37

Анонимен

преди 4 години

Бойко ще ни я натресе за кмет на София.

36

тайна

преди 4 години

А знаете ли,че хора от БСП преливат гласове и протоколи към Герб разбира се много добре платено!Корнела не случайно ги уволнява като мръсни пс.ета!

35

Хипер мега гига умен

преди 4 години

Истината е малък параван на маса,тогава машини не са нужни,също така "Български влак" става невъжможен!Чао!

34

Анонимен

преди 4 години

Мая кметица. Да видим дали ще и намерят евраци в колата. Само тя ще се справи с монополистите и строителната мафия.

33

Анонимен

преди 4 години

Гафовете не ги правят машините, а хората - гласуващи и най вече некадърни и злонамерени комисии и преброители! Пример от последния вот - машината посчва 23 преференции, в протокола на комисията фигурират - 8! Къде е гафа?

32

Пян_Гъ

преди 4 години

Машини, кебапчета, апартаменти, субсидии, Цветанов и пр. - това е израз на политическо безсилие. Проблемът на БСП е другаде. Ако не платят (то вече нямат и пари!), няма да им кажа. Затова ще чакат ББ да се пенсионира, докато им се отвори шанс за властта. Той в третия мандат се поошлайфа и стана международен фактор, така че ще бъде все по-трудно на БСП във вътрешен план.

31

Анонимен

преди 4 години

Ако приемат машинно гласуване, герб ще се самоубият. Няма да им излезнат процентите.

30

Анонимен

преди 4 години

До 29.Има, има, и то много.

29

БСП са гад.ини

преди 4 години

До 13. Ти май си забравил кой най-добре съсипва. И точно това ще се случи ако некадърата червена мая стане кмет. Но няма.

28

! 24

преди 4 години

То и никъде в Европа няма ганчовщини като нашите ,,избори"!

27

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 11: ГЕРБ вече си подсигуриха веднъж възможността за манипулация на изборите. Сега вече решенията в комисиите за изборите ще се вземат с 50% от гласовете на членовете, а преди - с 2/3. Така мнозинството ще си приема каквото реши, а опозицията да протестира колкото си иска.А за машинноссто гласуване: Ясно е, че при машинно гласуване невалидни бюлетини няма как да има. А при хартиените бюлетини едно драсване е достатъчно. Както ги разхождат с чували, не е и трудно да се направи.

26

Винету

преди 4 години

До 10. Ха-ха-ха, ха-ха-ха, я пак, че звучиш ужасно *** и смешно.

25

изнервен

преди 4 години

До 8 и други подобни. А ти поинформира ли се от изминалите избори колко гафове е имало с машините или си плямпаш по хавата?

24

Анонимен

преди 4 години

А не могат ли да замерят тези машини с барбекюта за гласуване - пускаш глас, а барбекюто ти пуска тройка кебапчета ако гласа е за правилната партия.

23

Анонимен

преди 4 години

Фирмата производител не може ли да коригира софтуера така че да позволява покупкопродажба на гласове и кебапчета - тогава няма да има проблеми.

22

Анонимен

преди 4 години

Чудно! Уж електората на БСП най трудно би се справил с техниката. Това е единия от аргументитея че хората трудно ще се справят с 3-4 с;ени на екрана на местни рзбори! Все пак, хората на бъдещето нали ще се справят! Но еректората на Греб и Марешкия би се затруднил, наистина!

21

народа не иска машин

преди 4 години

Искаме си бюлетина където каже ръководството от банки там тургаме х и пускаме. Стига с тия машини от бсп!

20

Терминатор

преди 4 години

Местните индианци не могат да гласуват машинно и ще се объркат кметските избори. Референдумът за субсидиите и машините беше преди три години, а ЦИрКаджиите и управляващите още се ослушват.

19

Пян_Гъ

преди 4 години

Оо-о-ох, г-жо Котинбродска, и с кебапчета, и без кебапчета, БСП пак ще загуби изборите, защото ръководството й е сляпо или се прави на сляпо, за да не види истинските проблеми. Мога да ви подскажа. Малко, де, не всичко: 1 - при вас богати (и нагли) ръководят бедни и безправни. Абсурд. 2 - заради измиращия електорат и изключително неатрактивен имидж за привличане на нови членове, БСП е неспособна да се отвори към периферията. Мога да продължа, но не безплатно, разбира се.

18

Анонимен

преди 4 години

Ей тролчета, кажете за преправяните протоколи. Бивол ги сканира и всеки може да види колко сте мазали по протоколите за да излязат сметките накрая.