94

хохохо

преди 4 години

Кога ще им помагаме, че самолетите няма да пристигнат скоро в България. Този обещава без да има нищо и в близките 3 години няма да има нищо.

93

Привет от Албания

преди 4 години

до 77Наистина такъв образ не бе се раждал в БГ.Ами помня го като каза завод до завода видял в полето между София и Пловдив,ха?И аз ходих и гледах,гледах и търсих и какво намерих там ?1.Бензиностанции.2.Дилъри на селскостопанска, транспортна и пътностроителна техника.3.Билбордове, десетки билбордове и трансперанти- е от тях наистина вече полето не се вижда.

92

Анонимен

преди 4 години

"ПроСтОото" се има за оригинален. Освен фашкиии друго, не е направил за тая държава.

91

Анонимен

преди 4 години

Сега като дойдат новите изтребители, ще можем да помагаме и на Северна Македония. Само да не каже някой, че ще ги нападаме сега.----------"Буда"-лата ще реже лентичката при всяко излитане и кацане на Ф-ките!!!-))))))

90

Анонимен

преди 4 години

Повечко са от 8 другарю 8 + 8 на втория епап 16 добави и 15 мига и 14 су стават 45 самолета ... А живот и здраве и някоя друга ескадрила ф35 след 2030 ...

89

ОСТРИЛКАТА

преди 4 години

До Зозо : Зозчо , да *** тръбата , АЕЦ да ти гръмне къде слъце не огрява ....

88

ДАРВИН

преди 4 години

Завалията той :( Няма ли някой да му каже да мълчи ,че само простотии ръси ....

87

Привет от Албания

преди 4 години

Щял да ми охранява...Ами то какво ли друго може да има в главата на един охранител,А, и друго се сещам...Гледайте,гледайте -камион след камион,ами че това си е жива печатница за пари,бе...

86

кис кис

преди 4 години

До ЗозоПрякорът ти е трепач-става за поезия-зозо без мозо!

85

Зозо

преди 4 години

Хаахахахааааа, простите ***-атакисти-путинисти продължават да си пеят Ф-16, ох, ах .... що стана, че не вечеряхме?Спокойно, ся като отпадне Белене и сръбската-руска тръба, тогава ще има да оревавате орталъка :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Само глада и лабутя лекуват комунизма-путинизма :)))))))))))))))))))))))

84

Анонимен

преди 4 години

Mалеeeeeee. не е истина!

83

Анонимен до 85

преди 4 години

А учените от Аризона знаят ли че в България все още ни управлянат комунисти. В момента ни управлява най башибозушката комунистическа партия ГЕРБ. И описанието което си направил напълно отговаря на бандитите комунисти от ГЕРБ.

82

ауууу

преди 4 години

Малеййй 8 аероплана. Сила ти кааам.

81

до специалистите

преди 4 години

Колко самолета трябва да имаме - поне 1000 ли?Количеството не винаги означава качество и ефективност...

80

Тинтири Минтири

преди 4 години

Турция има близо 700 военни самолета, от които 250 са F16.Гърция има 400 самолета, от които 150 броя F16.Нашите 8 още не са почнали да се правят, но бат Бойко вече простира бащинско крило над Македония и надува фанфара...

79

Анонимен

преди 4 години

И кво прайм с 8 самолета бре? Които ще получим след години? Вече ще пазим и Македония ли? От кого?!-:) Леле лелееее.. Спри да се излагаш бе човек!

78

88

преди 4 години

Като гледам комуниста БМБ съм напълно съгласен с теб.Това се отнася и за подкрепящите го.

77

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Животът ще бъде по-хубав от песен, по-хубав от пролетен ден !!!

76

Анонимен

преди 4 години

Учените в щата Аризона установили,че комунистите са генетично увредени.Невроните на двете полукълба не функционират,поради което разъждават с гръбначният си мозък от най долните прешлени към таза.Поради тая причина пеерастията е от тоя клон на хомо сапиенс!

75

Анонимен

преди 4 години

Рибата още в морето,той тигана турил!Още не са дошли аеропланите той вече се хвали с тях.....мале,мале смееех ти да видиш!