149

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 154Странно...........нашият електорат УЖ намалявал всяка година, а той пък и на президентските, и на парламентарните, че и сега - все се увеличава!!!! А вече толкова време минава - 30 години и НИЕ СЕ УВЕЛИЧАВАМЕ!!! ЯВНО МЪДРОСТТА ИДВА С ВРЕМЕТО! А тъ-пи-те млади вършат глупости, но НИЕ ЩЕ ГИ ПОПРАВИМ!

148

до спокоен

преди 5 години

Когато човек няма аргументи нарича опонента кютук,червен ***.Толкова ви е културата!Тя простотията ходи по хората!Научете се да спорите с аргументи не с обиди!

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 151Хо-хо-хо-хо..........."Герб дойде с нов морал"........хо-хо-хо-хо...............а НА КАКВО ДОЙДЕ........на СОБСТВЕН АСАНСЬОР?????????????????????????? Хо-хо-хо................абе, иде ви краят и боко МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕ! Сега се се опита за няколко месеца да скрият награбеното и да покрият следите му и после........................СЛЕД НАС И ПОТОП!!!! НЕГОВИТЕ ЗАЕМИ ЩЕ ГИ ВРЪЩАТ И ВНУЦИТЕ НИ!!!

146

Анонимен

преди 5 години

На БСП електората им намалява по естествен път със всяка година. Какво очаквате? Крайно време е тази терористична партия да умре.

145

Анонимен

преди 5 години

До 147. А ти кой си? Някой шеф на банка? Или на МВФ? КТБ изгоря, защото беше протеже а червените крадци и на Кремъл. А банковата и система е една от най-стабилните не защото го казвам аз, а авторитетни международни институции.

144

Анонимен

преди 5 години

ГЛАВНАТА ГРЕШКА НА БСП е че навреме не отлюспи тия подлеци като гергов, михов, станишев и др.......и им позволиха на изкривят вота на хората!!! МНОГО СЕ ОТКАЗАХА ИМЕННО ЗАРАДИ ТЯХ!!!! Сега, като ги махне, ЩЕ ПОБЕДИ!

143

Анонимен

преди 5 години

Дядо Соци,за хората не е кокошкарско политици,които сме избрали да участвуват в такива схеми.или забрави,че Герб дойде с нов морал,затова ги избрахме.Не са наказани.Наказание,значи отстраняване от партията..С какво те се различават от старите бесепари?По високопарни приказки ли?

142

спокоен

преди 5 години

До 144. Е да, на теб като червен пар.цал естествено, че така ти изглеждат нещата. Дяволът (и той е червен :) ) чете евангелието. Само не знам защо всеки се натиска да ходи в прогнилия запад с паднал стандарт, а не в Масква?

141

Да допълня...

преди 5 години

До Валери 138 Така е Валери , на Враца има прекрасен кмет от ГЕРБ който не спира да изненадва врачани с строителство. Враца е непознаваема.Казва се Калин Каменов.Пак ще го изберем. И комунистите в града му свалят шапка , като го срещнат по улиците.

140

спокоен

преди 5 години

До 139. Ама то е ясно, че всеки може да си чете евангелието, както на него му е удобно. Вие, червените кютуци, сте царе на приказките, обясненията, аргументите и *** фрази. И дотам. На мен ми е ясно, че каквото и да напиша (дори да е 100% вярно), няма как червен галошш като теб да го приеме. Затова и няма да се занимавам повече. Кой колко струва и дали хората го харесват или не харесват се вижда на избори (няма по-демократичен начин измислен). А там резултатът се видя. Па ти си пиши.

139

Анонимен

преди 5 години

Какво ни е стабилно на банковата система? Колко милиарда изгоряха в КТБ? Колко пъти награждавахте нейния собственик за банкер на годината? Сега вместо да има положителни лихви, влоговете са с отрицателни лихви. Трябва да се избият милиардите. НО! Пари за предизборна щедрост хвърляте. Без изменение в закона за бюджета. Нарича се злоупотреба с обществено положение в големи размери. А за нашите родители - подаяния. Радвате се да си отидат от този свят.

138

Дядо Соци

преди 5 години

До Анонимен 137 Апартаментите на Цветанов вече са 5 , а не 7. Нито един от обвинените за евтини апартаменти не посмя да каже истината. А тя е чеса платили много повече , но са деклалирали по ниски цени, за по ниски такси при прехвърлянето и за по ниски данъци.Нали не мислиш че има шантав търговец да загуби стотици хиляди заради хубавите очи на някого ?

137

Анонимен

преди 5 години

До до ВалериА при соца въпросните хора какво ядяха? Черен хайвер ли?Или домашна лютеница и компот от джанки.Сега вече никой не си прави труда да прави компоти.Ако бяха бедни - щяха да правят.

136

до спокоен

преди 5 години

Стига повтаряйте като мантра тези клишета като Габриел.Знаете ли коя частна инициатива е подкрепена-само на вашите хора.Дребните совственици са рекетирани по всички възможни начини.и накрая фалират.На всички членки в Европейския съюз е паднал стандартаИмам поглед от Германия,Франция,Англия.Не знам защо и докога ще рицитирате едно и също стихотворение.

135

PP

преди 5 години

София не е България! Новата София по тертип на работническите центрове от времето на първоначално натрупване на капитала е сбор от нещастници с амбиции и претенции.

134

Анонимен

преди 5 години

Бсп си взема напълно дяла от собствената си аудитория но не можаха да привлекат нова просто защото не могат да обяснят какво смятат да правят в европейския парламент, с изключение на това че ще информират колегите си от другите държави колко е зле България, има комуникация емайл телефони и подобни за това не е нужно дори да ходят до Брюксел.

133

Анонимен

преди 5 години

До 137. Да, това сигурно са верни неща, но са кокошкарски истории и хората го оцениха. Защото БСП не се занимават с дреболии като веранди и асансьори, а заграбват цели банки и заводи и за капак фалират цялата държава. Виждаш ли разликата? Защото другите я видяха.

132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен139преди ко произвеждахте? Чушкопеци ли?

131

Анонимен

преди 5 години

Дясно-центистка? - Стройни редици на кадри на БКП, били на средни ръководни позиции, сега им се отворил парашутът за далавери. В нашия град е така. Какви предприятия? Произвеждаме капачки, тел, торбички, столове, олио... Лицето, обърнато към частната инициатива, е също лекар, съдия, учител, професор - всички с "дай".Какво и е разумното на външната политика? Снишаване, снишаване и покупки от колонизатора.Да не говорим за *** саниране, натрапено отвън. А родителите ни изоставени както в Ев

130

Валери

преди 5 години

До 132. Ами аз точно там ходя по работа доста често - в Ружинци, в Димово, Брегово, Арчар, Хайредин, Търнава, Бяла Слатина и др. Да, бедни са, но откога е така? Не е ли от 75 години и не е ли вината за това дередже основно на червените престъпници и некадърници? В интерес на истината са обезлюдени и няма икономика (в резултат на десетилетия неглижиране), но сега поне се правят опити нещо да се подобри. Само за справка виж гласуването във Враца - 40% за ГЕРБ и 25% за БСП. Това говори ли ти нещо?