33

Анонимен

преди 4 години

Не са точно български родители май...

32

Анонимен

преди 4 години

Само в България и Русия има флагове по морето.В цивилизованите страни хората виждат какво се случва и не влизат в бурно море.Освен да карат сърф, ама това е друго.

31

gostenka

преди 4 години

поредната малоумница направила се на интересна пред природата при черен флаг да влезе в морето.Нека сега майка и бащаи да се чудят как е станало , като пускат 14 кифла без контрол на морето! Това показва за пореден път до какви последствия воят безотговорността и абдикацията ото отговорност и устойчива ценностна система на българския родител!

30

Свирчо

преди 4 години

До АнонименФлафовете са били бел и черен по Тошково време. ВземЕте малко влезте в час. Зелен , Жълт и Червен. Последният отговаря на черният!

29

Жо

преди 4 години

ПРЕДИ няколко години синът ми отиде на студентска бригада в САЩ и работеше като спасител на басейн.Там спасителят е "господар" и всички гости са длъжни да му се подчиняват. Спасителят има право да отстрани от обекта всеки, който не изпълнява разпореждането му.Хората знаят тези правила, одобряват ги и ги спазват.За цялото лято не е имал никакви проблеми с гостите на басейна.У нас, спасителят на практика няма никакви права над къпещите се. Съответно и не може да му се търси отговорност

28

Борисчо

преди 4 години

От малки така ги учат - пресичат на червено, гледат татковците им как минават с колата на червено... после и те решават, че не е толкова страшно да се изкъпят на червен флаг и става белята. Бог да прости младата душа

27

Анонимен

преди 4 години

.....от отдавна българинът спря да спазвакаквито и да е правила....както към демокрацията1989г......УРБУЛЕЖКАТА!???????

26

Анонимен

преди 4 години

Никъде не се давят толкова много хора, колкото в България.Бил съм на повечето места в Европа и такова чудо, като тук при нас не съм виждал.

25

Нилска треска

преди 4 години

При вълнение спасителят да хвърля едно чумаво прасе във водата и почти никой няма да влезе.

24

Анонимен

преди 4 години

Една малка поправка - сигнализацията е син, жълт, червен.Синьото знаме означава безопасно море. Зелено не съм виждал. Поне в Италия и Франция, където ходя.Иначе за жълтото и червеното си прав.

23

AZ

преди 4 години

До 23 сигнализацията отдавна не е бял,червен и чер,а е както светофара-зелен,жълт и червен.

22

Анонимен

преди 4 години

Флафовете са - БЯЛ, ЧЕРВЕН и ЧЕРЕН.Защо са сложили ЧЕРВЕН. Да бяха сложили ЧЕРНИЯ да знае момичето че морето е опасно.

21

Анонимен

преди 4 години

Ония са широки морета и вълните макар и по големи се разливат по плавно, меко и тържествено. Това тук е вътрешно море, теснотия, котел под налягане и динамиката и кинетичният импулс е много по ярко изразен.

20

до 11

преди 4 години

В Америка няма флагове и спасители на плажа. Е само по сериалите де.В Гърция и Турция също няма нито флагове, нито спасители, но не съм чул там някой да с е удавил. Поне през последните 10 години, откакто ходя.

19

До 23

преди 4 години

Ти от кога не си ходил на море?Червено е новото черно.

18

Дидо

преди 4 години

Мой познат спасител ми е казвал така: Предпочитам да наритам умника, който не спазва разпоредбите ми и после да ми се прави на интересен на брега, от колкото после да ми тежи на душата една смърт.Бог да го прости момичето, но наистина трябва да има и хора, които да вадят насилствено от водата смелчаците.

17

Анонимен

преди 4 години

добре, а защо по черноморието има толкова много дънни ями, мъртви течения и тн? това типично ли е за всяко открито море? Примерно в Гърция (бяло море) никога не съм чувал за такива ями. От другата страна на йонийско море също има големи ваълни, но пак такива проблеми ... кое е по-особеното на нашто море

16

до 10

преди 4 години

На червен флаг се влиза, но с повишено внимание.На черен флаг не се влиза.

15

Анонимен

преди 4 години

Черно море затова е наречено черно! Да се забрани за летуване и да се използва само за изхвърляне на отпадаци и кораби на НАТО!

14

Пореден

преди 4 години

Мило мило детенце...още един черен курбан..Съболезнованията ни няма да са от значение към семейството...жалко от играчка плачка. Пазете се и ценете живота.