99

Анонимен

преди 5 години

плъховете напускат потъващия кораб един по един. най големти плъхоци са първи.

98

Анонимен

преди 5 години

или най обикновен крадец и майцепродавец. ПУ. да го оковат в некой фонтан и да го оставят да го удавим с плюнки.

97

Хахахааааа.

преди 5 години

Некролога го пишат ДПС!БСП отива на 3-то място!

96

ХАХА

преди 5 години

Тази статия изглежда като некролог.

95

Не, Кардинал....

преди 5 години

Цар - - на изборния процес!Винаги в дъното на всяка изборна победа на ГЕРБ!

94

мнение

преди 5 години

Не съм гласувала за Герб,мисля,че без Цветанов загубите ще бъдат по големи от тези сега.Този човек познаваше всички структури,задържа Герб 10години на власт,независимо от методите му за победа.Беспорен факт е ,че има организаторски качества.Голяма част от герберите дължат имотната си състоятелност на него и от ,,признателност"сега крещят,,Разпни го".На тези избори победиБСП,колкото и да се бие в гърдите БОРИСОВ ,броя депутати показва.Цветанов бе употребен и захвърлен.

93

THE END

преди 5 години

Обратно в училище за физкултурника. Това е началото на края на тази така или иначе измислена партия. Следващия е вожда и Винету, който ще развее белия байряк!

92

Анонимен

преди 5 години

най обикновен служител на агенция на чужда държава безкрайно продаженбезкрайно алченбезкрайно нагълталант от помощните училища на соцаако дойдат ония с ча.лм.итетоя и банкянското ще се блъскат на вратата кой пръв да влезне за обрязване

91

Анонимен

преди 5 години

Новото протеже на Баце очевидно е пиещият дъждовна вода със затворена уста и силно nлeшuв габровски философ. Кубето със снажен ръст от 146 сантиметра с високо вдигнати ръце и нескончаем апетит за постове, власт и "усвояване".

90

Анонимен

преди 5 години

Той че е ходил,ходил на Молитвени закуски,много пъти ходи...Като него друг няма на толкова Молитвени закуски.Дори ми е интересно какво толкова се прави там закусваше,ли или се молеше???Много тъпоАма никога не е разговарял с Американски Президент-проверете си началните уводни думи.

89

socialen

преди 5 години

Мирогледът му е тесен колкото един апартамент.

88

Строител на Тиквизма

преди 5 години

Дано г-н Цветанов не се е ушашавил и да земе сам да си направи "Ало Бирата" в некой запустел асансьор, та после поетите да ни надуват главите с лириката на 21 Век:Ало Асансьорна Бира на етаж номер 6

87

МЬ**РО

преди 5 години

ЖАЛКО СЬСИПАХА ГО. ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ГЛАДЕН Е.ВИНОВНИ СА ТИЯ ДЕТО С ОКРАДЕНОТО ХРАНТУТАТ ТАКИВА.ДЕСЕН ЛЯВ ***.

86

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Борисов предава политическите си партньори ...Реформаторския блок, РЗС, АБВ ...Сега пътници са Волен и Валери Симеонов ...Борисов предава и партийните си другари - никой вече не помни Искра Фидосова, Мирослав Найденов...Дойде ред и на първият съдружник на Борисов в ГЕРБ - Цветан Цветанов.И той беше пуснат по пързалката ...В името на властта, привилегиите и болното си его Борисов е способен да предаде всички.Предал е и България, ама тъпите му поданици още не могат да го осъзнаят.

85

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Борисов е предател по душа. Той предава всичко и всички около себе си.Първо предаде МВР, за да остане член на БКП.После предаде и БКП.Предаде Сретен Йосич, въпреки че всички в Ъндърглаунда по онова време знаеха, че сърбинът е броил 2 000 000 евро за свободата си. Излъга го !Борисов предаде и аверите си мутри, като стана доносник и служител на МВР. Самият той никога не е бил мутренски бос, а по-скоро треторазрадна мутра.Всички, които бяха коалиционни партньори на ГЕРБ бяха предадени.

84

Анонимен

преди 5 години

Добре си е научил урока ББ предаден му от бай Тошо:настане ли хаос при криза винаги сменяй втория в партията.Спомнете си Боян Българанов,Борис Велчев и накрая Александър Лилов.

83

Ели

преди 5 години

Цецо дано дъщерите ти винаги в черно да ходят и да реват нонстоп Цецо Апартамента хората страдат а той Апартаменти купува дано дъщерите ти страдат много

82

Анонимен

преди 5 години

Цецко отива в управителният съвет на Европол по предложение на австрийската фондация, която дълги години ползва консултанските му услуги, така че не преигравайте, че Боко му е поискал оставката.

81

Анонимен

преди 5 години

цецо не е нищо повече от кадрови лужител на краваршингтонска службаполуччаващ точни инструкци за изграждане и поддържане на антибългарската организация герб и съответната и подкрепа от "европейските" структури подчинени на същата тази служба- е а апартаментчетата са само видимото бонусчеи както виждате вече го изваждат от подминдера където го бяха скрили за да не дразни хоратаа великия от банкя си просто мюрето което ползват-

80

Анонимен

преди 5 години

Най-вече бе, е и ще бъде алчен тип, колекционер на скъпи апартаменти, рушител на демократичния изборен процес и вдъхновител на герберската алчност и наглост!