205

Calm

преди 4 години

Браво,господине, мината ти някаква самотна мисъл в празната ..туна-седни и почакай да отмине,че само НИ излагаш пред света.Търпението ни се изчерпа вече,престани да ни изпитваш ...

204

кака Павлинка

преди 4 години

Лек начин да си изнесат част от *** от страната си. А и края на колите с вътрешно горене е въпрос на няколко години...следва съдбата на Кремиковци. И вместо да развиваме лека промишленост и селско стопанство, се завираме в краката на коня...

203

Мечтии

преди 4 години

Мечтии, ей така десет години от живота ми минаха в обещания ще строим, няма да строим, Орешарски го закри, Аз го закрих.Шъ отворъ завод, няма дъ отваръ.Никакъв завод няма да дойде в БГ, Европа и САЩ нямат изгода от икономически силна България, трябва ме им като заден двор.И се научете да говорите след като дадено нещо е факт.Писна ми от брътвежи и празни обещания.Подлудихте с празни обещания.

202

Анонимен

преди 4 години

И как така написахте Стятия като в германския онлайн вестник е платен и ако искате да прочете трябва да си платите виждат се само 10 реда от там нататък тря се плати , или пак копиран Текст от сайта на БТА

201

Кармен Младенова

преди 4 години

До там ли е паднала БГ да се моли някой да и замърсява Природата...

200

Анонимен

преди 4 години

Да разбирам - премиерът се хвали пред света, че сме най-нископлатените мизерници? Браво гусине!

199

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Айдеза да няма срадни.Завод на Volkswagen в София или Пловдив.И един завод на ЛАДА в с. Крушовица, в Северозападна България ,област Враца.

198

Приятел

преди 4 години

Фолксвагене, БЯГАЙ надалеч от България!!!Няма нужда да ти обяснявям защо - просто приятелски съвет!

197

Анонимен

преди 4 години

То факт, че по-добре да дойдат в София, от колкото изобщо да не дойдат, но ми се ще и на провинцията да се вдъхне малко живот.Заплатите които VW ще плаща в София са 2 пъти по големи от тези в Варна или Пловдив например

196

Анонимен

преди 4 години

Докато тиквата се дърви за завода, Ивелин Михайлов създаде близо 4000 работни места около проекта Исторически парк, който е най-големият в света.. но това никоя медия няма да го отрази, защото е българско, а не чуждо..

195

Анонимен

преди 4 години

Нали всички искат да развиват Северозапада, ми да направят завода там, хората ще имат работа, по-евтина е земята, квартири и т.н. от София. Стига с това силене всичко да се концентрира в София, тя и без тва вече е държава в държавата.

194

До 225

преди 4 години

Славчо ще ти гарантира .Да се смееш ли или да ревеш !!!

193

чичо Гошо

преди 4 години

До DeutschlandДойчланд,дойч лафен зи гут?Хич хабер си найн!Дано да изберат България,но ще ми е трудно да повярвам докато не го видя с очите си.Дано само баба Меркел не прати "инженери" и "специалисти" от ония дето ги канеше в Германия.

192

Deutschland

преди 4 години

Браво Боци !!Голям удар направи.WV почти сигурно идва у нас.Червените *** ще умрат от мъка.

191

Истината

преди 4 години

Колкото и добро да ни е местоположението, при отсъствие на съдебна система и ДЪРЖАВА (!!!), кое ще гарантира на VW сигурност на инвестицията????Ами ако построят завода тук и една сутрин БОКО и ЦАЦАТА се събудят рошави и с махморлук и решат да си правят гаргара с фирми партньори на VW, да им пращат БОП и подобни смехории??? Тва кой ще го гарантира?????? САМО СЛАВИ!

190

провинция

преди 4 години

Всичко в София, останалата държава кучета я яли.Гнусни управници.

189

Знай че

преди 4 години

Хората гледат и вътешния пазар Колко българи ще купят нова кола?!

188

Анонимен

преди 4 години

Някой от пишештите работил ли е на конвер в автомобилостроенето? Аз да. Физическата амортизация е огромна, психическата два пъти повече. Всяка секунда ти е разчетена. Хората издържат по 3-4 години и напускат абсолютно амортизирани. Заплата в Германия наконвеир е 2500-3000 евро плюс десетки бонуси и въпреки това текучеството е огромно.

187

Анонимен

преди 4 години

Лоялност докато заповядат нещо друго гостодарите от Америка.

186

Reptile

преди 4 години

Да питам АНДРЕШКОВЦИТЕ, когато САЩ плюе Турция сте първи да плюете Ердоган. Когато става дума да плюете Бойко изведнъж си обръщате задницата и Турция става прекрасна страна с образование и т. н... Браво на Бойко не се отказва и ще поиска мигновено връщане на услугата от САЩ - да пратят хора и да посъветват малко VW.