4

House M.D.

преди 4 години

"Пендаровски предлага страните от Западните Балкани да проведат извънредна среща на върха..."А Пендеровски уточнил ли е на кой връх иска да се срещнат? Мусала, Ботев, Черни връх, Еверест, Попокатепетл или някой друг?

3

Анонимен

преди 4 години

Наай големия политик беше Тито който искаше балканска федерация,една голяма държава се става на Балкана.Имаш излаз на 3 морета бизнес и търговия.Но големите сили не разрешиха,създадоха се малки въшкави държави слаби.Силна държава остава Сърбия и пак след война вървят нещата строят и се развиват аутобани метро и т.н.Китай инвестира там.

2

Анонимен

преди 4 години

Европейският път нямал алтернатива... Е как да няма алтернатива! Пълниш двулитрови шише с домашен спирт от гнили ябълки; източваш туба нафта от локомотива на гарата (подкупваш Началника с половин литър от домашната ракия); наливаш в бричката; палиш; пускаш си "десятъй наш десантнъй баталион" на мах; вадиш аверите от тролската стая (ще ги удари някоя буква по главата с тия компютри); .... И така, ето ви на руския път!

1

Наблюдател

преди 4 години

Браво на Макрон, направи това, което нас ни е страх да не направим, а беше редно, поне по отношение на Северна Македония.