62

SS

преди 4 години

Анонимния голям спец по всичко.Където и да отворя и той там.Компетент по всичко,и нищо.

61

Тт

преди 4 години

Очаквам Украйна да стане част от Русия.

60

Наблюдател

преди 4 години

Те тез Украйна майна, станаха по-демократи от демократите, бе!

59

Гост+

преди 4 години

Целта, естествено е, да се стимулира Украйна да поддържа "огъня" на границата с Русия, а ако са достатъчно глупави украинците, защо не и повече от това. По възможност същото и с Молдова, Грузия и т.н.

58

Анонимен

преди 4 години

ex какъв рев ще ее като кацнат руските ракети в кубанабързо ще си ги приберат от полша както на времето от турциявсеки има право да се защитатава както намери за добреи не виждам защо да няма руски ракети в куба или във венецуелачиста работастига тия кравешки ла-на дето все палят войни за да се избиват хоратаса тормозили света

57

Анонимен

преди 4 години

спомням си преди време какво беше казал путин на американците Ако има трета световна война няма да има оцелели но съм сигурен че русия ще загине последна

56

Анонимен

преди 4 години

мислите ли че украйнците ще влязат в конфликт с руснаците , аз не вярвам , това че шепа васали се мъчат да прокарат конфликт украйна / русия не означава че украйнците ще тръгнат на война1 войната ще свърши точно за 3 дни ката в рамките на русия ще има нова територия2 огромна част от украйнците са с родственни връзки с руснаците 3 най много да стане нов мейдан и да свалят текущата власт4 а ако това се случи найстина ще има трета световна след което тук вече никой няма да може да пише

55

Анонимен

преди 4 години

Краварите обичат да воюват далече от техните територии !

54

Анонимен

преди 4 години

Още преди няколко месеца Путин изрично и категорично посочи,къде ще бъде "епицентърът на войната" срещу Русия - направо там,където се намират "щабовете" на агресорите спрямо Русия,демек,по набелязани територии,нямащи нищо общо с другите места за директна агресия срещу Русия,които се намират на краварска територия!!!И още нещо беше казал Путин,ама не го проумяват - "Защо ни е свят,без Русия"!Кратко и ясно!Останалото може да го видим и най-вероятно,като газови мехурчета!!!

53

Анонимен

преди 4 години

Дейр ез- Зор !

52

привет от Германия

преди 4 години

Евалла на САЩ ! Намериха начин как международно да узаконят доставянето на опасни оръжия в Украйна ! Американците са винаги там където трябва да се защитават правата на потъпканите и онеправданите ! По-бързо давайте опасните оръжия на украинците ,че да гледаме сеир как руските диваци ще падаг геройски на бойното поле !

51

Анонимен

преди 4 години

Защо местните Путин-фенки така упорито се опитват да набутат една Украйна обратно в батака познат от миналото като СССР?не е ли това работа на самите Украинци?кви сте вие бе льольовци смешни? :)))))

50

Анонимен

преди 4 години

Е сега предполагам Вагнеровци нема да помислят за връщане в Донбас , а те и малко останаха .

49

Анонимен

преди 4 години

45 пък направо със замах изтри цяла нация от лицето на земята!Брато искам да те видя как го правиш това изказване лично в очите на някой ***! :)))))

48

Анонимен

преди 4 години

ами русия да въоръжи мадуру и да видят краварите какво се казва да ти гори задния двор

47

Анонимен

преди 4 години

интересно , америка щяла да даде оръжие на украйна да се биели с руснаците , това не се ли води открита агресия срещу русия , а все пишете че руснаците биле лоши , и като толкова имат мерак американците за война защо те не се бият с русия а насъскват други държави //// напрово долно племе

46

Анонимен

преди 4 години

Колко от вас са говорили по проблема лично с Украинци?Хората се чувстват гневни и безсилни, защото искат просто да живеят нормално и да гледат напред, уви в назадничевата политика на Путин за възродяването на СССР и тоталитаризъм това е невъзможно!

45

Анонимен

преди 4 години

До Имате ли идея какво - Доста си болен .Хитлер не е свормирал големи сили от украинци , но за сметка на това пък зад генерал Власов тръгнаха 1 милион руснаци към Москва .Флагът на власовци беше . днешният флаг на Русия.

44

Анонимен

преди 4 години

Русия територии не връща, само взема. Може да върне територия само след 3-та Световна Война, но там победители и победени няма, така че няма да има на кой. Добре, че не граничим с нея,... засега!

43

Имате ли идея какво

преди 4 години

е Украйна днес !?Глад, мизерия, отчаяние, тотална деморализациядори бандите на Укропите са деморализирани и отчаяниНаселението на Украйна е 80% Руснаци, 17% Укропи и 3% "роми", татари, Българи и пр.Хитлер преко сили успя да сформира само една укропска дивизия която да изпрати да се бие с РусияИдеята на този Американски евреин е абсурдна - Украйна НИКОГА нема да се бие с Русия !!!