16

Анонимен

преди 5 години

Да гоелиминират,я гокъв е убавец.

15

БСП жалка...

преди 5 години

И какво излезе сега - да избираме водач на листата на БСП между любовницата му офшорната Елена и любовника и СерГей ? Каква страхотна драма. Другари комунисти това ли е дневния ред на България? Това ли е големия въпрос на България? Излизайки извън парламента вие загубихте всякаква връзка с реалността. Следва очевидна загуба на изборите, уволнение на *** и маргинализиране на БСП...

14

Анонимен

преди 5 години

До 19. Кого се опитваш да баламосваш бе? Ти си готов да им целуваш ... и винаги си гласувал за червената хунта.

13

До 9

преди 5 години

Това ли го измислиха за вас сега бе голобради момко? Питай стари хора да ти кажат за некомпетентната финансова политика,връщане към одържавяване на предприятията,централното планиране , определяне на цените не на принципа търсене и предлагане въобще спиране на развитието и връщане към ,,недоносчето"Какъв Сорос ,какви 5 лева ,като точно Сорос е проводника на левите идеи на Чомски за социализъм и в Серна Америка.

12

Байфидан

преди 5 години

До 19. Хм, точно тези ли очакваш нещо да оправят? Ти кой набор си? Явно си малък и не знаеш какво е БСП на власт - хаос, протести на хиляди, глад, режим на тока, катастрофа на държавата. Поне прочети нещо.

11

нищо ново

преди 5 години

Ами щом другарите продължават да са на власт и да ни грабят,що не ги разкараме!

10

Винету

преди 5 години

Който и да сложат в листата все ще са втори.

9

Бсп са гадове

преди 5 години

Закривай.

8

Активист на БКП

преди 5 години

И тия от години ни вадят едни и същи м***ймуni...

7

ай сиктир

преди 5 години

Време е старите муцуни да бъдат разкарани, ако искаме нещо да се промени трябват млади и успели хора, но не и партийни калинки те ще са същите като вождовете си.

6

ДртПрч

преди 5 години

Както казват комунистите: "Нищо не е забравено, никой не е забравен". Та и ние така помним как "другарите" ни ограбиха и преди 70 г, и преди 30 г, и преди 22 г, и преди 5 г, а сега се опитват отново да се докопат до властта, за да ни ограбят отново. Ням да стане!Не се пънете, да не се изпуснете!

5

Каквото е Цветанов

преди 5 години

за ГЕРБ, това е този хамстер за БСП, еднакво вредни са! Ако този остане в листата, няма да гласувам за БСП, няма да видим нищо ново!

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ОСТАРЯЛ СИ СЕРГЕЙ ОСТАРЯЛ СИ А БЕШЕ ЕДИН ЛЕВЕНТ ТАКА ДА СЕ КАЖЕ БАБИТЕ МНОГО ЗАЛИТАХА ПО ТЕБЕ

3

Анонимен

преди 5 години

Никога повече БСП на власт. Помним виденовата зима, откраднатите спестявания, хиперинфлацията, мутрите, кредитните милионери, купонната система, кървавите протести с полицейско насилие, КТБ, спрени еврофондове, кражби в огромни размери! НЯМА да простим!

2

Анонимен

преди 5 години

този какъв трудов стаж има,цял живот на партийна длъжност ли

1

ДртПрч

преди 5 години

БСП била демократична ("най-демократичната партия в България", както те сами се хвалят), но "демокрацията" при тях се изразява в това да изказват мнение, а решенията да ги взима буля Корнела.