200

Така е ...

преди 4 години

Въоръжението е налично и да дойде веднага. Обучението на пилотите да започне незабавно..

199

Анонимен

преди 4 години

Няколко дни след инцидента се срещат на тайна среща шефовете на руската и американска армия.

198

Анонимен

преди 4 години

Има информация че около Аляска е имало бой между американска и руска подводница при което американската е била унищожена а руската повредена. Това става около датата с инцидента с Лошарик

197

Анонимен

преди 4 години

При Лошарик има предотвратена ядрена война между САЩ и Русия. Това е причината да извикат спешно в Белия дом и пентагоня цялото началство на американската армия и да върнат от пътуване вицето Пенс.

196

Анонимен

преди 4 години

А с болните деца се подиграхте, герберасти мръдна сни.Не можахте да отделите 26 млн за трансплантации и обрекохте на смърт 254 български деца.

195

добре e за България

преди 4 години

Където има F16 комунизъм(социализъм) не вирее, а това е добре за България.

194

Само костатирам

преди 4 години

Катастрофа на Суперджет 100ЛошарикЕксплозиите на погребите в АчинскРадиация след експлозията на БуревестникСибир гориПутяСе вози на мотор с два коша и сцепен фар.

193

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 283Че то няма разлика между ядрен удар и гръмнал ядрен реактор.

192

Факт

преди 4 години

Руските оръжия са по-опасни за собствения екипаж отколкото за противника. Факт!

191

Анонимен

преди 4 години

И къде се казва че е гръмнал ядрен реактор или че става дума за ракетата Буревестник? В Хирошима доколкото си спомням има ядрен удар, а не гръмнал реактор. Това са различни неща. Едното използва високообогатен уран до над 90 процента за ядрена експлозия. Това са неща които нямат нищо общо. Или да разбираме според извратената и неадекватна козяшка логика че омразния Путин тества ядрени оръжия :)))

190

Анонимен

преди 4 години

До СмешникКогато купувахме руските атомни чайници 2 броя за АЕЦ Белене на стойност 3 милиарда лева, които сега ръждясват в някой склад не те чух да коментираш нищо.

189

Тъжна Констатация

преди 4 години

Лошарик обезглави елита на руския военноморски флот. Буревестник обезглави елита на Росатом. ПутяБие със юмруче по масата и иска, ама то само с искане не става.

188

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези АФАР радари, дето руснаците били ного напред с тях, Да не би да са като радара на Ф-22, който го ползва вече 15-та година? Дали пъл не са като този, с който ще дойдат нашите Ф-16 след 2 години?

187

Смешник

преди 4 години

В Б-я социално слаби имат къщи и коли за стотици хиляди , бедна държава с доста проблеми пак някви си 2мрлд лв ги вадим от задния джоб пак пари за инфраструктура здраве заплати пенсии няма ,но поне се чустваме сигурни тези 8 самолета който Би трябвало да дойдат след има няма 5,6г макар че знаем все нещо ще се обърка ще плашат всички държави който имат само по 2,3 изтребителя

186

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоГръмналият "малък" реактор е със сила от 1 Хирошима. И предишните опити този ракетен реактор на рекламирания от Путин Буревестник е гърмял но на стотина километра от полигона, а сега само на 3-4 километра от него.

185

Шоп

преди 4 години

Ако сте истински русофили, трябва да се радвате на тази сделка, а не да плюете Бойко. Той по този начин бави постъпването на нови самолети и имаме извинение да не участваме в евентуални каши в региона. Но сте прости парчета и не загрявате. Макар че мене тая политика на неучастие в общото дело срещу Империята на Злото малко ме притеснява.

184

Анонимен

преди 4 години

Путин има какво да гръмне. Американците и това нямат. Там го карат само на бъдещи стратегии, конференции, проучвания и всичко друго но не и работа.

183

Анонимен

преди 4 години

АФАР радарите които тепърва американците ще ги монтират на новите им самолети, руснаците започнаха да ги въвеждат при танковете. Смятайте за какво изобщо става дума. Колко назад са стратегически, технически и тн американците.

182

Зозо

преди 4 години

Абе Путин къде се скри? Да обясни за гръмналия "малък" реактор на анимационната му супер, хипер, невидима ракета. Изтрепа си най - добрите учени, зарази с радиация околните селища и сега мълчи като наакано дете :)))))))))))))))))))))))))))))))Пак на анимации ще го кара :)))))))))))))))))))))))))

181

Анонимен

преди 4 години

Ако ставаше така - за 5-10 години да настигнеш и изпревариш Ролс Ройс и Прат/Уитни в авиационните двигатели, доста държави не биха се поскъпили да вложат пари. Може би вие вярвате в някакви свръхестествени способности на сккотовете от руския обор, но това пък не се връзва с десетките загинали при производствени аварии руски сккотове за миналата година.Ще кажете - който не работи, не греши!Но след като няма утрепани и оскатени от Изделие Трийсе, как да ви вярваме, че въобще работите по него?