50

програмистче

преди 4 години

В големите хипермаркети винаги има вносни сирена и кашкавали които са в пъти по-добри от българските. И си купувам само такива.

49

опасна тенденция

преди 4 години

Продават ни скъпи имитиращи продукти за истински. Ето това е опасно. Да престанат да тормозят фермерите по селата за да можем да си купуваме свободно истинско мляко и сирене от тях. Цените на които ни го продават съвсем не са високи.

48

Ванката

преди 4 години

До АНТИНито соц-а, нито несоц-а са причина за храната, никой не ни пречи да си отглеждаме истинските сортове и животни, да внасяме качествени суровини, а само пустата алчност - за повече добив, повече печалба, по-тънко да минем... Сами произвеждаме и се тровим с ***, после космосът виновен.

47

Анонимен

преди 4 години

АНТИ, Дано само храна като оная при соца ядеш. Със същото качество, разнообразие и най-вече наличности :)

46

Предложение

преди 4 години

Предлагам да ни дойде един Пиночет и да събере на стадионите всички комунисти които продават некачествено сирене да си правят печалби и да назначи честни капиталисти които правят качествено сирене и мислят за доброто на народа, а не за печалби!

45

Анонимен

преди 4 години

Другарите комунисти, ще предложа вместо затвор за вас за диверсия в полза на чужда държава , още по -лошо наказание - насилствена екстрадиция във Венецуела или КНДР по ваш избор, да си припомните соца. Връщане - само ако ви е увряла главата..

44

Анонимен

преди 4 години

айде пак почна тоя с неговия соц... АЛОУ, МЕДИЦИНАТА Е БЕЗПОМОЩНА, НАПЪЛНИ СИ УШИТЕ С БАРУТ, СКЛЕРИ!

43

Анонимен

преди 4 години

КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?КЪДЕ Е БОЙКО?И ЗА ТВА ЛИ Н Е ОТГОВАРЯ?ЗА КАКВО ОТГОВАРЯ?

42

АНТИ

преди 4 години

При соца, имаше вкусна и качествена храна.Гладни хора нямаше.Една консерва беше вкусна, в сравнение с днешните.Резултата от храната вече 30-тина години = пълни болници.

41

Щерю

преди 4 години

Ще сме гъвкави и стройни като палми...

40

Анонимен

преди 4 години

Питайте ония долни продажни и корумпирани некадърни *** от БАБХ защо има липса на мляко?? По тяхна заповед се избиха десетки хиляди здрави животни в Странджа!! Това беше геноцид на тези хора! И аз да искам да направя ферма, никога нямаше да бъде в такава долна и корумпирана страна като България, където първите които те мачкат, рекетират и тероризират, са от самата държава мафия! Да не говорим за битовата престъпност на електората им! Затова докато народа спи, ще яде палмово масло!

39

Не бива

преди 4 години

Българинът не бива да да мисли!Вместо него мислят Бойко и депутатите.Те решават какво да яде,от какво да е направена храната и как да протече животът му.Защото му мислят доброто и гледат да устроят живота му,а той непрестанно мърмори недоволен от всичко.Почне ли народа много да мисли,накрая всичко свършва много зле.

38

Анонимен

преди 4 години

Толкова жалка е станала тази страна! Не може вече да си произведе и най основното. Пародия на държава. После на *** им наливат в главите колко по хубави са лъскавите хартиики и вносните трето качество стоки, и те го вярват. "За какво ни е уникалното българско кисело мляко, след като имаме нишесте на данон, или домати от Китай?" В България храната е отвратителна и това може да го подвърди всеки който е пробвал други неща.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Какъв протест за доходите очакваш? Веднага ще го политизират. Ще започнат да питат (внушават)- Нинова ли ги плаща, Русия ли, Сорос ли го поръчал или илюминатите? Протестите пречат на софиянци.

36

Анонимен

преди 4 години

Къде са кравите,овцете,мандрите?Първата работа беше да се закрият стопанствата,разграбиха каквото имаше,продавали на дребно крави,овце...За великата промяна-демонокрацията....Света се променя не от малки и бедни...То и хора-менте вече има. Нали има поговорка-ти си това,което ядеш.

35

Анонимен

преди 4 години

А ДОХОДИТЕ НИ???Аз скоро протест пред НС по този повод не съм видял. Явно хората са си доволни.

34

Bad Company

преди 4 години

Най-големия вносител на палмово масло в света е........Русия :) И го плаща на бартер с таралясници Су 35 :)

33

ПИТАЩ

преди 4 години

Интересното е кой "велик мозък"-технолог завършил или работещ във ВИХВП-Пловдив е забъркал рецептите на всички имитиращи млечни продукти от палмово и др. растителни ***? Защото бай Грую-бизнесменинът мандраджия, това никога сам няма да сътвори....!!? Сигурно на тези "учени" е присъдена и някаква научна степен за принос в хранително-вкусовата промишленост!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Ще расте търсенето на евтини стоки, разбира се. Хората са бедни. Доходите ни са най- ниските в ЕС. Това е от години. Никой не споменава МРЗ, сякаш това е тема табу. За МРЗ се мълчи като някаква много срамна тайна. Ама ДДС на книгите щели да намалят.ЧОВЕК КРИЕ И МЪЛЧИ САМО ЗА СРАМНИТЕ НЕЩА. В БГ СЕ МЪЛЧИ ЗА МРЗ. НИКОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ СПОМЕНАВА МРЗ. Занимават ни с дала.верите на малки кметове, субсидиите от 1лв., ро.мските побоища, Нинова, кабелните оператори.А ДОХОДИТЕ НИ???

31

Shark

преди 4 години

Каква опасна тенденция бе, това се случа много отдавна. Демокрацията ни напълни с ментета, какво, сега ли се сетихте за тази тенденция, та тя е от 30 г вече и никой нищо не прави. Защото производителите на ментета си плащат където и на когото трябва, за да си затварят очите. Ама и ние сме си виновни че ги купуваме. Ментето си личи, искайте да ви дадат да опитате, ако откажат сиктира и не купувайте. Колко ще спестите не знам, но лекарствата после ще ви излезнат 100 пъти повече.