45

помним

преди 4 години

костинбродската лъжкиня. Софиянци няма да се излъжат втори път. Тази вече е измислила поредната гнусна лъжа. Другарите огладняха - спонсорите им са в ареста или затворите. Целта им е да ограбят София.

44

:))

преди 4 години

Компетентни мъже в тази държава и по специално в столицата няма ли? Изборите Мисис Барби, т.с конкурс по красота/ най добре поддържана кукла на средна възраст ли ще е?

43

Loyko

преди 4 години

И кой е този който атакува Манолова? Не си измисляйте псевдо атаки и да е изкараме Мая Манолова героиня.Тя сама си създаде име на афераджийка...Костинброд, Галеви и т.н.Да не казвам ,че призовава гражданите към незаконни действия по време на чумата по свинете.Тя се вре навсякъде където има девиденти и да се прави на Робин Худ...Тази жена работа не върши.Само и дай да говори врели..некипели...

42

ВЕрвайте и!

преди 4 години

Банката дала 100 000 еврака на безработната дъщеря ?! Ех кви банки имало само у нашенско ;)) Тез ни мислят за дебилни

41

Анонимен

преди 4 години

Манолова е боец и независима жена,а Фъндъкова е кукла на конци,от която нищо не зависи и която нищо не разбира.

40

Калеко Алеко

преди 4 години

До Анонимен ... Прав си другарю, Иванчева е идеалната опция за независим кандидат на БСП, ще спечели изборите а после ще се нанесе в комплект със щаба си, в общежитие от затворен тип в Сливен ... Там компания ще и прави и офшорното ленче ... !!!

39

ЕС форевър

преди 4 години

Сектанти, колкото и да лозунгирате и да си четете комунистическите молитви няма да се случи. Сектата комунизъм загива навсякъде, в България също, макар и по-бавно. Столицата никога няма да е пак червена, червеното е окултна секта. Нормалните хора не искат така.

38

Анонимен

преди 4 години

По-корумпирани от ГЕРБ няма в последните 10 години и трудно ще има.

37

Анонимен

преди 4 години

Всеки друг, но не и кмет от ГЕРБ, особено Фандъкова. Интересно ще стане, ако Иванчева се кандидатира за кмет на София и на балотажа се срещнат Иванчева с Манолова.

36

Dinosaurus

преди 4 години

До Активист на БКПОбаче е била адвокат на братя Галеви и подобни, а дейността и като омбутсман е имагинерна. А кой нарече "тълпа" протестиращите пред НС по време на събитията с белия автобус? Тогава тя беше депутат!!!Доста услужливо нестабилна памет с удобни "бели петна" имат в Столетницата и нейния електорат...

35

вещ

преди 4 години

Решението е взето! Сестра Галева става кмет! Решението е взето от същите, които някога направиха кмет нарцистичното божество и после му направиха партия. Схемата ще е същата, както при президентските избори. Спускат му в последния момент кандидат, будещ отвращение и печели русата амбиция. Възможно е отново Цвачка да предложат за кмет.

34

Анонимен

преди 4 години

какъв сеир спретна ГРОБ на Иванчева, а техните кметове следствени че газят деца невинни, че Фандъкова смее ли някой да я провери...

33

БАЙ ГАНЬО ЖУРНАЛИСТ

преди 4 години

До Калеко Сега там е цаката - дали правителствен, дали опозиция? Не знам, дявола да го вземе, колко ще изтраят днешните.- Казвай скоро, че ме чакат клиенти.- Знаеш ли какво, Гуньо? - съображава бай ***, без да обръща внимание на думите на адвокатина. - Аз мисля сега засега да я караме с правителството...- Тъй, тъй, най-добре с правителството - бързат да заявят Гочоолу и Дочоолу.Бай *** ги изглежда сърдито, задето му пресичат думата, и продължава:- ... Па сетне, като подушим, че

32

пенко

преди 4 години

Знае ли се името на вербовчика и за КГБ при следването и в Москва и известно ли е името на "водещия " я днес офицер !?!?!?!?

31

Анонимен

преди 4 години

Гербавия наглец, който твърди че всички милионери са от БСП, да обясни защо тогава всички милионерски сайтове БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ВОДЯТ АГИТАЦИЯ В ПОЛЗА НА герб-шайката???? Понеже ГЕРБ много милее за народа сигурно искат да фалират клетите милионери и сайтовете им като поддържат ПЛАМЕННО И СТРАСТНО ГЕРБ?

30

Анонимен

преди 4 години

Иванчева кмет на София, Фандъкова как има очи да се кандидатира, тя НЕ СТАВА ЗА КМЕТ, ДОСЕГА НЕ Е ПОСЕГНАЛА НА НИТО ЕДИН ОЛИГАРХОПРОЕКТ В СОФИЯ?

29

двоен мутростандарт

преди 4 години

ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИ СА СИ ПЛАТЕНИ, И ТОВА СЕ ДОКАЗВА КАК ПРОТЕСТИРАХА ЗА МИЛИАРД ЗАЕМ НА ОРЕШАРСКИ И СИ КЮТАТ СЪЩИТЕ ЗА 30 МИЛИАРДА ЗАЕМИ НА ГЕРБ? ФАНДЪЧКА ЛИ ПОДКРЕПЯТЕ ДО 100 ГОДИНИ ДА Е КМЕТ НА сОФИЯ?

28

Анонимен

преди 4 години

сАМО фАНДЪКОВА ИМА КАЧЕСТВА ЗА СТОЛИЧЕН КМЕТ ХАХАХА. С УСМИВКАТА НА СОФИЯНСКИ, В ПОЛА, ГОТОВА ДА УСЛУЖИ НА СТРОИТЕЛНОТО ЛОБИ ДЕНОНОЩНО И НЕОГРАНИЧЕНО. РАЗБИРА СЕ СЛУЧАЙНО ОНАЯ СГРАДА БЕШЕ СПРЯНА С ГРЕШКСИ В ЗАПОВЕДТА ТА СЪДЪТ ДА Я ПУСНЕ, ВСИЧКО Е НАПЪЛНО СЛУЧАЙНО, ТЯ МНОГО МИЛЕЕ ЗА ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ И НАРОДА. НИЩО ЧЕ И ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ И НАРОДЪТ НАМАЛЯВАТ ТОПЯТ СЕ.

27

До 24

преди 4 години

М.Манолова ли имаш предвид?Тя ли е купила имот на "Алабин"? Пази боже ...

26

Престанете с тази!

преди 4 години

Стига сте я натрапвали чрез постоянни публикации!Софиянци не я искат, а и тя няма качества за столичен кмет!