140

от Израел

преди 4 години

Аз живея в Израел господине и ви казвам, че не са задължителни, има и за варицеле да, но никой не е принуждавал да я слагам!!! И не обиждайте така без да знаете. Вече си мисля, че са прави хората, че толкова голям отпор има.

139

Антивакс лъжи

преди 4 години

Антиваксърите влизат и започват да пишат какви ли не безумни лъжи. Всеки сам е способен да влезе и да види ваксинационния обхват в Израел, където дори поставят ваксина за варицела. Нещо което в България е немислимо. Лъжци сте големи.

138

от Израел

преди 4 години

С две деца съм. Живеем в Израел, тук не са задължителни, а препоръчителни. Защо ли?Моята педиатърка ме информира, за ползите, каза ми, че има и проявени странични ефекти, и аз да избера. В Израел, където е в близикия Изток се подхожда така. не всичики подножа и това е. Не може така.

137

До предишния трол

преди 4 години

Ти ако имаш деца аз ще се застрелям!! Конспиративни теоретици дал бог

136

Не на ваксините

преди 4 години

Мразая ги. Моето дете е с тежки алергични реакции, проявили се след тъпите ваксини. Веднага след поставянето започна подуване на устни, очи, задух..спешно, урбазон.... тя беше на 2 месеца. Не пожелавам на никой това, което изживях, още си е с алергии към какво ли не, който иска да си ги слага. Естественият имунитет е най-важната превенция. Познавам и деца без нито една ваксина. ПО ЗДРАВИ са от останалите! ФАРМАФИЯ!

135

До Логик-вегана

преди 4 години

То по протестите си личи кои колко са. Обикновено лудите са малцинството! Вие по колко се събирате?

134

Стига вече

преди 4 години

До логикБезсилието кара хората да се хващат за думички. И кой трябва да е този човек, че ми стана интересно? Имам основания да смятам, че не съм аз.

133

логик

преди 4 години

ТУК един човек поства в полза на използването на ваксини и той си личи кой е! Използва измислената от него дума: "антиваксърите", обаче поства под разични псевдоними. Общо взето, само той поства и оплюва всички, които са против ваксините, като се опитва да внуши, че са много хора, които постват и са на неговата позиция. Елементарен и ченгеджийски подход!

132

Анонимен

преди 4 години

Ативаксърите обикновено са във веган-комбинация.Живеят си в техните микро общества,ползват благините на цивилизацията и науката-електричество,комуникации, облекло и обувки от изкуствени материи,но непрекъснато рИвЪт за природата и природосъобразния начени на живот.Като сте по-католици от папата - откажете се от всичко бе! Сейте лен, памук, предете и тъчете, махнете си тока от домовете,водопроводите и интернетЯ.Че и нагли!Правят тениски с надпис "не съм ваксиниран"и се надсмиват на реакциите ни

131

gogo

преди 4 години

аз познавам най-малко 4 човека, пряко или косвено увредени от ваксини. Единият е сляп до живот, ослепява след ваксинация.

130

Анонимен

преди 4 години

Естествен подбор

129

минувач

преди 4 години

До *** Христова (списалата тази безумна статия).Момиче, жалко, че си жена и майка (евентуално) ..или бъдеща такава. Много е лошо, когато човек е невеж (в частност и в този контекст - за ваксините) и да сглобява откъслечни непроверени твърдения в нещо наподобяващо статия. Неволно или НЕ, все пак някой ще се поддаде на подобни внушения, ЧЕ ваксините са безобидни и не причинявали трайни увреждания в организма на децата (особено!).

128

Robinzon

преди 4 години

Невежеството и лицемерието взима все повече жертви.Жалко.

127

Анонимен

преди 4 години

До ВреденПий си хапчетата, с повечко водица. Стой на сянка и не се изказвай неподготвен

126

гг

преди 4 години

Пропуснали сте да напишете, че публикацията е платена.

125

анонимен

преди 4 години

Не можете да сравнявате средната продължителност на живот в следвоенни години - тогава един човек живее 70, друг е умрял във войната на 20, средна продължителност 45 години, а 20 годишният не е умрял от болест. Освен това статистиката е абсолютно ясна - за Европа и САЩ 1960 средната продължителност на живота е била 68-70 години, проверете го. Сега е около 77, тоест цялата продължителност на живот се е увеличила със около 7 години за повече от 60 години.

124

Зевс

преди 4 години

Идеята всеки да има собствено мнение е страхотна, ни я тия с изразеното такова да се качат на един самолет и да поемат управлението, за да кацнат по тяхно мнение... Собствено мнение има само при интелектуален капацитет и наличие на знания. Останалото се нарича просто глупост

123

Медиите го направиха

преди 4 години

Медии, даващи трибуна на антиваксърски изкукали *** трябва да носят наказателна отговорност за умишлено склоняване към увреждане на здравето на гражданите. Ама то журн. алята са си смахнати патки и толкоз им акъла. Рипат с микрофона да взимат интервюта от мамите от Движение Естествено, разни йога откачалки и хомеопатки. После народът лудва по антиваксърски моди и реално застрашава моите деца. Ваксина срещу морбили се поставя на определена възраст. Преди това едно дете няма имунитет

122

Анонимен

преди 4 години

Ох, дано тази няма повече деца! Колко трябва да си м....н, че от страх, че евентуално нещо си може да се случи, да рискуваш здравето, а в случая направо и живота на децата си! Обаче вие продължавайте да не ваксинирате децата си и на лекар не ги водете, за какво. Нали искате да живеете като през Средновековието? Без доктори и без лекарства. Ами живейте си, ама тогава 1 от 10 деца е доживявало пълнолетие.

121

Стига вече

преди 4 години

Драги антиваксъри (съжалявам за не дотам изисканата дума)!Защо сте тъй непоследователни? Ваксините са плод на развитието на науката, на която се гради съвременното общество. Като не им доверявате, защо приемате останалите благинки? Изхвърлете си телефоните и телевизорите, ходете пеша на работа (какво ще работите там, не е ясно), не използвайте асансьори, перете се на Искъро, лекувайте се с билки, стрижете овце, а и не пишете тук! Опасности дебнат отвсякъде.