64

Анонимен

преди 5 години

Народа е като оголен нерв. Всички чакаме да видим кога Елена Йончева ще получи възмездие за доносите, лъжливите репортажи и завлечените милиони от КТБ.Тогава ще повярваме на прокуратурата.

63

извода

преди 5 години

Каквито и заговори да правят, Русия пак ще си остане суровинен заден двор на България.

62

veshin

преди 5 години

така е, прав е човека, даже и той помага ...

61

!!!!!!!!!!!!

преди 5 години

Най-големият крадец вика-дръжте крадеца!Много глупав и смешен ми е този тип .Ако той е с мислене на 5г дете , насреща му има сериозни и много,много образовани хора и мислещи хора.Само,че не са на власт и не ги показват.

60

бай ганю

преди 5 години

без дълбока съдебна реформа ситуацията ние ги хващаме те ги пускат ще продължава до безкрайност

59

Анонимен

преди 5 години

Не се краде а се усвоява,агент Гешев бращолеви глупости.Кажете ми един сектор който да не е под диктата на КГБ и ДС ?

58

Гост

преди 5 години

Гешев откри топлата вода и Америка едновременно! Браво Гешев!

57

Типичен гербаджия

преди 5 години

Типичен гербаджийски далавераджия, като Живко със суджука от Добрич. Във всяко градче, село и паланка се е наместил по един гербаджийски далавераджия и бърка в кацата с меда.

56

Като бели лястовици

преди 5 години

До Винету; Да, черни овце има навсякъде. Но в ГЕРБ белите овце са като бели лястовици. Може да ги е видял някой (Петър Моканина) но не се виждат твърде много.

55

аз

преди 5 години

Долно племе сме.Трябва да изчезнем.

54

вижда се

преди 5 години

Загладил косъма. Нали жена му е съдружник с Ваклин.

53

Винету

преди 5 години

До баба Мара и други подобни. Другаре, изборите минаха, не се напъвайте излишно, има доста време до следващите. А по-сериозно - ясно е, че черни овце има във всяко стадо, не може всичко и всеки да видиш и прецениш правилно, но, за разлика от другите, ГЕРБ поне си признава грешките и се чисти. И май хората го оцениха това, а?

52

Байфидан

преди 5 години

До 121. Не се прави на по-умен от другите, защото няма как да го докажеш. Не подценявай хората. Не са толкова глупави да изгонят един "мошеник", за да докарат друг по-гладен и по-голям такъв. Това е голямата истина и за тези, и за предишните избори и ако не си го разбрал си е за твоя сметка.

51

привет от Германия

преди 5 години

Много и нагло крадат само българите , римите крадат колкото да оцелеят !

50

???

преди 5 години

До 2019:Да прав си за птичката,но не уточни,че става въпрос за крадливата сврака.Дано да стигнем и до двата крака.

49

121

преди 5 години

Никак не завиждам на ГРОБ с такива кметове в деня на пировата победа на изборите . А идват и новите цени на тока, водата, парното... които бяха насила задържани заради изборите . Честита победа на всички българи ! А сега плащайте сметката !Хак ви е !Даже ви е малко ! Но и това ще коригира всемогъщият ви вожд! Въпреки това ми е мъчно за вас , защото сте част от моя народ , а сте толкова овчедушни и инертни . Националният ни ген пречупен ли е ?Нямаме ли куража да изгоним един политически мошеник

48

2019

преди 5 години

До коментарите долу:Абре вие имате ли малко мозък в тиквите си,една птичка пролет не прави.Нима не сте работили в някоя фирма и не сте се нагледали на врузкарщина и не можеш да направиш нищо.Браво на Гешев,да продължава така,ще има много пречки и калъфи по пътя,като вечно знаещият и можещ Бай ***,вечно мрънкащ индивид,който даде 1,7 % на онзи крадец от Младост ,хахаххахаха ,айде раздавайте минуси интернет зомбита,казах!

47

баба мара

преди 5 години

това са кметовете на герб кадрите на Цветанов всеки ден по един изгърмявапример даи на цървула власт и гледаи какво става

46

Анонимен

преди 5 години

menkaite im mestata na teia prokurori...slujebni komandirovki na darjavni slujiteli kato na bg askera, kadeto go pratiat, tam sluji na rbg i na bg narod. nali zatova sa slujiteli, da gi polzvame tam, kadeto sa ni nujni...

45

Пешо

преди 5 години

До АнонименГосподине, преди да пишете научете българската граматика. Пише се кУпува и кУпувач...