64

axa

преди 4 години

ами това е целта бе, така както барека го вкараха за да вземе гласове на Атака когато беше силна. Сега опасния за герб е Нинова , щото тя не е станишев - дружката на герб, и с нея не могат да правят далавери затова и излиза Слави - да обере на бсп гласовете. Ама на българина са му ясни тия номера и ако не включва какво се получава си е негов проблем, нека работи срещу себе си.

63

Яяяяя

преди 4 години

Ахааа значи дпс може а Българска не може.

62

Анонимен

преди 4 години

Вчера баба руми заплашваше, днес москов кряка и се мъчи да си повярва,че на БСП единствено й пука, очаквам баба ива да изкашля нещо от метлата си.Трябва да е ясно,че всеки момент може да се появи всякаква формация.И москов ще хареса опита на Москва да не регистрира нови формации, защото са заплаха за блатото, в което ни накисна 10-годишното крадене. Чакам и един жабест професор да обясни защо черното е бяло.Слави ще развали далаверата с лъжата, наречена избори.

61

Анонимен

преди 4 години

Герберугите имат най- много пасиви, имайки предвид, че управляват и редят гаф след гаф. От друга страна голяма част от техните гласоподаватели са чалгари. Все ми се мисли, че появата на Трифонов ще е тотална щета за гербавите суджуци.

60

Страх

преди 4 години

Цитат: Трифонов е комедиант и провокатор. Той какво разбира от политика, икономика, международни отношения --явно Боко Тиквата разбира повече......а иначе, всичко е вярно: Помня как Слави плака със сълзи на погребението на Илия Павлов - който се интересува може да види кадрите по БНТ, как афишираше своите връзки с Георги и Васил Илиев---за тези убийци и престъпници той милееше, а сега ще милее за нас, народът?! Айде,де....

59

Анонимен

преди 4 години

Трифонов печели като първа политическа сила. БСП втори. ГЕРБ трети. ДПС на четвърто място. Останалите ......... супата.

58

Хм!

преди 4 години

Нямало било такава държава! Ами като няма, СТ защо прави партия, та се курдисва да я управлява?Напротив, има такава държава и то не благодаре ние на мрънкащи тв водещи като въпросния. Лесно е да плямпаме от разни студия, осигурили ти комфорта да говориш глупости, а после да обвиняваш телевизията и държавата, че ти ограничавали свободата на словото.Поредният тв водещ в политиката като Волен Сидеров, Бареков... Видяхме ги колко струват такива.

57

ай сиктир

преди 4 години

Дългия ще обере чалга гласовете, а те не са никак малко и е много спорно за кои е по-опасен за БСП или за ГЕРБ.

56

Анонимен

преди 4 години

"Какво е това безобразие с "Няма такава държава"? Трифонов е комедиант и провокатор. Той какво разбира от политика, икономика, международни отношения...",Ми Бойко като е пожарникар, той какво разбира?!Разни шамани се избиват да пророкуват, ама явно Слави им бърка отзад, та за това. С тая кампания, просто показвате страх и ще накарате зорлен, хората да гласуват за дългия.

55

учиндолски селяк

преди 4 години

СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ - ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!

54

виц за Славчо

преди 4 години

Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят гражданско движение ? А Вие как мислите ?

53

marquise

преди 4 години

Господин Москов не поясни какво разбират от политика, икономика и дипломация сегашният кабинет на Бойко Борисов воглаве с него?

52

Анонимен

преди 4 години

Едва ли Трифонов ще привлече към себе си твърдия електорат на БСП състоящ се от две баби и едно куче. Ако ще шоумена и на въже да играе по телевизия 7/8 двете баби барабар с кучето ще си гласуват за БСП.

51

Активист на БКП

преди 4 години

Не знам какво разбира от икономика ,но 19 години плаща заплати на стотина човека работещи в шоуто ! Това си е един малък завод !!! И не обявява фалит ,а купува телевизия и продължава да плаща заплати на работещите при него ! И прибира художници-сатирици уволнени от Нова ТВ...

50

Циник

преди 4 години

Че Трифонов (този ренегат, не ми е никакъв "Слави" както фамилиарничат повечето шеметаци) е шут... и клоун е ясно... Но се питам - какво разбират от всичко евродепутатите ни като Али Али, и гусин Бареков... Хидроинженери... Комарджии... Аптекари... И свинариНТД - (На Теслата Дръжката) е само поредната вoня в политическия ни букет от ***

49

На хранилката

преди 4 години

Щом Москов врещи, ясно за кого му е болката! Ако Слави е вреден за БСП, Москов щеше да грухти като доволна *** /прасе/! И щом е против Кремал да си смени името! Как ще се получи там - Юлий Вашингтонов Брюкселски, за по кратко - Юлий Бойков Гербераский!

48

Анонимен

преди 4 години

Открили мъртва дива *** до нашата ограда градена за тях паднало от смях като видяло оградата ха ха ха :) !

47

Соня

преди 4 години

Какво направиха всички до сега ?Крадоха яко е най много ооо ГЕРБ и още крадат Цецо я купи още апартаменти ?...

46

до редколегията

преди 4 години

То пък сегашните министри фани единия....третия сам ке падне.Мен ми е срам,че зам.министър е човечето от скат бивше таксиметърче,и оная на туризма пфу,пфу,а пък за министъра на правосъдието оле мале.Тъй че тия дето си ги изредил уж да се присмееж има обратен ефект драги,щото са по-читави от министрите на банкянската сикаджийска мутра!

45

Анонимен

преди 4 години

Слави щял да бъде вреден.....Всички до тук които се въртят около властта и във самата власт са вредни....И този експерд - съЩо.