144

МРЗ?

преди 4 години

Стига с тия ИТ!!!Омръзна ни вече!!!ИТ РАБОТЯТ ЗА ЧУЖДИ КОМПАНИИ, затова са добре.Хората масово емигрират. ИИ над 40 годишните бягат от БГ заедно с децата си.Защо постоянно пишете за емиграцията, а никой от управляващите НЕ ПРАВИ НИЩО ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ???Докога МРЗ ще е 220 евро????

143

Анонимен

преди 4 години

Куха статия за пълнеж.

142

Анонимен

преди 4 години

"И двамата могат да работят в страната и чужбина" - Изречението подвежда и е една илюзия за действителността и тук и в чужбина. Самото изречение е като заблуда за хора без опит . За България е важно , коя партия те подпира финансово. Ако не те подпира просто ще си РАБОТИШ и ще си си беден. Ако си в чужбина е много различно.. Това което знам е за ЕС. СЪЩО Е МНОГО РАЗЛИЧНО.Общото е , че българина е без СТАТУТ с години . В Германия, Франция, Австрия, Дания. А това е същото като тоя в БГ.

141

Анонимен

преди 4 години

Оф, абе някой нормален човечец няма ли да направи партия вече! Не искам да гласувам за Бойко, направо ни затърка тоя човек!

140

Само да попитам

преди 4 години

Когато мрънкате олеква ли ви ?

139

Анонимен

преди 4 години

Бг не е за живеене дори с 3000 Евро.

138

Анонимен

преди 4 години

127Това е средата, която един сдържан и интелигентен човек трябва да избягва.

137

Анонимен

преди 4 години

До 135Ааа.... Какво?

136

Анонимен

преди 4 години

Само ифиот може да сравнява колко повече водка може да изпие с ИТ заплатата си в БГ. А децата ни? А средата на живот? Чистотата? Културата? Соц. Придобивки били най- големи!? ЛЪЖА! В Австрия има задължителни 13 и 14 заплати, 26.36 евро дневни. 25 дни отпуск и минимална пенсия 1200

135

Анонимен

преди 4 години

Аз в България влагам всяко левче в билетччетата на Златната пирамида... И като спечеля... почвам да живея... Търкането му и чалъма

134

До Пеши

преди 4 години

Ами кажи в коя държава си,та да сравним нивото на престъпност?Да не се окаже,че в другата държава престъпността е по-висока.

133

Пеши

преди 4 години

На фона на парите , или заплащането има и толкова ситуации на неадекватност във Бг , и несигурност , усещане за безнаказаност. За съжаление!

132

Анонимен

преди 4 години

Бали, Занзибар, Малдиви - това са дестинации за туризъм, не за почивка.

131

Анонимен

преди 4 години

Хубавото на програмизма е, че можеш да пишеш отворен код докато ти затворят капака...

130

Анонимен

преди 4 години

От емигрантството по скотски живот няма... Скука, работа и наеми това е в главата на емигрантите и понякога да си излеят мъката в днес.бг... Всеки път когато има статия че някой взел повече пари почват злобните коментари - обаче границата със гърция е задръстена което означава че нещо те са се объркали в бг - другите като че ли са ок...

129

Анонимен

преди 4 години

Чужденците никога няма да бъдат напълно приети в държавите,в които са имигрирали.Ако и по форумите да представят някаква идеалистична картина.Работа и вкъщи-така им минава времето.Спестяват пари и с тях купуват жилища в България.Не съм купил две жилища,в които да си сложа парите,но не съм лишил семейството и себе си от нищо-поне два пъти месечно ходим през уикенда на курорт,на кино,по заведения.Халал да са ви парите,като мизерствате,за да спестявате .

128

Yoan

преди 4 години

""След като българите унищожили аварите, попита Крум аварските пленници: От какво, мислите, че загина началникът (архонтът) ви и всичкият народ? И те отговорили: От това, че се умножиха взаимните обвинения, загинаха по-храбрите и по-умните, после несправедливите и крадците станаха съучастници със съдиите, после от пиянството, после от подкупничеството; после от търговията, защото всички като станаха търговци, взаимно се мамеха. И наистина погибел произлезе от това."" Това ни чака!

127

Анонимен

преди 4 години

Открай време мразя програмизма.Това е най-скучната професия, по-скучно нещо не мога да си представя.Отгоре на всичко повечето програмисти са задръстени сноби или стреснати залухари с разширени вени.

126

Анонимен

преди 4 години

България е прекрасно място, всички останали проблеми ми изглеждат нищожни на тоя фон. А да почива на Бали при крокодили, цунами и индианци, може само изключително заблуден човек. При положение, че си имам български ол инклузив на 4 часа път с колата - без цветнокожи просяци, цунамита, джет лаг половината почивка и пр. Да не отварям дума за планини, минерални бани, троянска сливова и т.н.

125

Анонимен

преди 4 години

Чувствам се супер в Германия.