14

Не по темата

преди 5 години

Продължение .Та влизайки в днешните вериги с пълен портфейл в Кауфланд или Фантастико а и къде и да било..Ми нищо не ми грабва окото бе хора!-:( Големи пилешки бутове пълни с хормони,домати като гума,грозде от Индия,банани без " опашка" свободно но без никакъв вкус! Нищо не ми е сладко бе хора!!! По Татово време и хляба беше истински хляб! Само с него можеше да се наядеш сладко! Днешното е само "бизнес" и оборот.но не и качество! Защо ми е този ЕС тогава?.

13

Антибоко

преди 5 години

Браво

12

Анонимен

преди 5 години

След показното рязане на лентички следва истината за заслужилите си беднотията ! Радост е ,че 560 000 от малко.умните са избралите чуждите имена и Лилиту Павлова на изборите !

11

Тато из Правец

преди 5 години

Бойчев,докога бе???!!! При мен киловатчаса беше 1,5 стотинки !!! Нищо не си научил !!!

10

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

ПРИ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА НЯМА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ КОЛКО ЕДНА СТОКА Е ТЬРСЕНА ТЯ СТАВА ПО СКЬПА

9

Не по темата

преди 5 години

При ГЕРБ е така!-:) Та да ви споделя нещо. Помня когато бях малък преди дооооста години.И на село при баба.вдигах кокошките тъкмо бяха снесли пресни яйца. Та тази вечер си опържих 5 от тия кокошки.Дето клъвне зрънце или песачинка.Но защото тя я пожелала и се разхожда свободно А не от тия " европейските щастливи кокошки"! Разбирай европейски глупости!-:) Та с червено пиперче бяха страхотни! И помня преди 20 г.един англичанин каза идвайки тук Храната ви е естествена и невероятна! Но не за дълго-:(

8

Анонимен

преди 5 години

Борисов каза, че хората имали пари и на всеки празник ходили в чужбина.

7

Анонимен

преди 5 години

*** и неговата клиентелкса групировка правят този номер за 3ти път ! Но явно това пречи само на няколко процента от населението....

6

Анонимен

преди 5 години

При ГЕРБ е така - инфлация до безкрай....

5

Баничар

преди 5 години

Цитат - "Ще доведе ли увеличението до скок в цените на основни стоки и продукти?" Не бе ще продаваме на загуба и ще теглим заеми, за да са евтини баничките. Естествено, че ще поскъпнат храните и услугите.

4

Шефа

преди 5 години

Много плитък номер Борисов , много проста работа!След изборите скок на цените и ....леко повишение на пенсиите!Защо? Защото пенсионерите гласували за БСП?Че те всички пенсионери ако излязат да гласуват на есен ?А?Загубен си!

3

Вуте

преди 5 години

Ай да е честито на победителите в евроизборите за ***...Малко Ви е оФци...

2

Анонимен

преди 5 години

Не се казва спекула, а герберизъм!

1

Патриот

преди 5 години

а щом нама да скочат "драстично" добре успкоих се,на лизинг ще скачат с по няколко процента ей така през няколко месеца!