204

Те така

преди 5 години

Този сериал е една АМЕРИКАНСКА ПОМИЯ от рода наБЪЛГАРСКИЯ ЧАДЪР И УБИЙСТВОТО НА ПАПАТА

203

привет от Германия

преди 5 години

Не са пили водка , а са ровили в къщите на хората за да намерят домашна ракия ?!Руснак трезвен не ходи , това е истината !

202

Веско

преди 5 години

Тъжно впечатление ми направи, колко лесно се манипулират хората. Чу ли са че в Съветския съюз пият само квас и няма Пепси. Утре ще им кажат, че комунистите живечт в землянки и ядат трупове и ще повярват. Е, имаше и Пепси и Марлборо, и Колгейт. Просто не редовно и доста по-скъпо.

201

експерт

преди 5 години

стига пак глупости - на 1-ви май замърсяването е все още извън България

200

Анонимен

преди 5 години

Русия сега се опитва да отвлече вниманието от това, което сериалът разказва дефакто за случката. Говорят за някакви смешни подоробности, като облекло, водка и т.н., неща, които никой зрител не е запечатал в главата си, предвид сериозната авария, трагедията и нехайството на службите.

199

ЧИТАТЕЛ

преди 5 години

Около десетина дни нищо нямаше, нищо не беше се случило.Топлият дъждец на първомайската манифестация в София беше с хиляди пъти радиоактивен йод над нормата.Мълчанието и изопачаването на истината е отработена практика на азиатско-руския фашио-комунизъм.И сега са същите.

198

Однако

преди 5 години

Целта на създателите на сериала не се състои в това да реконструират историческите събития, а да породят нов, негативно зареден дебат по темата.

197

Анонимен

преди 5 години

Русия причини смъртта на милиони хора със средновековните си технологии и безотговорно поведение ,скриване и изопачаване на истината и БИЛА ОБИДЕНА !!!! По- гнусно нещо от руския имперски "социализъм" светът не познава.

196

експерт

преди 5 години

Сериала е страшна БОЗА, ИЗОПАЧЕНИЕ на реалните събития, както беше споменато вече. Дали е заради нарочна пропаганда или просто лошо свършена работа на сценаристите не се знае. Всъщност в Тубата има много документални кадри и всеки може да види истината.

195

на малките педали

преди 5 години

защитаващи позицията на Московски комсомолец ще река:няма нищо по отвратитерно от социализма съветски тип.

194

Директно

преди 5 години

Милите за някои Американски сили и НАТОДИРЕКТНО НИ НАТРЕСОХА ОБЕДНЕНИЯ УРАН В СЪРБИЯно МАТРИЯЛА се възхищава на АМЕРИКАНСКИТЕ помии като този ПРОПАГАНДЕН сериал

193

Даааа

преди 5 години

Който не е с промит мозък от ХАМЕРИКАНСКАТА пропаганднамашина му е ясно , че сериала е едно ПРОАМЕРИКАНСКО джендърско ИЗОПАЧЕНИЕ на ИСТИНАТА от омраза към ЗАСИЛВАЩОТО ВЛИЯНИЕ НА РУСИЯГризете нокти *** Янки и Блюдолизци.

192

физик

преди 5 години

1.Водката не предпазва от радиация, нито колата!!2.В силно радиационна зона задължително се работи със специално облекло, напр. от олово, защото оловото поглъща рентгеновите и гама лъчите!!!

191

Анонимен

преди 5 години

Американска антируска пропаганда. Не е за хвалене.

190

Анонимен

преди 5 години

Във Фукушима 5 - 6 години след аварията се завръщат, защото реакторите 1 година ги заливаха с морска вода непрекъснато, понеже иначе нямаше начин да спрат разпространението на радиацията. Къде отиде тази вода, мислиш? На луната? Вече и в марианската падина е засечена радиация от Фукушима... Западния бряг на Канада и САЩ какви нива на радиация отчитат днес? Айде стига празни приказки на празноглави коментатори!

189

Анонимен

преди 5 години

Наблюдават се мн. мутации при следващите поколения. Предполагам че това после се унаследява.

188

бай ганю

преди 5 години

абе въртят сучат че не е точно така но накрая стигат до извода че е било точно така,пустата гордост и инат да не се съгласят на а края ами да то измряха хората и това и мън мън и онова...няма как всеки да е видял всичко за да отрича че не е имало например водка,в неговия баталион не е имало но в друг е имало това не значи че трябва да отрича неща които лично не е видял и т.н..вместо да се признае реалността ,се овърта и сучи че не е така абе, то е така ама не не ее така...мън мън

187

akud

преди 5 години

тоя е пълен смях, пепси пили, бре тея руснаци утре ще кажат , че пепси си е руска напитка

186

Скитник

преди 5 години

1986г в Чернобил имало Пепси.......да се смееш ли , да плачеш ли!?

185

38320

преди 5 години

Защо няма филм за ядрените опити, които павеха във въздуха през 60-те години на 20 век? За Чернобил може много да се говори от всекиго - малцина знаят истината. Жалко, че никой не се е впечатлил от авариите и изтеклата радиация от френските централи, която е заразила огпомна част от територията на Франция, но павителството субсидира селското стопанство там... а продукцията не се унищожава...къде ли се дява заразената продукция на френските производители.... Мълчанието е показателно...