18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Печелиш 1ча сповече сън,таа,че не би трябвало да ти се спи. Толкова години млрди хора така са живели,сега някакви лиглъовци реват.

17

А ЗАЩО ТРЯБВА

преди 4 години

да сменяме стрелките,бе, петя ? не може ли само да ги превъртим ?

16

Анонимен

преди 4 години

До ами аз кво да праяами - ние ще сменяме стрелките, а ти ще трябва да си сменяш часовника на всеки 6 месеца. нищо, тъкмо ще се фукаш,че си имаш два. виждаш ли,че всеки проблем има решение.........и то към по-добро.

15

Анонимен

преди 4 години

Петенце малко такт и ще видиш,чепреместването на времето,не е отмного години.Вярно, неси живяла по време на соца,но това не те опраедава.Преди много години нямаше часовници.На село имаме един,може би немски,който трака като колесница и звъни с хиляди децибели.Обиколил цяло село.Но и това не е преди много години.Преди много години планетата Земя ебила повече вода ,отколкото суша и т.н.

14

Анонимен

преди 4 години

Прав си колега! То дори ако отидеш в чужбина за една седмица по тяхната логика е още по-зле, защото тук въртят стрелките и след някой ден си готов. А там тъкмо свикнеш с новия час и се връщат пак в България, демек пак местиш часа. По според тоя лекар тогава сигурно след командировка трябва 1 месец да си много зле. Айде стига сте насявали в хората някакви глупави и недоказани теории. Екстра си е да се сменя времето, това е оптималния вариант!

13

Анонимен

преди 4 години

На никой не му пречи, това са оправдания!Може би има някакъв дискомфорт ден-два, да ни се спи повече, но просто си лягаш по-рано, наспиваш се и си готов. То по същата логика ако отидеш на командировка в чужбина или на екскурзия, и там има 1 или 2 часа разлика с нашето време! Там зле ли се чувствате? Смачкани и скапани ли? Не, естествено. Това е същото, само се чудите за какво да мрънкате!

12

Анонимен

преди 4 години

Ще си го преместя в неделя.Часовника имам предвид.

11

Анонимен

преди 4 години

до 11Кое?

10

Унуфри

преди 4 години

Ще има още един онлайн референдум по този въпрос. На предния са гласували много малко хора и не се зачете. А тези малкото са някакви консервативно настроени и разбираш ли влияело им. Ама на какво на петлите и козите рано сутрин ?

9

Анонимен

преди 4 години

Ще местим, няма как...

8

Анонимен

преди 4 години

Дано това е последното връщане към зимното време! 100% трябва да остане лятното, така че бъде супер!

7

Анонимен

преди 4 години

Доктора Михнев да се позабърше с дипломата си, той знае къде. А аз вече знам къде да не търся невролог...

6

ами аз кво да прая

преди 4 години

Моя часовник няма стрелки, и освен батарейката друго не мога да му сменя,???

5

док

преди 4 години

А бе, колега не се излагайте, доказаха връзката с повишени сърдечно-съдови и мозъчно-съдови инциденти и преминаване към лятно часово време. А след смяната към зимно ще се стъмва един час по-рано, бе журналята - мислете преди да пишете.

4

анонимна

преди 4 години

Още във второто изречение грешка. Ще се стъмва по-рано.

3

селянин

преди 4 години

кому е нужно тая умнотияЕрдоган и Путин мое да са всякакви но казаха от утре крайа европарламента май ке умува поне още петилетка

2

Местач

преди 4 години

В неделя аз ще местя много работи........

1

Какво стана

преди 4 години

С отмяната на тая простотия....