61

Анонимен

преди 5 години

Тоя път.номерата на "социолозите" кой ли е измислил тази глупава "професия"които се кланят на "властта" няма да минат! Нещата ще се проверят на изборите! Звучи ми като агитация на мен лично тая глупост! -:)

60

Анонимен

преди 5 години

Много ще ми е интересен Андрейчо с неделя вечер. Как ще кърши пак пръсти и ще обяснява, че" в последния момент нещо се е случило" и БСП губи.

59

Анонимен

преди 5 години

Искам ГЕРБ да загубят, но БСП не заслужава гласа ми. Демократична България имат най-нормални послания и най-неопетнени хора. Никой друг не се е отказал сам от топлото си местенце във властта. Всички други си тръгват само като ги хванат с апартаменти и други далавери.

58

Анонимен

преди 5 години

Интересно издание е Днесбг. На страницата фигурират два материала, в единият от които ГЕРБ е дръпнал на БСП с около процент, а в другия - точно обратното...

57

Умната, хора

преди 5 години

Който гласува за ГЕРБ, гласува против бъдещето на децата си, против бедните си родители и против семейството си. Кражби и корупция. Това е десет годишното "управление" на Борисов.

56

Brei

преди 5 години

Аз ще гласувам за Мейдел, Габриел, Цветанов и Плевнелиев....на Бойко *** чадата

55

Кой

преди 5 години

Ще гласува за Гербавите *** ???Трябва да си *** да гласуваш за ГЕРБ, съсипаха държавата и прогониха над един милион и половина Българи. Всичко което си мислят че са направили след месец два му се прави ремонт. ОТВСЯКЪДЕ ПРИ ТЯХ Е КРАЖБА, КОРУПЦИЯ, СХЕМИ, ШУРОБАДЖАНАЩИНА, ИЗТОЧВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ И ИЗМАМИ. ВСИЧКО ТОВА Е ГЕРБ.

54

Анонимен

преди 5 години

Всички партии да дадат поравно пари на социолозите. Стига са се надцаквали.

53

бай Ставри

преди 5 години

Аз пък мислим, че разни социолоци, политолоци и партийки имат най вече имат благоприятния шанса да ядат хурката! Сетне, защо имало едно време народен съд и народа го подкрепял!

52

Кой

преди 5 години

Ще гласува за червенитеС?!Аре у левоИ 2% са им много

51

БСП жалка...

преди 5 години

И какво излезе сега - да избираме водач на листата на БСП между любовницата му офшорната Елена и любовника и СерГей ? Каква страхотна драма. Другари комунисти това ли е дневния ред на България? Това ли е големия въпрос на България? Излизайки извън парламента вие загубихте всякаква връзка с реалността. Следва очевидна загуба на изборите, уволнение на *** и маргинализиране на БСП...

50

До Калъп Интернейшен

преди 5 години

Само *** и *** ще гласуват за Гербавите милионери и милиардери. В продължение на 9 год. ГЕРБ провеждат масивен геноцид над Българския народ. Надявам се да дойде деня, да се потърси наказателна отговорност на Герберската пасмина за този гетоцид и за национално предателство.

49

Анонимен

преди 5 години

По-интересно ще е неделя вечерта, пресконференции да дават социологическите агенции!И вместо политиците да ни заблуждават, социолозите да се обясняват как са манипулирали целогодишно избирателите и защо прогнозите им все не излизат? Невроятно шоу ще е!

48

Калъп Интернейшънъл

преди 5 години

Мигат да не фанат за ДедовияГЕРБ бие поне с30 %Само дебилите80% ще гласуват за червените милионери

47

до 51

преди 5 години

Затова сме на такова дередже, заради такива като тебе, дето чакат по телевизията някой наготово да им каже за кого да гласуват. И всеки обещава, и колкото повече скътани пари от далавери има, толкова повече те облъчва с красиви обещания. Докато чакаш някой да ти каже, а не седни сам да помислиш и да направиш избор - все ще сме така, в ръцете на шайка измамници. Аз съм решил, номер 13, ти си избери сам.

46

Анонимен

преди 5 години

Политолозите се изтрепаха по телевизиите да ни убеждават че трябва да гласуваме. Аз имам един въпрос с 3 неизвестни към тях. Другари политолози за кои да гласувам. За Комунистите, за Децата на Комунистите или за Пребоядисаните Комунисти. Може ли да ми дадете Адекватен Отговор.

45

М, да ...

преди 5 години

До 35 АнонименМарешки се бил бизнесмен и радеел за народа! Аха, горивата били с ниски цени, *** лекарствата как са? Този веднъж повдигна ли въпросът за ДДСто 20% - най-високото в ЕС за лекарствата като бе в парламента? Не, не е! Марешки-тарикатчето и ортака на ГЕРБ!

44

мишо бирочето

преди 5 години

разлика голема нема да има и едните и другите да спечелят. актьорите се сменят пиесите остават. докато не обесим кукловодите ще сме на един и същи хал - бавно бавно по пътеката към забвението. ПС: да идват турките, да научим малко турски, да построят някой завод за бавноразвиващие се и да ни яхват. поне ще ни ебват жените и ще правят деца с малко български гени.

43

Шопо

преди 5 години

Е Цурко ще работи и в събота ...

42

1-2%

преди 5 години

ВМРО преминали бариерата! Абе, Райчев, що не вземеш да се обесиш, продажник. Нали всеки път докарват по 2% максимум, обаче ние сме ешекторат, ние пасем грева, нали.