75

Lan

преди 4 години

77,ами истината е, че добрите майстори са малко и печелят доста добре, като за неквалифициран труд. Въпросът е защо му е било да убива...

74

Анонимен

преди 4 години

До Няма как да станеТова е интересно да се провери. Дали е фалшиво свидетелството или университетът го е наел въпреки това?

73

Анонимен

преди 4 години

"Само той изхранвал семейството, но нямали материални затруднения"Цяла България е така.Всички "бачкат за 700 лв" и харчат по 2 000 лв.

72

Анонимен

преди 4 години

Преди време бяха писали за китайската мафия в Букурещ. Убили един китаец, нарязали го на малки парченца, пуснали го в тоалетната и накрая пуснали водата от казанчето,Чисти и педантични хора. А тук, някакви мърлячи...

71

Анонимен

преди 4 години

поредно доказателство че журналистите нямат никакъв морал. Какво е виновна жена му или децата му че да им причинявате такова нещо? Утре тези деца как ще отидат на училище като изтипосахте майка им пред камерата? Децата виновни ли са че да страдат? И заради кого? За да може някакъв нечуван журналист да вземе 50лв. премия че е направил интервю. За него детския живот има такава стойност.

70

Анонимен

преди 4 години

За мене профила на човека абсолютно отговаря на извършеното убийство. Хладнокръвен, техничар, склонност към екстрийм, снимки в поза Цар Лъв, в същото време работи непрестижна работа и блуждае из низините на обществото. Хищник ама не съвсем. Чакал или лешояд. Такива хора имат малко или никакви задръжки. Въпрос на късмет е било да попадне на удобни жертви.

69

Анонимен

преди 4 години

До Да не вярваш...А ти сериозен криминалист ли си?

68

Анонимен

преди 4 години

Баси изродитъ.

67

Анонимен

преди 4 години

Маи много ясно пише всичко до последния момент на убийството даже и признават вината си ,с цел обир да убиеш двама души потресаващо напраоо

66

НЕГОВАНЕЦА

преди 4 години

СЕГА НА ШЛЯПАШКИ ЩЕ МУ ШЛЯПАТ БУЗКИТЕ В ПАНДИЗА

65

Анонимен

преди 4 години

Едните казват че е много добър , а другите убиец. Значи е много добър убиец.

64

Шнорхел

преди 4 години

Добър човек ама да не ти е в къщата!Стара поговорка!

63

Няма накова нещо

преди 4 години

До Анонимен 65Свидетелство за съдимост по закон е задължително например за длъжности, при които има материална отговорност. Отделно е ЗАДЪЛЖИТЕЛО да се представя на работотдателя при постъпване на работа. После той наистина може да реши, че ако ще чукаш камани в кариера, не му дреме, че си осъждан. Но трябва да му го представиш.ЦИТИРАЙ закона, наредбата или правилника, в който се казва, че няма нужда да представяш свидетелство за съдимост.

62

Анонимен

преди 4 години

До 64 При постъпване на работа вече не е необходимо предоставяне на свидетелство за съдимост.А,и никъде в закона не е забранено осъдени хора да се назначават на работа.

61

Вие простоакълието

преди 4 години

До SSИначе нещата са много мъгляви и странни. Тия бояджии няма кой да ги вземе на работа без свидетелство за съдимост във фирма, камо ли в дължавен университет. Самата полиция казва, че са осъждани...Тоя треньор на борци да не е ***? Нали някой му ги е препоръчал?

60

Светозар

преди 4 години

И кое му е доброто на този ? Закоравял и опасен рецидивист. Освен бруталното убийство има още една камара други престъпления - кражби на коли, грабежи и т.н. Кое му е доброто ?А между другото, тази госпожа говори с ромски акцент. Не е силен, но се усеща.

59

Няма как да стане

преди 4 години

Единият или и двамата са били на трудов договор в една от най-елитните фирми за бояджийски ремонти(разгледайте снимките), отделтно са били на трудов договор в държавен университет.Няма как да ги наемат нито във фирмата, нито в университета, ако нямат чисто свидетелство за съдимост.Ако са били проблемни нямаше как да работят за фирмата, чиито офис, между другото е точно срещу блока на разфасованите, нито в университета. Не се връзват нещата...

58

SS

преди 4 години

КАКВАТО И ДА Е ИСТИНАТА НИЕ ПРОСТОЛЮДИЕТО НИКОГА НЯМА ДА Я РАЗБЕРЕМ.

57

Анонимен

преди 4 години

До 59:Ти от коя планета идваш - не си ли чувал за лакомия в комбинация с ниско IQ

56

Анонимен

преди 4 години

Добре де, защо нищо не пишете за другия. Или той е човек на ГЕРБ и вече го оправдахте ?