27

юбералес

преди 5 години

До РАЗНОБОЙ до юбералесАми прочети историческите документи и ще видиш че навсякъде пише СССР. За Русия нищо не се споменава. Просто е.

26

Танкист

преди 5 години

До РазнобойТака е, СССР е участвал, остави го човека! Е сега третата световна ще бъде Русия и ще гърмят жендерастки халки и задни отверстия из цяла Гейропа.

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Честит Ден на победата, братя !Смърт на евроатлантизма, свобода на народа !

24

РАЗНОБОЙ до юбералес

преди 5 години

Ти направи разнобоя като многобой - как така Русия не е Участвала във ВСВ ?Къртиш Мивки .

23

юбералес

преди 5 години

До РАЗНОБОЙРазбира се че Русия не е участвала във ВСВ. Участваше СССР - в който Русия има 50% заслуга.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46 руските емигранти в германия имат "синя карта". българските ке нефочистачна карта съдовемиячна карта и т н

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен40 сега "бежански сили" от баба меркел донесат прогрес във европа. ха ха

20

РАЗНОБОЙ

преди 5 години

Та нали САЩ и ЕС отричат че Русия е Участвала във Войната с Германия ?Каква е Истината ? Плевнелиев постоянно повтаряше че Русия не е освободила България от Турско Робство , че САЩ са Победили Хитлер , и че с ИДИЛ трябва да се постигне Диалог ?

19

Танкист

преди 5 години

Хммм на мен пък ми е интересно кога Т-90 "Пробив" и Т-14 "Армата" ще достигнат Атлантическия океан след като минат на екскурзия през всички ЕС столици. Може и по някой бронебоен подкалибрен снаряд да тестват в халките на "модерните" джендерасти по път.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен28 като винаги, нещастници са

17

Българин

преди 5 години

Напред с братска Русия!

16

Руския

преди 5 години

Нещо бъркаш мойто момчеВиж утре новинитеА междувременно почети книжки. Че чалгата в люлин те е полирала съвсем

15

Руския

преди 5 години

Виж утре какво празнуват всички в европа и вечерта пак си спомни какво писахВсички европейци празнуват деня на победата над фашизмаТова е всяка годинаТака ще е и утре

14

Руския

преди 5 години

До 19Утре се празнува и деня на Европа защото без Руската победа над фашизма нямаше да има ЕвропаЗатова в цяла европа утре празнуват падането на фашизма.Затова утре Германия с наведена от срам глава празнува падането на фашизма и победата на Русия Така че Вечна слава и благодарност на героите

13

:))))))))))))))

преди 5 години

*** и ***, радвайте се днес и утре на тъпите руски мантри, че от там нататък пак глад, мизерия, болести и истинска реалност! Утре цивилизованите хора празнуват Денят на Европа, а *** - Ден Победьi !

12

Анонимен

преди 5 години

Русия е загубила релевантност към цивилизования свят и е престанала да бъде възприемана от него като отговорен играч в международната политика. Сега участта на Русия е преговори по проблеми, които тя е създала на света сама. И на тези преговори за Русия е приготвена ролята не толкова на арбитър, колкото на ответник.Георгий Кунадзе, бивш заместник-министър на външните работи на Русия

11

9-ти

преди 5 години

такааа: освен въпросния Крим, Русия още държи войски в Грузия, където е създала 2 марионетни мини държави, територия от Молдова - също с мини държава, незаконна окупация на 3 японски острова, поддържа терористи в Донбас, подкрепя и сътрудничи на терористичните организации Хизбула и Хамас.

10

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 5 години

Изостават тъпите алкаши с провеждането на ленински, сталински, путински и т.н. полкове! Наблягат най-вече на безсмъртния полк с обезсмъртените от боярышник!

9

мухахахаха

преди 5 години

Пак ще мъкнат разтреперани пенсионери с плакати със снимки. Добре поне, че не е горещо, че някой от "безсмъртния" полк да не даде фира...

8

хх

преди 5 години

Ако не бяха тези "освободители" щяхме да си държим 150 километров излаз на Егейско море,барабар с Тасос и Самотраки, Цяла "Северна" Македония (без албанските земи), а и западните покрайнини. И вероятно още щяхме да сме 7-ми по БВП на глава от населението в Европа, защото през 1939 сме били точно на това място.