116

мдаааа

преди 5 години

Много ги е яд ГЕрбавите . Не могат да му намерят кусури на РР . Не си е купувал дипломата , бил е боен пилот, има специализации в САЩ . Няма пари от престъпни дейности . Постигал е всичко с акъл и умения . Родителите му са обикновени хора . И янма как да го контролират с компромати , това му е най-голямата болка на ББ и компания

115

Я, па Я

преди 5 години

Ами то и заместника му е в схемата като всички останали апартаментаджии. Един читав няма. Всички са в кюпа навързани като свински черва. Стар скъсан плетен чорап. Дърпаш бримката и той се разплита целия ...

114

амиииии

преди 5 години

По същия начин както един бодигард на ТЖ , може да има милиарди

113

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

112

Анонимен

преди 5 години

Гербавите смехурани се гърчат като чepвеи!Забодени с тризъбеца на корупцията!

111

интересно

преди 5 години

До Анонимен 110 от пионерския герб ли сте ???

110

Анонимен

преди 5 години

Абе, Тикви, не е ли Орешарски виновен?

109

Ивчо

преди 5 години

То пък едно доверие!Аз пък снех доверие от Ал Бънди!

108

Анонимен

преди 5 години

На гербавите престъпници все комунистите са им виновни! Комунистите им накупиха имотите на цената на магданоза, при това абсолютно насила!Хайде марш, че вече не сте и смешни, гербелюгите, жалки сте!

107

Наивен ;)

преди 5 години

Какъв принципен президент: Една нередна тераса... и БАМММ снемане на доверие, браво! Представям си какво сваляне ще бъде за външнотърговските предприятия, заводите, банките и офшорките на бспарите!

106

Анонимен

преди 5 години

Румене, аз отдавна съм снел доверието си от теб

105

уиох

преди 5 години

а заместника му да не би и той да е в кашата? то май сам радев трябва да е сам с себе си там!

104

заповядай

преди 5 години

До Анонимен 88 ето ти https://register.caciaf.bg/кликваш на годината , която те интересува , после върху " президент " и гледай числата Какво нередно виждаш ???

103

Гледна точка

преди 5 години

До Гледна точка,*** носи баща ти,и любимия ти пожарникар,как още не разбрахте вие дебелите глави,че не всички,които са против пожарникаря са бесепари.Човека нарекъл се мой баща, може и бикини да носи, това не ме интересува. А дали сте yшанки или послушници на драгалевският *** е без значение. Защото вторите са тъмносини комунисти!-демократеещи се.

102

Анонимен

преди 5 години

Бойко ще се бори с престъпността със своя меч ,който в ерекция е по-голям от софийски небостъргач...това много добре се вижда от апартамента на Цветанов и от терасата на Пламен КОМПИТО

101

1

преди 5 години

До Унуфри,твоя любим пожарникар,случайно да" не" е комунист,сигурно и неговите *** са кафеви,но понеже е ваш комунист ,за него може.И то най-младия,по-млад от него няма да има,защото с комунизма ,се свърши.

100

Анонимен

преди 5 години

Русофиль: Търся да закупя скъпо апартамент, може и по-скъпо, ако го продава Радев !

99

Анонимен

преди 5 години

Радев като се пише толкова честен, нека да започне от себе си и да публикува данъчната си декларация.------Напълно съм съгласен. Това поне е лесно изпълнимо и зависи само от него. Даже е необходимо условие да се започне отнякъде и се направи опит да се види кой колко е присвоил или не.

98

1

преди 5 години

До Гледна точка,*** носи баща ти,и любимия ти пожарникар,как още не разбрахте вие дебелите глави,че не всички,които са против пожарникаря са бесепари.

97

Унуфри

преди 5 години

До 1Когато кажеш на ***, че гащите отзад са му кафеви и мирише неприятно, той вместо да се засрами, изсъпе и изпере, гордо вирва брадичка и отвръща - А, защо в Америка бият тъмнокожите ?!?