27

Анонимен

преди 5 години

Ей, ямки не се месете къде не ви е работа.

26

Чак

преди 5 години

Чак да блафира, не. Просто Русия се намеси, иначе Мадуро да е оттекъл и там да цари американска демокрация и америнците щяха да пускат и спират кранчето на петрола.

25

МНЕНИЕ

преди 5 години

Украйна и Майдана е обица на ухото на Тръмп - там пратиха наемни снайперисти и избиха стотици хора на Площада .

24

Анонимен

преди 5 години

До Държавен служителМа верно ли? Повервахме ти всички. Цъкам ти едно плюсче са усилието.Дерзай красно червейче.

23

Глухарчето

преди 5 години

И в този сайт се случва да пейснат добра статия,ако и веднъж на месец.Анализа е много трезв и с реални факти.Но както винаги в коментарите е пълно с хора,които си формират мнението за международна политика само от заглавия на статии в Днес-а.Не всичко е разработка на ЦРУ, драги конспиратори,в този свят неща се случват и без тяхна намеса.А един комунистически балон е най-лесно да го оставиш да се пукне сам.

22

Анонимен

преди 5 години

какво гледате Венецуела - гледайте в България как наглеят апартаментчиците и как шефа на антикорупционната комисия е корумпиран, как покрива всички и те продължават да крадат и да богатеят, а народа да обеднява с всеки изминал ден. мислете тиквите как ще разкарате, не мислете за Венецуела... с тия темпове и с тия управляващи скоро ще сме по-зле и от Венецуела #УВОЛНИ ТИКВИТЕ

21

Анонимен

преди 5 години

Башар Асад е единственият законен президент на Сирия!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Николас Мадуро е законният президент на Венецуела!!

19

АнонимеН

преди 5 години

1997ТЕЗИ СА 20 ГОДИНИ НАЗАД В РАЗВИТИЕТО СИ И СПРЯМО КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ!!!ТЕПЪРВА ИМА ДА СВАЛЯТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ТАМ!!!

18

Малкият Спасчо

преди 5 години

"Братовчед ми е учител по английски във Венецуела и не ми е казал да има криза."А пък моята баба има приятелка, чиято сестра живее във Венецуела и тя казва, че там ходили по злато и коприна, дааам!

17

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Изключително гнусна империалистическа статия. Защо не се пише за кмета на Семчиново, за Цвъки, за далаверите на Боко и хиляди други знайни и незнайни обирджии на българския народ. Колко сме "загрижени" за народа на Венецуела. "Статията" открито вони на петрол и империализъм.

16

лъжливите новини

преди 5 години

До Контрапропагандаизбягали в съседна Колумбия венецуелски военни към момента възлиза на 736Ние тук , сме убедени че си ги броил лично и дори познаваш поименно избягалите от Венецуела !Личи си , че Сорос пести от пропагандата - нивото е паднало до тип "вервайте ми мили приятели"

15

Държавен служител

преди 5 години

Братовчед ми е учител по английски във Венецуела и не ми е казал да има криза.Ходи до магазина,пазарува храна,излиза с децата в парка.Къде е тази криза?

14

Анонимен

преди 5 години

Извода от тази американска авантюра е,че когато има равностойна съпротива САЩ са кръгла нула. Лесно е да ти лягат всички,и вътре да имаш стабилна 5та колона купена с кинти,да превземаш една държава. САЩ вече не са едноличен лидер. Сирия, Турция и Венецуела са доказателството. Ще има още.

13

Хм

преди 5 години

Американците закараха войната до границите на Русия,Путин я премести в Сирия,а дали сега няма да я върне в задния им двор?Е,Венецуела формално не е чак толкова близко,ама...

12

Анонимен

преди 5 години

Венецуела е поредният американски провал. Единственото, което може да направи Вашингтон е да спира тока на хората, бетер детската градина...

11

Американец

преди 5 години

Добре че е Тръмп че да съживи малко тая умряла държава Венецуела...

10

До 3

преди 5 години

Те 3 милиона венецуелци са избягали от соц рая вече. Иначе има снимки на улиците им с пари навсякъде по земята

9

До 3 Контрапропаганд

преди 5 години

Еййй! Как ги преброй тези 735 военни бре или ти ги спуснаха от някое гендерНПО ?

8

Анонимен

преди 5 години

Венецуелците щом Русия ги съветва, значи глад и мизерия и някое оръжие на голия тумбак