29

Анонимен

преди 4 години

"Оказва се, че приложението е потенциална заплаха за сигурността ни в интернет."-----------Може ли малко по-подробно да ни опишете с какво това приложение е "заплаха за сигурността"? Две-три думи моля!Или я караме на принципа - "Една жена от женския пазар каза...."Журналист, сър!

28

Анонимен

преди 4 години

До 33За това говоря! Прекалено мек тон създава огромен проблем. Ако кажеш на някой, че е глyпак, защото върши глyпави действия, това не е позволено.Галиш го с перце и обя си мисли, че всичко му е наред и никога не търси проблема в себе си. Човек трябва да се съгласява със всичко и всеки с риск, да не накърни нечие его, вместо да говорим истината.

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Не става. Ще се оплетеш в информацията. А и голяма част от източниците цитират други източници. Без да знаеш, кои източници заслужават повече доверие, няма как да стане. Още по-сложно става, когато два авторитетни източника имат различно мнение по един въпрос. Без професионална модерация няма как да стане.

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТой пръв наруши правилата на добрия тон. Но добре, ще се съглася, че не е трябвало да го обиждам. Но именно, защото е професионалист, е редно да си подбира по-отговорно думите.

25

Анонимен

преди 4 години

29 - Ползването на множество източници е варианта, в който минимизират риска от грешна информация. За съжаление, хората вярват на всичко казано, без доказателства и това е проблем.

24

Анонимен

преди 4 години

Баси тъпотиите, рядко пиша още по-рядко чета, ама тука не успях да се стърпях.

23

Анонимен

преди 4 години

До 4Хората се показват, какви искат да са. Това е мноооог полезна информация. Знам, злото откакто започнах да рекламиран във Фейса, качихме поръчките с почти 140%. Маркетинга ни е основния разход днес и благодарение на фейсбук и адуърда, този разхода е доста по-нисък и успешен.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Вярно е, от Уикипедия можеш да научиш много неща. Само че има една подробност - понякога грешната информация е много по-лош вариант от липсата на информация.

21

От 23

преди 4 години

И ето, че се притяга невидимата ръка на тълпата, да ми запиши устата :)

20

Анонимен

преди 4 години

До 24Дори и така да е, не мисля, че трениран професионалист даващ оценка, заслужава да бъде обиждан, защото дава мнение, базирано на години опит и проучвания. Ако кажеш, че дадена група прави нещо грешно, те отвръщат с агресия, защото научиха всички, че са супер умни, красиви и безгрешни. Ако кажеш на някого, че е опасен шофьор, ще те нападне, може и физически, нищо, че има 9 катастрофи за 3 години. Хората откзват, да приемат, че не са толкова специални и уникални във всички, което правят.

19

Анонимен

преди 4 години

При капитализма е така и ще става още по зле!

18

Анонимен

преди 4 години

Образованието ни, в този си вариант е архаизъм ...

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНикак даже. Човекът опростява предмета на "изследванията" си с цел да се хареса на определена част от публиката. Не можеш да приравниш всички потребители на социалните мрежи със "стадо". Конформизмът е характерен за такива групи, но е по-сложно явление. Също в психологията на социалната група има и други понятия, освен стадния инстинкт. Всяко "стадо" е образувано от отделни индивиди, и при човека индивидуалността е несравнимо по-силно изразена, отколкото при овцете.

16

Анонимен

преди 4 години

В момента света е във фазата "Новите дрехи на царя, но разликата е, че като дете се провикне, че царя е гол, някой ми запушва устата и всички се правят, че не чуват.

15

Анонимен

преди 4 години

До 14Какво по дяволите означава това? Ти или си човек или си овца. И не приятел, капитализма, комунизми инпрочие са глупост. Меритокрация и това е. Ако можеш повече, ако знаеш повече и си повече, получаваш. Ако не си ... не пречиш на другите.

14

Анонимен

преди 4 години

До: 15Човекът ти е дал за пример Уикипедия като един от източниците на точна, вярна и надеждна информация.Освен този има много други.Сигурно ще се изненадаш колко много можеш да научиш от Уикипедия!Може да намериш дори инструкции как да си направиш атомна бомба!Е, не подробни но поне основните изисквания.

13

Анонимен

преди 4 години

Съвет ... от опит.Ако имате малък стартъп и търсите нов рунд инвестиции (който ме разбрал, разбрал) добавете следното в описанието си на продукта и компанията: Agile, lean, blockchain based, Machine learning, customer driven, AI powered ... и гледахте, как за 2 часа ви се качва стойността със 250 процента, нищо, че правите кафе машина ;)Хинтче просто. Надявам се, да съм помогнал!Лек ден!

12

Сандо

преди 4 години

ние в България набялгаме на естестена простотия а не изкуствен интелект

11

Анонимен

преди 4 години

До 15Прочети на кое се отговаря....Човека ми говори за знания от соц. Мрежата. Wikiто е добър стар, за да те насочи.. Но виж, онлайн курсовете започват да заменят традиционното образование. Реално погледнато, един семестър е 60 часа лекции, 2 до 4 изпита и упражнения. Вместо за три месеца, умен човек може да се справи за три седмици от комфорта на собственият си дом.

10

Анонимен

преди 4 години

До 6 Страх те е, че е прав. Човека изучава това и знае много по-добре. В съвремието би стана недопустимо, да наречеш *** ***, защото щял да се засегне ... вместо да разбере, какъв е и да се стегне.