176

оффтопик

преди 4 години

Ана Бърнабич стана ли вече баща?

175

Балканска тиква

преди 4 години

Такава карикатура,даже и оня поаляк не е паднал толкова, няма другаде

174

Анонимен

преди 4 години

Толкова ви обичам, нищо не съм рекъл!-----------ЛЮБОМИР ЛЕВЧЕВ:"НИ МОЖ ДА НИ ЗАБРАНИТЕ ДА ВИ ОБИЧАМЕ ДРУГАРЮ ЖИВКОВ"

173

Анонимен

преди 4 години

Предател...Все ие имаме територии за взимане!

172

Анонимен

преди 4 години

Дали сръбите са му повервали на ББ ???

171

хаха

преди 4 години

Толкова ви обичам....след Ана Бърнабич най-много обичам Цеца Величкович, Драгана Миркович, Шабан Шаулич, Мирослав Илич и цялата сръбска чалга!

170

САЩ робство

преди 4 години

30 години сме под САЩ робство, кога ще се освободим от американското робство?Това е въпросът?Като се освободим, да си вземат и евпропейските диктаторчета - Полша, Украйна, Косово - мафиотския престъпник.Едни Гърция, Румъния и Сърбия, Унгария, Испания протестираха срещу американските рептили, само БГ си слага оковите с надпис: направено в САЩ.Цял свят ни се смее, никой не уважава слугите като България и марионетките им полицейски държави.

169

Анонимен

преди 4 години

Посвети бутафорното ни председателство на набутването на Косово в Европейския Съюз. Не спря да повтаря глупостите за "Западни балкани" и до ден днешен.Все пак, задели 30% от времето си а за началника си Ердоган - покани го на официално посещение около 3-ти Март.А за мат`рила нищо, но от сърце, защото много го обича.Сега пък нищо не бил казал - да се чуди човек да се смее ли или да плаче, като гледа кой ни е начело.И къде му е сороската очиларка, министърката да си свърши работата тя?

168

Анонимен

преди 4 години

Борисов обясни, че не е имал никога лоши намерения към Сърбия, нито пък е търсил намеса във вътрешни работи, предаде БНР.Той не, но нали е кукла на конци, дръпнали са му конците "началниците" и той слушка, изпълнява, защото иска много да папка.Така и с българите в България. Много ги обича, но като му дръпнат конците, хайде прецака ги за попреден път, ама много ги обича.

167

Анонимен

преди 4 години

Банкера вече не е интересен!!!Боко и Пеевски разграбиха банката и не и дреме за мустакатия.

166

човек

преди 4 години

СТРАНДЖАТА е един от малкото, които казват истината.Докога ще се питате защо сме най-бедната държава в Европейския Съюз?Докато не се среже пъпната връв на България с Русия, така ще бъде.Българинът може ли да е толкова глyпaв, че вече почти 150 години след нашето митично "освобождение" от една чужда държава продължава да се кланя и раболепничи пред тази държава, надявайки се на какво?На всичкото отгоре сме си платили със злато за това наше "освобождение"!

165

Анонимен

преди 4 години

Кога сърбите ще върнат Банкера? Или тука се страхуват да не го върнат.

164

Анонимен

преди 4 години

Кво им се изняваш бе. Некъв ***, щи прави забележки. Излизаш като ергоган и го довършваш. Имаш за какво да се хваниш - западни покрайнини, Македония и още доста неща.

163

Анонимен

преди 4 години

След Косово и Албания, най-много обича сърбета. И турчета.

162

Анонимен

преди 4 години

Баба ми, Бог да я прости, на такова поведение като на Борисов казваше: "Сeри - опери".Сиреч като си се наакал се мъчиш да си опереш гащите...

161

Анонимен

преди 4 години

До тук беше с Боко-международника и "дипломата".Резила е ГОЛЯМ!!Въпроса е ЗАЩО Бг медиите не отразяват този РЕЗИЛ по адекватен начин????Ааааа, наколенчили са пред Тиквата за еврофондове............*** !!!

160

Анонимен

преди 4 години

Тоя си мисли че дипломацията е като филия с маС, "Мажи и яж?!?!? ХА-ХА-ХАТази глупост която каза и все още не осъзнава е като да идеш в Пекин (той не знае къде е това) и да се изцепиш : "Тайван е независим".Ще те обесят на първото дърво.

159

Анонимен

преди 4 години

А сърбите да кажат нещо за Македония искат ли? Че ни е интересно на нас...

158

Американския цървул

преди 4 години

Е най-великия и модерен ц..л. Гарант е ББ от Б

157

Бял хакер

преди 4 години

Системата има техническа грешка! Видяхме, че има техническа грешка.В момента тази система се поддържа на добра воля