54

Загрижен родител

преди 5 години

Аз не бих искал детето ми да учи заедно с детето на този очевидно психично неуравновесен баща.

53

ДртПрч

преди 5 години

Утре не дай си боже отрочето да се сбие с някое друго дете, а това както изглежда неминуемо ще се случи, тоя баща може да посегне на другото дете. Тогава пак ще обвинявате училището защо не е взело мерки. Е, сега училището взима мерки. Моето мнение е, че трябва да ги взима и по съдебен път.

52

ДртПрч

преди 5 години

До кухчоАбе то щом училището и детето не се понасят взаимно, време е ученикът да си намери ново училище, а училището нов ученик. Колко време трябва всички замесени - и учители, а и другите ученици да търпят тормоза на някакъв квартален психар?

51

кухчо

преди 5 години

До Оффффф!Аз също , но система мирише от към главата и не мога да защитя учители , които проявяват насилие над ученици ! Щом не могат да се справят с един ученик бил той и проблемен - не им е мястото там ! Но насилето не го приемам и защитата от директора също !

50

Fallschirmspringer

преди 5 години

Завършил съм една от най-елитни столична гимназия.Сред родители на учениците бяха:дипломати,зам.министри,генерали,професори,нач.управление,пилоти.Майките ни казваха,че учителките са светици защото наливат в дебелите ни глави знания.Ако някой получеше забележка или имаше някакво оплакване от ученика на родителска среща ,то тогава следваха не либерални шамари,а дълбоко тоталитарни,а понякога ни се нарушаваха правата с някой каиш по-ниско от кръста.Това се случваше по време на "тъмният" социализъм

49

Анонимен

преди 5 години

От това дете един ден ще стане престъпник, а бащата ще е неговата жертва.

48

Клин клин избива

преди 5 години

Да му налепят даскалите бележки-отговори по блока/къщата и да си гледат работата.

47

Оффффф!

преди 5 години

До кухчоНе, Кухчо, не съм учител, баща на ученици съм.

46

Анонимен

преди 5 години

Гледната точка на бащата е ясна - неговото *** не мирише.Виновни са учителите, директорите, министерствата, космоса и вселената.

45

45

преди 5 години

"А от къде знаеш , че това е ... БАЩАТА ????????"Ти тест за бащинство ли искаш да му правим :):):) Не е нужно да разваляме семейства. И без това е ясно, че си имат проблеми с психиката.

44

кухчо

преди 5 години

До Оффффф!Директоре , ти ли си ?

43

:)

преди 5 години

51-во е нормално (дори добро за София) училище. Не вярвам чевето на този луд да е било тормозено. Най-вероятно и то като баща си не е нормално.Като не му харесва училището да си ходи на село. И без това "столичаните" са в повече отдавна.

42

кухчо

преди 5 години

До Оффффф!А от къде знаеш , че това е ... БАЩАТА ????????

41

Анонимен

преди 5 години

ку-ку ку-ку

40

кухчо

преди 5 години

До АнонименНе ме карайте да се смея ! Жалко е, че все още има хора с подобно на вашето мислене ! Няма ли този народ да си отвори очите най - накрая ???

39

Оффффф!

преди 5 години

До кухчоВсъщност има запис, как татенцето слага някакви бележки по стълбището на училището в тъмна доба. Това ми е достатъчно да го преценя що за човек е. Не ми трябва текста на бележките. Самият акт, заснет от камерите, е показателен. Останалата част от историята само потвърждава заключенията ми.

38

Родното образование

преди 5 години

Цялата история олицетворява образователната ни система - някакви плашливи кокошки, които не им хрумнало да се свържат с полицията, а нещастно си кудкудякат в учителската стая, някакво малоумно дете, което тормози цял клас защото просто е *** и някакъв хахо, който лепи плакати посред нощ, че му тормозили дебилчето

37

WTF???????

преди 5 години

А милицията къде спи? Този влиза през нощта в училищен двор и си прави каквото си поиска. Утре може да реши да сложи бомба? Защо не е арестуван? Защо даваме милиарди за милицията??? За да пази политиците, мафията и "ромите" ли?

36

Анонимен

преди 5 години

Много не знайте щото утре може да тормозЯт и вашето дете и никой нема си мръдне пръста докато не почнете да лепите. Кой от вас ще тръгне да лепи бележкии бадева какво печели, не е заради нищо.

35

кухчо

преди 5 години

До Софиянецсофиянци в повече - кого плюеш ти бе ? Върви се хващай да сееш тютюн и остави интелектуалноста за хората които разбират нещата. Ти не си наясно със системата - нямаш 2те гледни точки, няма мнението на бащата - няма снимка на писмата и на текста- няма нищоооо ! И сте седнали да коментирате - овчо стадно мислене !!!! Промити мозъци ! И на изборите ще бъдете такива - като ви кажат червената бюлетинка ще свали властта и всички на опашката ..... Замислете се малко бе , нямате ли мозък ?!