364

Анонимен

преди 5 години

Е кво очаква Боко, никой не ги зачита. За мераците на турция да завземе нашата територия знаем всички, просто чакат удобен момент. За това трябва да се действа твърдо и безкомпромисно.

363

Анонимен

преди 5 години

.приема се чуждестранно финансиране в България....за чии интереси??!!!!!Има едни тънки сметки чрез съдебни изпълнители да грабят имоти, да няма финансиране, забавяш тукашното и хоп цьфне сьдия изпълнител, и понеже имаш задьлжения кьм дьржавата и тия пари нема и кара да продаваш имо. Перфектно и законо нали.

362

До 403

преди 5 години

Изглеждаш ми доста объркан.Хем не си доволен,хем ще гласуваш за ГЕРБ.Шайката направи толкова простотии за 10 години,че не заслужава никой да гласува за тях.Само кражби,манипулации,некадърност,геноцид над народа,а те станаха милионери.Никога повече ГЕРБ.

361

Анонимен

преди 5 години

Абе,кой те бръсне тебе за с..ва?Очаквал извинение.До сега им се подлагаше и изпълняваше всичките им желания,а сега искал извинение.Вместо да променя законите в интерес на България,ти допусна да си разиграват коня от този етнос,защото иначе се застрашавала националната сигурност на страната.Сега искал извинения.

360

1

преди 5 години

не можеш да имаш независима външна политика , когато нямаш армия, и знаеш , че агите ще влязат за 3 часа в София....

359

67227

преди 5 години

Изборите им нямат нищо общо; Това си е тяхна политика, която те провеждат неотклонно с всевъзможни средства... и успяват...

358

56936

преди 5 години

И за кланетата не и насилственото потручване и ислюмизиране няма да се извинят. А младите български граждани с турско потекло не зачитат наационалните ни празници и национланите ни светини, ноникой не сме да изисква от тях дълживото уважение, за де не се дразнели. Отворете учебниците и можете да се убедите до каква степен те обслуужват интересите на Турция.

357

Анонимен

преди 5 години

Аз, гласувам за Герб и пак ще гласувам, но не съм доволен от това...Не съм доволен български гранични полицаи при изпълнение на служебните си задължения да бъдат съдени в Турция...Не съм доволен ....обажда се турския външен министър и хоп с едно "кликване" се приема закон защитаващ интересите на Турция.........приема се чуждестранно финансиране в България....за чии интереси??!!!!!ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ И ОПАЗЕНАТА ОТ ЕМИГРАНТИ ГРАНИЦА

356

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО, ЧОВЕК С МОРАЛ НЕ СЕ ИЗВИНЯВА КАТО КАЗВА ИСТИНАТА!

355

Щирлиц

преди 5 години

Почти го докарва като дон Корлеоне,почти...

354

Анонимен

преди 5 години

Турция вече счита Бг за турски вилает!Спомнете си за географските карти в учебниците им по история.Българските власти проявяват все по-голямо молодушие и отстъпчивост пред Турция!Първо с признанието на ДПС, а след това и открито протурската етническо-националистическо образувание ДОСТ!А, всичко започна с разкаянието ни пред Турция за така наречения "Възродителен процес", акт, при който Бг защити националния си суверинитет и териториалната си цялостност от турския тероризъм в Бг.

353

юдо-масоните

преди 5 години

правят всичко възможно Турски Поток да не стигне до България !да напомня: 90% от Българския износ е за Русия и Турция - западните гадове така и не ни пуснаха на пазарите си !!!

352

Анонимен

преди 5 години

Пратете Сергей Станишев да говори с турчина.Нали той се извинява на турците за "възродителния"процес,и се целуваше с Местаня?

351

съвременни наивници

преди 5 години

През 21-век е много глупаво да се харчат пари за вероизповедания независимо какви са те ! Щеше да е много по-добре ,ако с тези милиони или милиарди левове се бяха построили болници ,детски градини и прочие вместо да се строят църкви и джамии и да се плащат заплати на попове и ходжи ! Абе кой е доказал съществуването на аллах или бог та съвременните наивници все още харчат пари за вероизповедания ?! Трябва тоталитарен режим като в С. Корея , тояга за всеки който вярва в глупости и фантазии !

350

Ади бе?

преди 5 години

И да ме триете безпир, АЗ пак БЕЗПИР ще твърдя: Само 9**-ов ще ни отърве от тая гнида!

349

Анонимен

преди 5 години

Те така с псевдо патриоти в режим на обяснение. Ще финансираме ние джамиите. Забраняват външни дарения.Ама много пари бе (след две години)Сега да си продадат джамиите бе и да си покрият дьлговете.Телефон.Верно ли е че продаватАма нашата цел не беше А КАКВО БЕШЕ хайдуци (но не и войводи).

348

ПЕНКО

преди 5 години

ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА НИ БЛАГОДАРИ !!! КОГАТО НАШИЯТ "НА.ДУ.ПЛЯК" ОТХВЪРЛИ ЮЖЕН ПОТОК ЗАЩОТО- / НАЦИОНАЛНИЯТ ГЕРОЙ НА САЩ -НАПАЛМАДЖИЯТА БАЙДЪН ГО "НАЛОЖИ" / -ТУРЦИЯ РЕШИ- ДА СИ ИМА ГАЗ /РУСКИ / -АМА ГАЗ -ГАЗ-ГАЗ !!! ВАЖНОТО Е ,ЧЕ НИЕ СИ ИМАМЕ ГЪ.З-ГЪ.З-ГЪ.З , КОЙТО ВРЪЩА "ГЮЛЕНИСТИ "НА ТЮРЧОЛИТЕ !!!

347

Ма тъй

преди 5 години

За какво да се извинява турчина ? Просто е казал какво се е случило.Казал е истината,не е излъгал.

346

Анонимен

преди 5 години

Нима е за първипът? Защо точно сега пищите?

345

Валери

преди 5 години

Аз ли не виждам добре. или зад нашият *** е руското знаме а не българското?