114

ЛАЗО

преди 5 години

Италия,Испания и Португалия годишно се посещават от толкова туристи,колкото е населението на съответната държава.У нас останаха само крадци,обирджии и политическа върхушка на национално,областно и регионално ниво.Кражбата и корупцията у нас са национална държавна политика.

113

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е парите да се въртят вътре в държавата не да я напускат!!!Вярно!Затова от години ходя само на Албена, Велинград и Сандански. И да, това за езика е голям плюс. Навсякъде се чувствам у дома си.

112

Гошо

преди 5 години

Така е.Нощувките и почивките у нас са такива,защото някой трябва да плаща тераси , апартаменти , асансьори , почивки и безплатни привилегии на родни политици,управляващи и скъпи дупетати!

111

По действит. случай

преди 5 години

Нощувка в 5 звезден хотел във Велинград - на сутринта в съседния имот спира Газка с дърва метровки и двама палят по една машина и почват да ги режат. Мутрохотелиера е безсилен, но твърд, че пари няма да връща.

110

Анонимен

преди 5 години

""Регионът е известен със сградите, природата, чара и историята си." шаблонни приказки от туристическа брошура ходил съм. С малки изключения не бях впечатлен. "Ок, супер! Всеки си има вкус, ама от 20 години държавата "промотира" тези "шаблонни приказки от туристическа брошура ходил съм"....И никой не се хвана.

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76Не се нервя, смешно ми е как лъжеш като дърт ***...

108

Финансист

преди 5 години

От цяла западна Европа.Италия е най-бедна. Може би са на едно ниво с Португалия. Тоест е най-близо до нашия стандарт.Като разликата в стандарта между Южна Италия и Северна е толкова сериозна ,че е неотложна тема на дебати в политическия живот на страната. Северна Италия са добре но средно големите градчета в Южна Италия са с по нисък стандарт на живот от този в София и това е доказано с факти!

107

Ганьооо

преди 5 години

Същите са *** където са на гурбет.Видяли промоцията на кренвирши в Лидъла в Англия с изтичащ срок на годност. Идват тук ядат луканка и викат много скъпо тук бре!!!Същия *** съм и аз.Сядам на Таверна в Гърци и гледам лаврака 10 евро. И се кефя щот в Бг порцията е 16-20 лв . Ама то било 10 евро на 100 гр. Носят ми един анаболен лаврак от 1 кило и трябваше да мием чинии да го платим .1

106

Ганю

преди 5 години

Това е малко като сравнението на цените с Гърция, сравняваш ми най-скъпия ресторант на Златни пясъци с тези на някоя караван-сергия на къмпинг в Гърция и после, *** то в Гърция било много по-евтино

105

Ганьо от Село

преди 5 години

От коментарите личи кой го е окъсал като просяк и брои стотинките . Евтиното било по-хубаво.... Що да се ходи чак до Италия.... Ама ние само български знаем , и то не много добре.... Ама то няма разлика дали е хотел в Рим или във Велинград.... Ама до Италия е трудно да отиде с кола а Велинград е близо - тъпчи багажника с буркани и няма дори да даваш излишни пари за ресторанти ...Аз май се прекарах с тия Малдиви , тук всички говорят колко е хубаво във Велинград .

104

БГ до 113

преди 5 години

Т.е. освен, че направи предложение, какво твърдиш? Че 5 звезди в България е същото като 5 звезди на запад ли?

103

до 114

преди 5 години

Единственото по което няма как да бъдат сравнени са цените.Във всичко останало ,специално хотел Арте може да им бъде достоен съперник!

102

do 111

преди 5 години

Вярно ли сравни хотел Рич/Макси/Арте с хотел на Армани или от вeригата на Relais&Chateaux ?

101

до БГ

преди 5 години

Личи си ,че никога не си стъпвал нито в 5 звезден Хотел в България нито 5 звезден на запдат!

100

БГ

преди 5 години

В БГ 5 звезди = Макс 3 звезди на запад. За останалото - който иска да ходи във Велинград, който иска да ходи в чужбина, но в България за парите си почти винаги получваш почти нищо.

99

Booking . com

преди 5 години

5 звезди Спа почивка Велинград настаняване Събота напускане Неделя!Хотел Рич - 210 лв нощувкахотел Макси - 260 лв нощувкаХотел Арте - 280 лв нощувка 5 звезди Ломбардия Спа почивка Италия настаняване събота ,напускане неделя!Хотел Pierre Milano - 567 лв нощувка Хотел Chateau Monfort - 648 лв нощувкаХотел Villa Eden Luxury - 1089 лв нощувка Хотел Town House Duomo - 1745 лв нощувкаХотел Armani - 1801 лв нощувка Фактите говорят най-добре!!!

98

sc

преди 5 години

До АнгелКъде ще сравняваш хотел 3 звезди в Италия с такъв във Велинград? База, обслужване, храна .... всичко е с разлика от светлини години

97

раша наша

преди 5 години

една нощувка в велинград 35 лв за двама а в италия колко е това реклама ли е пропагадирате бг да ходят в италия в место у нас г-да у нас бг най е добре да си почивате език знаете проблеми няма пари да менят не трябва автобуса или влака или на собствен траспорт и сте велингад тихо спокоино градче с великолепни ресторанти със бг меню а най-важното че пише на бг преводачи не ви трябват 10 год.почивам в велинград и созопол печеля добре в москва и си почивам в родината си харчя парите си в бг това е

96

Анонимен

преди 5 години

В мутренски хотели не влизам. По времето на бай Тошо бех редовен клиент на Велинград. В ресторант Бор съм бил най редовният клиент. Ядене пиене и жива музика. От както мутрите напднаха край с Велинград и черноморието. Сега дестнациите ми са Гърция и Адриатика. Чисто спокойно, прекрасно изкарване без Мутри Мутреси и ***.

95

Вредни "НОВИНИ&

преди 5 години

Аз имам Хотелче ,вие имате продавате мебели. НА ПРИМЕР! Вие ще чуете ,че тука е скъпо което не е вярно и ще отидете в Гърция.Ще си дадете парите на Гръка!Ако си изхарчите парите тук в България.Аз после с тези пари( вашите пари) ще посетя мебелния ви магазин и ще си обзаведа хотела. А на Гръка ще хванете дедовия. ОСМИСЛЕТЕ ТОВА !!! Най-добре е парите да се въртят вътре в държавата не да я напускат!!!