74

Анонимен

преди 5 години

по някаква закономерна ирония на съдбата точно всеобщите молитви за Мир на земята са били предвестници на най-опустошителните войни. Ако не нещо друго, то Църквите имат поне този Божествен промисъл за наближаващите трагедии.

73

Анонимен

преди 5 години

Едновременно се появи и логото на мисията на Франциск за визитата му в Мароко, възприета като логотип за "единна световна религия" кръст, обкръжен от полумесец с жълти и бели цветове на Ватикана, и с червени и зелени цветове на исляма................."Католиците и ислямистите се обединиха.А уж говорят,че се борели с ислямска държава.

72

Страхил

преди 5 години

Кой е този човек отдясно на Папата, с монашеските одежди ? Някой знае ли ? Явно е високопоставен. Мисля, че същия човек беше и до Президента на парада, а може и да греша ?

71

Анонимен

преди 5 години

Папа Франциск и Ал-Тайеб "Единна световна религия"03.2019На 3-5 февруари в столицата на ОАЕ Абу Даби, се състоя международната конференция "Човешкото братство", посветена на междурелигиозния диалог,веротърпимостта, противодействието на радикализма и тероризма.Тя беше организирана от Съвета на старейшините на мюсюлманите и съвпадна с визитата на римския папа Франциск в Абу Даби.Едновременно се появи и логото на мисията на Франциск за визитата му в Мароко, възприета като логотип за "единн

70

Стамат

преди 5 години

До Анонимен 85Явно нямате никаква представа за това, което се е случило през 1054 година. Прочетете и се осведомете. Православната църква НЕ Е в общение с католическата! Осведомете се, другари!Католическата църква не е Църквата Христова!

69

Стамат

преди 5 години

Този за мен е "господин никой"!!!

68

Анонимен

преди 5 години

Папата се наведе и целуна иконата висяща на врата на патриарх Неофит. Нашата православна църква, патриаршията, отказаха участие в молитвата за мир по света. Патриарх Неофит, това ли е волята божия?! Правилно ли постъпихте?! Какво послание предадохте на вярващите православни в страната?! Когато няма държава, на хората остава вярата. Това е последното. Има ли го?!

67

Анонимен

преди 5 години

Абе, ко пелето Иво Христов що го нямаше на площада, да не би гуруто ми Радко разбойника да му е дал да ваканцува или майката доячка *** да му е духнала под панталона? Чака ко пелето за златни грошове, чака й мълчи като ***!

66

Анонимен

преди 5 години

Папата просто посети България след покана от наша страна. Всички търсят някаква причина, търсят някаква думичка да се закачат и не намират. Папата обикаля света, това му е работата. Като Бай ***, пак успяхме да се изложим, като всички се молеха за мир - мюсюлмани, арменци, евреи, католици, само ... нашите православни разколници решиха да се откроят с липсата на присъствие. Православието при нас се свързва с Линкълни и Ролекси. При нас църквата е бизнес, не вяра. Жалко ...

65

Анонимен

преди 5 години

Днес е Гергьовден! На този ден Свети Георги отсича главата на рептилията и я пробожда с копие.

64

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Наш Боко,да стане...посланик на папата за мир и...просперитет за...Западните Балкани,а и за цялата Земя,след като се пенсионира като...премиер -до тогава не го...даваме. (платено...съобщение).

63

Надежда

преди 5 години

Пожелавам на всички повече любов, мир и смирение. Господ знае кой е с чисти помисли и намерения, бъдете добри, щастието е отвъд материалното!

62

Анонимен

преди 5 години

Този да си бие камшика колкото може по-бързо , че ми писна ..

61

Анонимен

преди 5 години

Ай да се свършва вече с тая територия, много плюете, много хейтите - Добруджа, северозапада и дунава за Румъния, Пирин за Северна македония, Рила и тракия за Гърция, Родопите и Странджа за Турция! Ай, спете спокойно, хейтъри!

60

Анонимен

преди 5 години

Тоя дъртак много нагъл бе, направо се самоназначил за наместник на Бог, ами той ония Гуайдо във Венецуела направо пръщи от скромност, само за президент се самоназначил.

59

Анонимен

преди 5 години

По морето е пълно с бежанци ит руския Гулаг, но вече и в София има много.Явно Кремъл готви военен преврат...парашутиста вече е в Президентството !

58

Анонимен

преди 5 години

Kade e prisastvieto na bg zarkva resel skandalno e

57

Диалог

преди 5 години

Сутринта за Гергьовденския парад времето беше прилично. За папското събитие времето рязко застудя, духна леден вятър, рязко се заоблачи и заваля дъжд. Лично аз смятам, че диалогът с Господ беше осъществен.

56

Анонимен

преди 5 години

Очаквах цирк, ама това да изтипосаш на първия ред най-големите крадци и един самозванец зове за мир и смирение ми дойде в повече.

55

Анонимен

преди 5 години

България се напълни с руски бежанци !