50

Анонимен

преди 4 години

Българите са най-големите комплексар и нещ астници. Затова всички нормални хора по света им се присмиват и никой не ги иска.Дори те самите се избягват помежду си в чужбина.Някой българин, като чуе за друг българин вика - мани го бе, тоя е българин.ГолЕм смЕх !

49

Анонимен

преди 4 години

Ами истината е че имаме кoмплeкc от сърбите. Ето аз като българин си го признавам. Сърбите имат всичко. Имат красиви жени, имат страхотна храна, имат прекрасна музика, имат невероятни успехи в спорта, имат умни хора като Никола Тесла който е измислил електричеството. Ние нямаме нищо. Ние сме едни селcки тарикати и ни дай да се надлъгваме един друг, ама като опрат нещата до това наистина да си мерим онази работа всички българи се покриваме като мишкu защото нямаме нищо.

48

Анонимен

преди 4 години

До 44Добре лъжеш или си неграмотен Иванко и сърбите са съюзници. Иван-Шишман обаче си е траял във Видин и не е помогнал на Иванко със нищо, накрая обаче турците стигат и до Видин и го лапват и него Говори се че се е отбранявал ама той е нмал друг избор след като е предал всички. Болярът Иванко и постъпил цаpски, а царят е мишкувал както обикновенно става.

47

Анонимен

преди 4 години

Никога не сме имали комплекс. Напратив България отказва демонстративно влизане в Югославия и вие нищо не сте направили. Защото щяхме да ви избием зъбите :) Комплексарите сте вие.

46

Анонимен

преди 4 години

А моят дядо пък ми разправяше, че като ги подгонили сърбите при Сливница, така търтили да бягат, че подминали София и спряли чак в Ихтиман.

45

до 44

преди 4 години

А сега на кой са съюзници българите. Или казваш Борисов не коленичи пред Ердоган постоянно.

44

Анонимен

преди 4 години

Прадодями преди да умре като говореше за войните все казваше. Пазете се от Съърби и Руснаааци. Е прав е бил.

43

Анонимен

преди 4 години

Българите винаги са имали комплекс от сърбите. Още от времето на бивша Югославия, когато ходеха на съборите в Драгоман и в Стрезимировци и купуваха дънки втора употреба и ДМ на тройна цена от същите тези сърби, на които сега се присмиват.

42

Анонимен

преди 4 години

До 29 Княз Милош през 14век не е могъл да спре банда крадливи башибозуци камо ли турска армия!При Косово поле сърбите са разбити,а турците се отделят временно защото Султанът им е бил убит!Запознай се по-добре с историята от безпристрастни източници.Сърбите в доста битки са съюзници на турците,българите НИКОГА не са се били на турска страна!

41

Анонимен

преди 4 години

А Захариева защо е мълчала катo пън по време на срещата. Чургус и е казал, че ни багодарят за подкрепата за ЕС, но те няма да признаят Косово Цовека се е държал учтиво, защото е видял, че тая си е глътнала езика и само е сумтяла.

40

Анонимен

преди 4 години

Сърбите не клекнаха след бомбардировките, та пред някакви подли и страхливи ганчовци ли ще клекнат.Няма как да стане.

39

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са най-подлата нация на Балканите имаха успех по време на войните защото бяха по-важни за Великите сили от колкото България!Взеха се за велики и незаменими ,но бързо бяха приземен с разпада на Югославия.Приятели сред съседите си нямат,може би единствено с румънците са в отлични отношения.

38

Анонимен

преди 4 години

Когато Сърбия мачка българското малцинство в Западните покрайнини на гербавите лицемери не им мигва окото, ама сега понеже сърбите засегнали краля - слънце, гербавата из-мет орева света!Пародия на държава сме

37

Анонимен

преди 4 години

Сърбене да ти отворя очите малко, защото си доста изостанал. На България и е отнето не едно поле с тръни, а цяло море! И въпреки това хиляди Българи ходят там на ваканция и това е. Ако има злоба в нашия народ, както твърдиш това нямаше да се случва. Единствените злобари сте вие. Показвате го всеки ден към вашите съседи.

36

Анонимен

преди 4 години

Българите са всеизвестни лакеи и затова не понасят народите с достойнтво, най-типичен пример за които е сръбският. Те и по времето на Тито си пътуваха из цяла Европа, докато на българите им искаха открит лист да отидат до Драгоман.Злобата и завистта е това, което определя отношението на бъларите към сърбите.

35

Анонимен

преди 4 години

България никога не се е присмивала на някой. Обикновено нашите "добри" съседи се присмиват на България. България е велика страна център на духовност и път. Даже и когато беше на земята по лице се държеше достойно със своите съседи. Което за жалост, неможе да се каже за тях. Ето и сега се вижда злобата на всички към България с малкия успех, който постига. Но такова е.

34

Анонимен

преди 4 години

Българите по принцип са алергични към силните и борбени хора, които отстояват принципите си. Българите не харесват горди хора, затова винаги се плюнчaт срещу сърбите, защото сърбите правят българите наистина да изглеждат супер жалки сравнени с тях.

33

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са борбен народ и държат на своето а нашитежендаре всичко продават и подаряват

32

Анонимен

преди 4 години

Сега българите се присмиват на Сърбия и Македония заради ислямизирането им, ама да не забравят, че довечера Тиквата им ще преговаря със Султан Ердоган за автономия на Кърджали, Смолян и Хасково.

31

Анонимен

преди 4 години

Ти им подаваш ръка, Те хапят. Балканска класика. Племена.