102

Боко

преди 5 години

До 96,97 и подобни. Другаре, ама изборите минаха само преди 3 дни. Починете си малко, има време до следващите. Ще имате възможност да плюете безплодно отново.

101

Винету

преди 5 години

До 102. Хе-хе, само дето трима лидери на БСП си заминаха покрай него. Някой друг да се пробва?

100

гост

преди 5 години

верно ли? ниой не може да го задмине по простотия,както и тебе

99

Анонимен

преди 5 години

Да от мащаба на джудже е

98

marquise

преди 5 години

Господин Даниел Вълчев не е Ректор на СУ "Климент Охридски", а Декан на Юридически факултет. Ректорът на СУ се казва Герджиков.Много неверни неща се списват в този сайт.

97

младоТиква

преди 5 години

При положение, че Сергей Станишев е шеф на европейските социалисти, а ти въобще да не искаш да го допуснеш в листата за евроизборите, как ви се вижда?Альооо, Прасетния Мънистър, това означава, че в евро пърдимента хората са си ноемално пуДки а ти си дретопольов- това са тия дето клякат за малката и са в правостояща стойка за голямата, титичем ГмноПад

96

Циник до селскиЮ

преди 5 години

*** 92Невежи са тези дето са те"пръкнали"...Аз и комунист.... *** непометен... Вие *** сте грешки на природата!Гиди и селтака титекезесарски!:-)

95

Анонимен

преди 5 години

До ЖалкоВълчев образован ??? Той е по-зле от пожарникаря. Виждаш нивото на юристите и доверието в съдебната система клони към 0.

94

Анонимен

преди 5 години

Борисов извън Драгоман никой не го иска в ЕС. Нито в Западните Балкани, нито в ЕС , нито в НАТО, Шенген, еврозони и т.н.Като е толкова добър хайде марш в Брюксел, че тука подава само оставки и е събрал един куфар с оставки.

93

Жалко

преди 5 години

Жалко е такъв образован човек като Даниел Вълчев да се възхищава на един банкянски полицай и охранител с пожарникарско образование.

92

Анонимен

преди 5 години

България върви напред въпреки ББ и граб!

91

Още му се връзват

преди 5 години

Все още му се връзват на Бойко, но шаблонът вече започва да се вижда. Една седмица пиар за държавна сметка и рязане на ленти преди изборите, като в патакламата откри две вече открити фабрики. Това проработи и този път, но да видим докога. Не може да се лъже цял народ до безкрайност.

90

Анонимен

преди 5 години

До *** до 86Хей, невежа рЕпо, открити листове имаше по времето на комунярите, ти явно си от як комунистически род на служба, от тия, дето стреляха на границата по момчетата, които бягаха от вашия комунистически рай. И дето теб, двойкаджията, те вкараха в университета, но и там не възприе ни образование, ни възпитание.Че се и издаваш. Нищо, че веднага след 90-те стана дисидент.Е, много се навъдъхте. Ей ги и по снимките...

89

Анонимен

преди 5 години

Спокойно другари , още един ,два дена и ще излезете от шока .

88

Анонимен

преди 5 години

С кой да ни облъчват с орешарски ли, или р. Овч., или Виденов, или кой? С тебе ли панелния гном, които едно цвете не е посял пред блока обаче има изисквания за рай.

87

мак

преди 5 години

Всеки ден ни облъчвате с бб, кой го уважава и колко е велик, с какво се е похвалил и прочее. По-добре ни осведомете, как вървят нещата например с апартаментите, ще доплащат ли тарикатите, ще им ги конфискуват ли, това е по-интересно от култа към бб.

86

Анонимен

преди 5 години

До НеизвестенКакто винаги - неграмотен. Бъркаш буквите ГЕРБ с БСП. Но не е голяма грешката.Те са едно и също. Е, ГЕРБ са по-квалифицирани и престъпни мooшеенииции.

85

Анонимен

преди 5 години

Точна преценка. Сумото не е шега и не е за всеки.

84

Анонимен

преди 5 години

Ние и сега сме Швейцария на Балканите. Просто Бойко се цели по-високо.

83

Анонимен

преди 5 години

Я па тоя фуклив мазникЩе си изпуснат цапаните слипове да се подмазват за нова служба, едно е университетът, друго си е администрацията - командировчица, конференцийка, семинарче, конгресче, а даскалчето, кой го знае.Че сега - скок-подскок, на задни лапи, оттук-оттам, от лекцийки, от смешни претенциозни празни публикацийки, върти опашка та се къса, ба си интелектуалецът - пампьорс.