31

До:))

преди 5 години

Смешно ти е на теб ,ама ти пожелавам да не ти се налага нито на теб нито на семейството ти да попаднеш там.Истината е ,че я започват сега защото сега излезе работния проект .Как да обявиш обществена поръчка без да имаш проект и прогнозна стойност ?

30

Анонимен

преди 5 години

До ямболията,Борисов колко пъти досега обеща да построи болницата в Ямбол? Е, защо точно сега обещава за пореден път?

29

:))

преди 5 години

До М,Незнаете ли че тази болница трябваше да я почнат преди 3 години-------------------Те това по горе изчерпва въпросът ви! Иначе Герб досега си бъркаха в носа и браво че дойдоха изборите! :))

28

М,Не

преди 5 години

Аз съм от Ямбол ,болницата е в окаяно състояние .Искате да ми кажете че Борисов трябва да задържи парите за болницата и да ги обяви след изборите за парламент ,а хората от 120000 област да се пренасят на ръце между отделните отделения (сгради) още години наред защото така било изгодно на *** и придворния и слуга !!!?Знаете ли че тази болница трябваше да я почнат преди 3 години ,само че дойде Орешарски и умниците от Бсп решиха просто да направят ремонт на старата материална база .

27

до 38

преди 5 години

Ти можеш да си критикуваш колкото искаш по пресата но ако си президет се очаква от тебе да решаваш тези проблеми и да пазиш добрия имиж на държавата която преставляваш, а не да викаш по пресата а без аз съм против да си върша работните задължения и искам да критикувам системата а не да се грижа тя да работи,а вие като сме избрахте за президет не ми казахте че да оправиш нещо да работи е по трудно отколкото да критикуваш, а трабваше да ми дадете мекото от хляба.

26

:))

преди 5 години

До 39 АнонименПешки, подчинени, страна, ... А стига! Вероятно и аз съм пешка на БСП , щото симпатизирам на Радев и крайно антиГЕРБ!

25

Анонимен

преди 5 години

Радев заема ясно страната на Корнелия Нинова, в грешка сте не на нейна страна а е на нейно починение, това не беше очевидно като се кандитира за президент.Но вече е пределно ясно от последвалите действия, срам е да кажа но и аз съм гласувал за него но в мое оправдание тогава наистина нямаше признаци че е пешка в ръцете на бсп.

24

М, да ...

преди 5 години

ОК! Неодобрявяте поведението на Радев вероятно защото Президента според вас трябва да мълчи за харчлъка на на държавен бюджет от ГЕРБ по предизборната кампания, т.с да няма кой да спре наглостта на Борисов! пп. А не бе ли се струва, че Борисов, както и герб ПП отреагираха все едно това е изконно тяхно право и как така някой /който и какъвто и да е той/ ще им прави забележки, м?

23

Анонимен

преди 5 години

Все пак Президентът е избран от 3 милиона българи на преки избори.Докато за ГЕРБ всички знаем как дойдоха на власт и кои ги подкрепят.

22

Az

преди 5 години

Кое от това което са казали не е вярно?Президента е като стара руска радио точка,повтаряща опорните точки на БСП.Ние имаме папагал на БСП не Президент !!!ай стига сте ми говорили глупости ,това е видно за всеки трезвомислещ човек в страната .Никой не може да ме убеди че за да подкрепяш Партия като БСП нямаш изгода ,след всички поразии който направиха на България и народа .

21

Анонимен

преди 5 години

Не ще защитава апартаментите на Жецо, къщите за гости на министрите на ГЕРБ и суджуците на Бойко.

20

Антрополог

преди 5 години

Оставката#3 Спасението на България!

19

Анонимен

преди 5 години

Що се правите на...! Става дума за Радев и неговите червени приятели! Президент на една четвърт българи! Президент с просташка пропаганда!

18

Истината

преди 5 години

Който каквото да Ви говори, става въпрос за пари.Крадат пари от НАРОДА, не се посвениха да крадат и от ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ, а това Господарите няма да МУ простят на ибрикчията на ПАШАТА.

17

:))

преди 5 години

Бойко тази роля няма да отстъпи никому!----------------------------Като неще доброволно да отстъпи има и други начини / с неговите камъни/методи/ по неговата тиква

16

Анонимен

преди 5 години

Тоя Стойчо Стоев е на хранилката на ГЕРБ още от ученик.Не зная дали някой гледа сериозно на такъв голобрад натегач.

15

Анонимен

преди 5 години

Политолози на ясла говорят, каквото им кажат. Пари от държавната субсидия е голяма и има за всички желаещи.

14

Едо

преди 5 години

Пак се налага,да говорим за важните неща,а не за общи дрънканици на дребно!Явно е обаче,че на някои духовно прости хора,няма как да им дадеш разумен съвет!ЕТО:ПЪРВО, ВРЕМЕННА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА,НАЧЕЛО С Р.РАДЕВ,ПРАТЕНИКЪТ НА БОГА ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ВТОРО,НЕ СЛЕД ДЪЛГО-ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ!Избираме Парламент-71 членен!Избираме съдии,прокурори, кметове, шерифи,омбудсмани, комисии като КЕВР и подобни, Патриарх на БПЦ,Митрополити, пастори,духовни съвети-ВСИЧКИ НА РОТАЦИЯ!

13

Анонимен

преди 5 години

Та с какъв бюджет Президентът строи болница (три пъти) в Ямбол, учебен блок в УНСС, магистрала Хемус? И по кой начин да похвали кражбите на ГЕРБ, за да е доволен Борисов? Той казва това, което всички виждаме, но някои не искат да чуват! ЦАР БОЙКО ИМА МАГАРЕШКИ УШИ!

12

М, да ...

преди 5 години

До АнонименЗащо поставящ дейнията/сделките с апартаментите на Радев/висш военен/ с тези на Шайката около Герб на една плоскост? Апартамент-апартамент! пп. При шайката смърди на лошо/ намирисва на рекет, изнудване, корупция на частна фирма?