56

До 57

преди 4 години

Анонимко, няма как държава с 7 милиона население да получава същото като държава с 65 милиона сес се? Нали познаваш буквите? Ми ти чети, не карай другите :))

55

Анонимен

преди 4 години

54ти, Великобритания внася 13 милиарда всяка година а получава под формата на евросубсидии 3 милиарда! Останалите милиарди отиват в страни като Велика България, която внася 300 милиона а получава 3 милиарда ! Чети малко преди да пишеш глупости

54

Смешник

преди 4 години

Британия толкова много пари е крала от свойте колонийй че имат за 10000г напред , въпроса е че ще стане придвижването по трудно и бизнеса между ес и ук освен ако не се договорят някви неща ,но ако си огуворят свободно движение и без митни стоки и всички облаги от съюза то тогава ще се разпадне ес за много кратко време.

53

Анонимен

преди 4 години

Третата другарю а всичко друго ти е пълна мъгла

52

Анонимен

преди 4 години

До 51 Великобритания освен ,че внася втората по големина вноска в ЕС ,получава и големи субсидии !Нашите земеделци и животновъди не вземат и наполовина субсидии на декар или на животно ,на това кето вземат британските им колеги!

51

Анонимен

преди 4 години

Че от де да знаем ....ако познавахме бъдещето всички да сме милионери от тотото ... На тоя свят има малко сигурни неща например че водата е мокра и бсп пак ще падне на изборите

50

Анонимен

преди 4 години

До 42 Чърчил намразва българите само и единствено по една причина.Отказа на Фердинанд да нападне Турция през1915г.и да спаси плана на Чърчил/тогава шеф на Адмиралтейството/,за пробив при Дарданелите и навлизане на английския флот в Мраморно море и от там нападение над Истанбул!Английските и колониалните им войски са отблъснати при Дарданелите ,плана се проваля,Чърчил е уволнен и пратен на фронта с Германия!

49

Край

преди 4 години

Острова беше втория по големина донор в ЕС.След излизането социално слабите на ЕС ще го усетим доста осезателно.Бойко искаше да замести Англия със Западните Балкани /по бедни и отнас/

48

PAUL GASCOINNE

преди 4 години

Точно Англия (Ю КЕЙ или Велика Британия = и трите са верни) СЪЗДАДЕ И БЕШЕ ГАРАНТ И ПРОТЕКТОР НА ЮГОСЛАВИЯ , БРЕ СЕРСЕМЛАР...ЮГОСЛАВИЯ ВЪВ ДВЕТЕ И ФОРМИ - КРАЛСКА И БУРЖОАЗНО-КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ОТ 1918-1945 Г. + ВТОРИЯ ВАРИАНТ НА ТИТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКА Федеративна 1945-1992 г. --- ФРАНЦИЯ И Ю КЕЙ БЯХА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ГАРАНТИ ЗА НЕЯ, И ПАЗИТЕЛИ + САЩ ДО ЕДИН ПЕРИОД (1918г. - 1980 ГОД.)ОБРАТНО, ИТАЛИЯ, ГЕРМАНИЯ , АВСТРИЯ , УНГАРИЯ И ТУРЦИЯ ИСКАХА ДА РАЗГРОМЯТ ЮГО СЛАВИЯ, И ГО НАПРАВИХА .

47

Край

преди 4 години

Не е нужно да обичаш англичаните за да си дадеш сметка колко велика нация са.От държава колкото България да завладееш Австралия/Северна Америка/Индия и да накараш света да говори твоя език, май не си за подценяване.Принципно съм славянофил НО точно ние българите дето сме загубили всичко което може да се загуби и сме социално слабия на ЕС да се смеем на англичаните ми се струва доста нелепо.

46

Анонимен

преди 4 години

Гражданино а кой ще плаща средствата в евробюджета които само можеш да усвояваш и си мислиш че другите са ти длъжни да ти ги плащат, а на думи си най- великия европеец?

45

Гражданин

преди 4 години

Да се разпаднат дано. Нали и те спомогнаха за разпокъсването на Санстефанска България. Винаги са ни мразили. Винаги са имали колонии и са грабили от другите. Винаги са вредили на България. Къде бяха, когато 5 века ни мачкаха и колеха турците?Да се разпаднат дано надутите и самодоволни британци.

44

ПроСоТо

преди 4 години

Откъде може да знаем не виждаме в бъдещето я Единственото сигурно нещо на тоя свят е че бсп пак ще загуби на изборите ...

43

Анонимен

преди 4 години

Айде да не ги мислим англичаните,а да си погледнем нашия заден двор на Европа.

42

PAUL GASCOINNE

преди 4 години

Преди 103 години на Дойранското Езеро в 1916 г. - 40 000 брити, англи, скоти, еири и колонисти от Индия и АНЗАК + 20 000 ЕЛЛИНИ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗМЕТТАТ И ИЗБИЯТ 5500 БУГГЕРИ, окопали се на височинини и така имаха голямо предимство защото буггерите бяха на високо, и само стрелята на гюме, без да се напрягат ...Мятат снаряди и се крият като мишки.ЧУТОВНИЯТ ПОДВИГ НА ГЪРЦИ И БРИТАНСЦ ДА СТИГНАТ ДО СОФИЯ НЕ УСПЯ .НО БУГГЕРИЯ БЕШЕ РАЗБИТА МАЛКО ПО-КЪСНО .

41

Adolf Eichmann

преди 4 години

42) Доста точен коментар според мен. Британците извадиха късмет, че са остров и понеже им беше писнало да ги мачкат Викинзи и тем подобни защото са слаби като армия, стигнаха до извода, че най-добрата мярка за защита е силна флота която да не допуска армиите на противника да стигнат до острова - създадоха тази флота която направи Испанската Армада на пух и прах (Нелсън). В последствие зионистите които контролират острова усетиха и икономическото преимущество на подобен флот и завзеха половин свя

40

Люти чушки

преди 4 години

От 1-та и 2-та СВ доста вода е изтекла и света е доста променен. Като ги хвалиш толкова кажи ми. Защо Америка се е отделила от Велика Британия и сега Британия е васал на Америка? Защо Чърчил мрази българите и британците свалят шапки на Вазов? Защо Британия не е завладяла Русия, Европа, Скандинавските страни, Китай и още и още? Но ти едва ли си задаваш такива въпроси. Силата на Британия е в търговията, а не в нейните сухопътни войски, които ти възхваляваш. Да не стане бивша Британия=Югославия.

39

Adolf Eichmann

преди 4 години

Сметките на янките ще излязат криви. Сега след брексит, Шотландия, С Ирландия и в кряйна сметка Уелс ще се отделят и ще се върнат в ЕС като независими държави и Англия рано или късно ще ги последва за да не са изолирани. Това е добре дошло за Германци и Французи които вече не трябва да се съобразяват със силна Великобритания а с няколко по малки части по отделно ;) Плана на зионистите ще се провали и когато икономически ножа опре до кокала ще насъскат янките към война която ще им е за последено.

38

Анонимен

преди 4 години

Китай може да има претенции за всичко,но вчера един от най-големите световни производители на електронни компоненти от Тайван се отказа от проекта си за завод в Китай!Проекта беше за 8.8 млрд $

37

Ягода

преди 4 години

Слави Трифонов може да помогне на Великобритания. Пял е чалга в Лондон много пъти и там го познават и уважават.