - мозъци!? Окрадаха мозъка на света чрез зелените им карти най - не само най - важният ресурс, но най-качествения!

5

13

преди 4 години

САЩ подвиха опашки от Сирия, какво остава за Китай. Китайците са най-големите тарикати в историята. От около 2000 години при тях измамата е превърната в култ. Измамите на САЩ бледнеят пред Китай. Само в последните 10 години, Китай е откраднал толкова пари от САЩ, че биха стигнали България да се издържа половин век без никой да работи. Просто се чудят как да сменят Тръмп, затова му измислят такива невъзможни мисии. Явно флашката на Епщайн е попаднала в грешни ръце.

4

Sichtpunkt

преди 4 години

Какво значи "истинска война"?Търговската нима не е истинска? Китай се развива много бързо в информационните технологии и генното инженерство. Това са ключови насоки на развитие ако една държава иска да доминира. Нова световна конвенционална война едва ли ще има. По скоро трансформацията ще продължи през информационната война, а в нея Китай значително превъзхожда САЩ.

3

Анонимен

преди 4 години

Русия въпреки силната си армия не е опасна за САЩ заради много по-малката си икономика. Единствения в САЩ който разбира че в днешно време силната икономика на социалистически Китай е много по-опасна за САЩ от силната армия на Русия е Тръмп. Но за демократите и военно промишления комплекс е много по-важна комфронтацията с Русия заради печалбите които това им носи.

2

Мда

преди 4 години

Преди 20 години САЩ просто щяха да набият канчето на Китай,ама сега е коренно различно.Може би за Америка тия няколко години са последна възможност да се задържат на върха и в интерес на истината се опитват да го направят със всякакви средства.Какво пък-шансовете им за успех са доста добри,почти 1/3!

1

Хххх

преди 4 години

Този още ли е жив бе...