67

ЛЛ

преди 5 години

Далавери копае дъното всеки един ден! Защо не изкара това инфо по-рано? Примерно преди година? Или тогава не ти е било изгодно?

66

Трудовакъ, до № 69

преди 5 години

Не е незаконно да станеш богат. Незаконно е незаконно да станеш богат. Не е незаконно Бил Гейтс да има 5-6 апартамента. Незаконно човек, който е получавал само държавна или общинска заплата да има 5-6 апартамента (лукс изпълнение, лукс квадратура и в скъпа локация) - математиката не излиза, а тя е точна наука!

65

Анонимен

преди 5 години

например един зам-министър подаде оставка сега, заради това лице България плати 1,2 млр лева неустоики за реакторите.Въпросът е че след оставката нищо не следва и всичко се замита.Затова ще има нагли политици за които сме матриал и ще ни говорят за морал на килогарм

64

до 69

преди 5 години

какъв соц какви репресии ви се привиждат.Чиновници на заплата -официално обявена не могат дори по данъчна оценка да си купят тези имоти.Откъде ги имат обаче.От лобизъм и още нещо.Как се прецаква държава-нагледен пример.Въпросът е къде са били данъчни и служби в момента на придобиването, та се разбира чак сега като скандал и някой умело го управлява

63

Анонимен

преди 5 години

Соца се завръща със страшна сила. Отново е неморално и даже незаконно да си богат и да имаш повече от една панелка. Добре че не живея вече в България.Американската мечта е да стана богат като онези милионери Българската мечта е онези милионери да станат бедни като менПосле се чудите що сте бедни и защо до българския казан няма дявол да ви пази да не излязете от казана.

62

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Хайде вече да оставим апартаментите и да започваме с Техноимпекс, Пловдиския панаир, Булгартабак, ЦУМ, стотиците ветро и слънчеви централи, банки от рода на КТБ...

61

тя

преди 5 години

Браво Монка , давай нататък ---

60

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

След три дни ще видите истинска гладиаторска битка между освирепели, гладни хиени... - *** няма да включи в листите Сергей Станишев... - хайде, и ние да погледаме сеир...

59

Анонимен

преди 5 години

Абе къде изчезнаха Лилето и Деса острието ? Скриха се сигурно в панелните си гарсониери .

58

Анонимен

преди 5 години

А-ха, а кой задава много въпроси без да дава отговори?Май вече е ясно кой е Пенчо Питанката в това правителство!Направете най-накрая едно Министерство на нудизма и му го дайте!

57

тя

преди 5 години

Ако в друга държава се разкрият подобни престъпления на власт имащите ще излезе на улицата целият народ и ще ги измете с ритници !

56

Анонимен

преди 5 години

Стига с тез апартаменти , това са дребни суми ! Кажете къде изнесоха парите ? Милиони та Милиарди в офшорки ! вчера един икономист го каза по тв ,ама кой да слуша ? - най-бедната държава изнася най-много Кеш капитал .

55

Анонимен

преди 5 години

На някой ще му стане ли по топло,ако комуната, начело с Нинова се върне? Те па са вързали и цъфнали!

54

тя

преди 5 години

А , така , вадете си кирливите ризи , всички сте за затвора !

53

Анонимен

преди 5 години

Краде се, лъже се,*** се в България! Защото позволяваме цялостно като народ! Така ни научи БКП-то!

52

Анонимен

преди 5 години

Комунистите ни научиха да крадем,за да оцеляваме! Там е истината! И оттогава та до сега! Няма държава с толкова червени мутри в ЕС!

51

Анонимен

преди 5 години

Кокошкарски истории! И кой точно в България е коректен? Пенсионерите! Може би повечето!

50

обективен

преди 5 години

Николинка Ангелкова е крала чрез фирмите на баща си.Над 28 милиона е прибрала тази вещи.ца.Делян Добрев пък плащал наем на майка си.Влади Горанов обитава имот за милиони безплатно.Цвъко сменя апартаментите на тъщата за три пъти по-скъпи.Ама и Валерко Симеонов има имоти за десетки милиони , придобити от калпавата му кабеларка Скат , която до днешен не плаща нито такси ,нито данъци ,нито права.ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОРА. И СИМЕОНОВ СЪЩО.

49

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!Никакъв кораб не потъва. Всички са стабилни.

48

Анонимен

преди 5 години

ДОТашко Ерменко@, сега на топа на устата е ГЕРБ, като дойдеу БСП на власт, тогава ще мислим за тях.Така че си гледай работата, ако въобще имаш такава. За днес суджуците свършиха.