156

Коце кмета

преди 4 години

Подиграват ти се, защото си Тиква. А за останалото ние ще плачем.

155

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Дясното престъпно задкулисие е готово да издига спасител след спасител, за да ограбва както и в момента българския народ. ВСИЧКИТЕ """"СПАСИТЕЛИ"""" СЕ ВИЖДА КОЛКО МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СЛЕД КАТО САЙТОВЕ, НАПРАВЕНИ С ПАРИТЕ НА БОГАТАШКИЯ ЕЛИТ СЕ СЦЕПВАТ ДА ГИ ХВАЛЯТ. И СЪЩЕТЕ СЕ СЦЕПВАТ ДА ПИШАТ СРЕЩУ БСП. АБЕ МНОГО СТРАШНА ТАЯ БСП, ЧЕ И ПРЕВРАТ ПРАВИХА НА ВИДЕНОВ И ЛУКАНОВ ГО УБИХА И СТАНИШЕВ УДВОИ ЗАПЛАТИТЕ НА НАРОДА ЗА 4 ГОДИНИ А ТЕ СЕ СПУКАХА ДА ГО ПЛЮЯТ, НЕГО НАЙ-УСПЕШНИЯ ПРЕМИЕР !!!!

154

Анонимен

преди 4 години

Ами, каквито "дУпЕтАтите" ни, такова е и отношението спрямо тях!!!!Да вземем за пример вече бившя дУпЕтат - "дуд...ука" Бареков!

153

реалист

преди 4 години

Има защо да ни се подиграват и това няма да спре докато пожарникар-охранител се прави на премиер, девойчето с дългия врат от Хаджидимово е еврокомисар, а лелчето Сталинка се прави на ни лук яла, ни лук мирисала.

152

пипонарбузен

преди 4 години

дяцътъ на Цецо Цвю надскачат и по ранг, и по женственност и по образование и по кариера бичмето дотер ла помкин арбузен

151

хаха

преди 4 години

Е, то кво излиза- че само ние си харесваме Сталинка. Много подходяща, ама нямала подкрепа. Хахахаха. Като оня м иганин, дето викаше: Исках да гласувам, ама нямах желание:)

150

Анонимен

преди 4 години

Като не щат кака Кристалина,да им предложи Данито-Ръбала дем му викат! Спец от всякъде,пита дрънка!Направо ше избие рибата и враговете ще онемеят!

149

Народа не блее..

преди 4 години

НЕ ИСКА КОМУНИЗЪМ!!!!КАЗА ГО И НА ИЗБОРИТЕ!БЛЕЕТЕ ВИЕ, ПО СТАРИ МЕРАЦИ... ХАХАХААААА...

148

ХАХАХХАХА

преди 4 години

СОРОСОИСТИТЕ УМИРАТ ОТ ЯД ЗА ВЛАСТ ама има лустрация наредена от тръмп. Гледайте наредената от Тръмп катастрофа на ГРОБ на местните избори.

147

Waffen SS

преди 4 години

Ами може и да ни се подиграват,но най-вече на него,защото до момента той еднолично определя политиката и действията на ГЕРБ.Първо имахме в предишният мандат една водевилна кандидатура наречена Румяна Желева,провал и смях.След нея дойде "свръх.спеца",гордостта на България Кристалина Георгиева,където принадлежността и към соц.специалните служби е най-голямият и актив,която разви дейност в лична полза и не съгласувана с правителствота,а най-накрая,заради лична изгода напусна и поста.Сега отново.

146

Анонимен

преди 4 години

*** като Сталинка Комунистката никой не ги иска вече за нищо. Айде грантовете свършват. Да живее ТРЪМП.

145

Анонимен

преди 4 години

На тоя и премиерстването и евросъюза са му на майтап.Ей така,на майтап си изкара десет години на гърба на народа,а той/народа/блее ли блее.

144

Анонимен

преди 4 години

бате, бате, за агенцията по труда ни подкрепиха едва 3 от 28... и тя замина за Братислава- град пъти по *** от София....

143

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов....веднъж да речете нещо по така на място....Имам предвид сравнението Русия Европа!!!

142

Ха

преди 4 години

те освен за смях, за друго нестават !

141

гошо тъпото

преди 4 години

БОКО ВЗЕМИ МОНИ ПАСИ ЗА НЯКАКЪВ КАНДИДАТ ПА КАКВОТО И ДА Е...... А МОЖЕ И ПРЪМОВА С КРИВАТА УСТА.

140

Глупак

преди 4 години

Нашия Велик Лидер е единствения, който защитава интересите на България. Най-големия си, Вечен. Само ГЕРБ!!!

139

Анонимен

преди 4 години

КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА В ЕС -ЕЙ ВИ РУСИЯ, ТАМ Е МН. ХУБАВО! МОЖЕ И В КНДР!

138

баба мара

преди 4 години

поредното просташко изказване затова ни се подиграват този парламент ще е катопредишния 750 безделници ядене и пиене на корем големи заплати пътувания начужда сметка и полза никаква

137

Анонимен

преди 4 години

Махай тая тииква, последна дупка на кавала в ЕС. Предложил бил ама само пред българските медии, дано другите лидери не четат българска преса, че пак срамотии.