222

Ребека

преди 5 години

Абе ей проста и как смятате че кучето е виновно усетил е че има нещо пред колата ми да завие и да мине от другаде

221

DOSETLIV

преди 5 години

Трудно може да намеря мисъл в поста на Борнео-228, ама той като явно върл фен на кучетата се предполага че е равен на тях по интелект и поведение. Интересно ако Борнео имаше кола и му се случи това, и види тълпа озверели кукери (сещайте се какво е кодирано, има ч) какво ли ще им обясни? Вероятно ще си показва снимка с куче за да не го бият. Ама и този с аудото има домашно куче от ония сбърчканите-и какво праим сега?

220

Анонимен

преди 5 години

В много европейски държави изобщо няма улични кучета. Защо ли?

219

Ребека

преди 5 години

Той ще види как после ще му се върне и бял ден няма да види ако някое куче го нахапе никой да не му помага да види как ще му за пука. Кучетата и другите животни са като истинска душичка. Бог си знае работата

218

Анонимен

преди 5 години

А аз веднъж сгазих *** не я видях. Всъщност и тя е толкова полезна колкото това куче самоубиец. Кой би предположил че след като си запали колата, кучето ще си остане отпред. Човека за нищо не е виновен, много из перкали еколози има. На един приятел му се случи с коте, било легнало пред гумата.

217

Борнео до 226

преди 5 години

До DOSETLIV Щом си мериш сивото вещество с кучето - добре.Човека не беше ли малко по-нагоре в стълбата на развитието или не важи за всички? Ако теб те стъпче лице превъзхождащо те физически, ще подвиеш ли опашка като кучето и ще махнеш с ръка, а?

216

Мишо

преди 5 години

При нас ловната дружинка си върши добре работата! Нямаме проблеми с бездомни кучета.

215

DOSETLIV

преди 5 години

Чета коментари-някой се заканват да го убият човека... Я да ги попитам такива като него: А ако едно куче постъпи лошо (наръфа до смърт човек примерно) дали ще напише: "трябва да се убие кучето!"??? Пълно е с безделници, които са и социопати и нямат човешка среда-имат само 1 (космат) приятел, който ги гледа в очите заради 1 паница храна/ден и им гони топката и те се чувстват богове, затова и не почистват

214

Анонимен

преди 5 години

Общините могат да се справят с бездомните кучета за 48 часа. И следа няма да остане. Но ЗАКОНЪТ не позволява. Според него всяка община трябва да полага куп грижи за тези скитащи *** и да отделя огромен бюджет за тях - вместо за деца, детски градини и т.н. Измислените кучезащитници и други подобни носят цялата вина, защото под прикритието на европейските закони направиха кучетата по-значими от хората. Намърдаха се в тази ниша, развъждат ***, пускат ги на улицата и яко крадат средства.

213

Драган

преди 5 години

Всички кучколюбци, ако всеки от вас си вземе по едно бездомно вкъщи, нямаше да има какво да се гази по улиците !

212

Тео

преди 5 години

До Досетлив,я сега ни светни нас неграмотните как се пише правилно бездомното куче - *** или ... три звездички! Ако знаеш що за измислена система за цензуриране имат от днес, щеше да замълчиш! Те и чупрулупуците имат друго име ама ... няма как да го напишеш тук!

211

DOSETLIV

преди 5 години

Човекът влиза в колата в 15:58:30, и потегля в 15:59:15, т.е. стои си в колата около 45 секунди. Едва ли чува нещо навън. Няма движение в двора. Потегля плавно. Като усеща нещо се връща назад. Станалото станало- да се чувстват виновни тези, които не са прибрали всички кучета някъде! След това си тръгва. НЕ Е ДЛЪЖЕН да води в болница сгазени зайци, кокошки, таралежи, гълъби, калинки, мишки и т.н. Аз гледах клипа и не видях умисъл или жестокост, просто инцидент.

210

До 220 None

преди 5 години

Има нужда и от такива хора. Ако всички бяха като мен, нямаше да има кой да коли животните в кланиците. Ако имах власт, бих забранил лова. Ловците, които преследват, осакатяват и убиват диви животни, не са по-различни от този индивид.Добре, че камерата го е заснела и сега ще си понесе наказанието.

209

None

преди 5 години

Отвратително, този човек по всяка вероятност е психопат. Такова поведение не може да бъде оставено безнаказано. Със сигурност никой от вас не иска да живее в близост до подобен вид хора.. По мое мнение подобен вид хора не заслужават да живеят ....

208

до коментиращите

преди 5 години

"***" се пише, не "***"учете се бе......

207

ttee

преди 5 години

Може да говорите всичко, но не вярвам, че някой се радва да види как едно животно си лежи спокойно и след една минута се мъчи от болка със строшен гръбнак. Оставете на страна онези истерични хора, които поставят живота на едно куче пред този на едно дете. В случая животното нищо лошо не е направило и си мисля, че елементарната човещина липсва при някои мои сънародници. За съд са онези, които изхвърлят животни на улицата и липсата на контрол от държавата, което води до осакатени хора и животни.

206

dgd

преди 5 години

една от задачите на т. нар. "държава" е да контролира и да санкционира. Обаче това става в нормалните държави.Явно в абсурдистан държавата не може, както не може да се справи и с цветнокожите...

205

Ахмед Масур

преди 5 години

ТОЗИ ЩЕ ГО НАМЕРЯ И ЩЕ ГО ВКАРАМ В БРЕЗЕНТОВ ЧУВАЛ, ЩЕ ГО ВЛАЧА ПО ГРАПАВИЯ АСФАЛТ С БЕГАЧКАТА СИ, И ПОСЛЕ ЩЕ ГО ХВЪРЛЯ В НЯКОЙ ЯЗОВИР....ЗА КЕЕЕЕЕФФФ .

204

Булгаааар

преди 5 години

Тоава е истински патриот. Символ на патриотизъм, родолюбие, човещина и висока интелигентност. Този човек задължително трябва да стане учител, за да учи българските тдеца на висок морал и добродетели. Коментарите отдолу показват, че освен с простотия, българите се отличават с азиатски садизъм и африканска интелигентност. Чест и хвала на такъви народи, които си газят кучетата по улицата, за да си направят кефа.

203

207

преди 5 години

da ne nabaram takova bezmozuchno kato teb che moje teb da te prefasonirat