66

Анонимен

преди 4 години

Тоя се изкара Исус Христос на антикорупцията, сякаш не помним как изпра имотните далавери на Горанов и всичките гербаджии.

65

Нищо ново

преди 4 години

От ГЕРБ са забравили да кажат, че оставката му е морален акт. Това ще го чуем утре сутрин от интервюто на гербаджия в някое телевизионно студио.Така беше с Живко Суджуклийски, с Цецо, с Делянчо Добрев и т.н. - всички са невинни, набедени и оставката им е морален акт.

64

Анонимен

преди 4 години

"Акумулирах толкова много врагове, които сега ми го върнаха чрез медиите."Какви врагове си "акумулирал" ти бе ***! Преди европредседателството чуждите медии ни разнасяха като най-корумпираната държава, Холандия ни спира за Шенген заради голямата корупция. Кой ти е враг на тебе?

63

ПлГеорг е мъжага

преди 4 години

Този мъж е мъжки. Заради спокойствието и честта на семейството той предпочете оставката, пред това да се срамува вечер когато в талевизора Сашо Диков го преде на бързооборотна питанца.Това е мъж, а не като Цвю който изпокри всичките си жени на убава работа, обежаващи дипломи от по-така даскала и който заради едни апартаменти заряза зделката на века с Фъ шиснейските. "Срам и позор" за Цвю, но не и за Пламен. За него точно обратното "първо Позор и после Срам"

62

Изводът

преди 4 години

Извод: Вертикални, Хоризонтални и Обемно-Площни обекти , придобивани преди Хакването на НАПа остават във владение, данъчно признание и задължение, така както са били преди НАПнъта фиеста на онова 20 годишно хакерче

61

Анонимен

преди 4 години

Той нас ни тормози години наред ама ние си мълчим в като овце .......

60

Анонимен

преди 4 години

Държава, изнасилена от Магията.

59

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !Дори ги награждават ,всички които подадоха оставка после ги наградиха с нов по-високоплатен и закътан служебен пост ! Всички ,които са слугували вярно после им се отплащат подобаващо !

58

Анонимен

преди 4 години

Терзая се и рИвъ и не моа се спръ!

57

Анонимен

преди 4 години

Каква мъка само ,едва понесохме напускането на Ц.Ц. сега нова мъка...Как народа да го понесе......

56

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

При ГЕРБ е така ... Краде, краде, краде ... купува евтини апартаменти, злоупотребява със служебно положение и накрая ... подава оставка.Пито - платено. Живеят си живота с откраднатото и незаконно построеното, и никой за нищо не ги притеснява.Ашколсун, господа герберасти !

55

Ралинизми

преди 4 години

Всеки от добрата ГЕРБораса - с макси тераса!

54

Анонимен

преди 4 години

Ако мен ме очернят без да съм виновен, ще направя всичко възможно да им го върна тъпкано, барабар с лихвите и всичко останало. Тоя мишок пробутва най-евтините възможни оправдания. Имало тормоз над семейството му. Миличкият! Нали си шеф на антикорупционната комисия в държавата бе мухъл. Ако се потдаваш на такива елементарни провокации, къде изобщо си тръгнал. Да си каже колко е лапнал и че му стига засега и да приключваме. ***.

53

Анонимен

преди 4 години

Плъховете, първи усещат потъването на кораба и първи го напускат,Но въпреки това пак се удавят.Така че все е тая.И как така ще се върне в Прокуратурата? Да не би да е "абониран" за място в нея.Това е Държавна институция а не селска кръчма.

52

реалист

преди 4 години

Хубаво подаде оставка, но терасата ще се събори ли?

51

пази си терасата

преди 4 години

Идва ми да взема един чук и където има тераси, покриви, да ги счупя и да приключваме. С тези думи премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред партийния актив скандала с апартаментите, довел до оставките на водещи фигури от ГЕРБ, между които и заместника му в партията Цветан Цветанов, който подаде оставка като депутат.

50

Анонимен

преди 4 години

Пророних сълза...

49

Анонимен

преди 4 години

и моето дете е депресирано на терасата защото е само 4 квадрата, а не 110 както трябва да бъде.

48

Анонимен

преди 4 години

Мн ясно, ГЕРБ, НАП и всички комисийки са в комбина и грабят от народа с пълни шепи. Вие какво очаквате, да скачат едни срещу други ли, та те играят заедно. България не е най-бедната държава ей така по случайност.

47

конопи

преди 4 години

Тераса глава затрива.Да не повярваш чак.