29

Анонимен

преди 4 години

До Ех *** ?САЩ с какво плаши - с военни интервенции....

28

Анонимен

преди 4 години

Руския рап - безмислен и безпощаден....

27

Високият рус мъж

преди 4 години

Тимати така се е навел пред Св.Св. Вовкина, че изглежда около три пъти по-нисък от него.

26

Анонимен

преди 4 години

Добре, че Москва не е ремонтирана като Графа и руснаците не плащат на Фандъкова масрафа, Пет тераси за четири мезонета,Москва поне не прилича на *** за прасета.

25

Анонимен

преди 4 години

Те - руснаците, обичат да са номер 1.По руския канал Царьград съобщиха, че по самоубийства на мъже са номер 3 в света след 2 африкански държави- Гвиана и Лесото!Путин им обеща Рай и те усилено гонят плана...Държава с 526 млрд златни резерви?!

24

Анонимен

преди 4 години

Миналата година от руския парламент бяха обявили конкурс за песен и може би Тимати е победителя

23

Анонимен

преди 4 години

До ПозорЗащото Путин явно е продуцента на песента.

22

Анонимен

преди 4 години

За рапъра са важни предизборните хонорари.

21

Ех рушняците ?

преди 4 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.

20

Мрънкало

преди 4 години

Можеш да изведеш момичето от селото, но не можеш да извадиш селото от момичето, нали? Федерацията била "разтрисана" от протести, леле-мале.Колкото до клипа, руските управници са толкова печени и изпедепцани в злоупотребата с масовите идоли в своя полза, колкото и Тръмпи. Тоест са epic fail отвсякъде. И не са само те. Старите поколения политикани изобщо не разбират промените даже в икономиката, финансите и технологиите, какво остава пък за културата, затова светът се е забатачил така.

19

история

преди 4 години

Комплексарите са малките човечета генерали на големите войни!

18

Анонимен

преди 4 години

Колко странно, че видеото е изтрито от ютюб. Иначе, Тимати е супер-продажен, някой му е платил да пее за Москва, и той пее за Москва. А Москва е много красив град. Няма голяма драма, но руснаците май са доста бесни. Нещо като родната полиция ни пази, ама Тимати е много по-известен от Веско Маринов.

17

ТHE Патриот

преди 4 години

ахахахах ясно каква е работа не мога да я намера въпросната песен нещо но има една качена преди 3 месеца на първите позииции са някви тролски анти Путинови коментари с хиляди лайкове ,но интересното е че когато кликнете на тях акаунтите са празни,тотално празни,нямат никаква история на клипове да са лайквали преди ,нито никакви качвания нищо , тотално ппразни канали !Това е просто свинска манипулация ахахахаха вижте сами ако не вярвате!Не мога да повярвам какви евтини тролски номерца са това

16

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин!

15

Ясно

преди 4 години

Колкото повече плюете по Русия толкова повече хора минават на нейна страна!И никакви провокации няма да спре това.

14

Позор

преди 4 години

А защо и Путин сте сложили?нима този певец няма други снимки?стига с тези евтини номера вече...

13

ТHE Патриот

преди 4 години

пропагандата проби дъното отдавна като видях и BBC ясно !Сакън да не се каже нещо позитивно за Русия ,а Москва стана един от най-красивите и модерни градове в света, а Лондон в гето където могат да те заколят посред бял ден ,завист!

12

Демократ

преди 4 години

Обичам да мразя Русия!

11

Анонимен

преди 4 години

Не искал да обиди никого, но още като се е снимал с Путин се е самообидил за цял живот.

10

раша

преди 4 години

всеки втори на света мечтае да види москва и русия макар че ваще пропаганди не спират нима бг песни са похубави от руските като на луна песента ах банана всички пресета на мезета пишета а сащ какви песни пеят но ще ви спират парите за баничка и боза