18

Ами...

преди 5 години

Най-щастливи са папуасите по островите. Пей сърце! Боли ги буя за социални системи и др достижения на цивилизацията. Имат си всичко - храна, слънце, правят редовно секс... Какво му трябва на човек?

17

Гoшу

преди 5 години

Най-щастливи са българите, ама за да не им искат услуги или пари винаги се правят на нещастни и бедни :))) Бачкат малко, повечето е скатавка, пият си кафенца и пушат цигари в работно време, тръгват си по-рано. Онзи ден минах ей така, едно тегелче да направим по Витошка в 14:00 часа. Ами нямаше ЕДНО свободно място в нито едно от заведенията. Питах моята приятелка: "Абе, тея не трябва ли да работят". Тя ми вика: " Ами сигурно са чужденци" :)))))))))

16

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 22:Ти определено си нещастее, но rлynaв и кракът ти не е стъпвал в Амазония или Африка да видиш примитивните "щастливци" там.

15

Анонимен

преди 5 години

ООН е трябвало да добави още,че колкото си по интелигентен,толкова си по нещастен.И че най-щастливите хора,са тези до които още не е достигнала ,,паричната система'',и са много надалеч от социалдемокрацията,която се основава на монетарната система.Щастието е там където няма пари.Например по джунглите на Африка,или Амазония.

14

Анонимен

преди 5 години

И аз съм в депресия. Ходих миналата година при психиатър по това време, изписа ми дадени антидепресанти, като ходих на контролен преглед ми увеличи приема, пих ги около 4 месеца, видях, че не вършат работа и ги спрях. Положението ми от есента се влошава, и сега му е пикът. Та диагнозата ми е лек етап на депресия, обаче трябва скоро пак да посетя такъв специалист. Или на фитотерапевт да отида? Можеш ли да се излекуваш от депресия?

13

Анонимен

преди 5 години

Проучвания измислени от западняци от които излиза че западняците са най-щастливи но.. не е верно. Тоя филм върви на поне 50 нива.Там хората не са ценни защото са хора и съществуват само по-себе си. Трябва да произвеждаш в материалния свят за да създадеш стойност в празнина която може да се запълни само от топли семейни отношения, близост, и обществената презумция че всеки има "душа" и някакви такива неща за които тук даже не се замисляме въпреки че се нагрубяваме всеки ден, нямаме същия натиск

12

Анонимен

преди 5 години

Където има слънце,чисто небе,топлина- там хората са по-щастливи.Отидете на Куба,и ще видите усмихнати,пеещи,танцуващи хора на всяка възраст..Заплата им е 30 долара на месяц,но няма гладни,намръщени,не се оплакват.Намират радост и в малкото,което имат. А в северните страни,в Финландия в това число,процент на самоубийствата и болни от депресия е много висок..Пари не носят щастие..Самотата убива,мрачните сиви дни,студ..

11

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателНе знам пич, досега не съм чул фуинландец, да бачка за жълти соттинки в САЩ ...

10

Анонимен

преди 5 години

До шматка 15А в изкуствено превърнатата България в *** с какво мерят??

9

шматка

преди 5 години

Западните Цоциолози под диктата на консуматорското общество мерят щастието в пари:))))

8

Наблюдател

преди 5 години

Едни от най-щастливите хора са кубинците. Имат 330 слънчеви дни в годината, музика която може да съживи и мъртвец , плажове с копринен пясък и тюркоазени води. Затова там видях хора с 24 каратови усмивки.

7

дедо

преди 5 години

Само лудите и много пияните са щастливи! (и много тъпите също)

6

Анонимен

преди 5 години

Тези статистиски за най-щастливото място са пълна глупост. Няма най-щастливо място.

5

Анонимен

преди 5 години

Много "подробно" уреден живот, здравеопазване, велика/ефикасна образователна система и социално равенство. Имах щастието да живея за няколко години почти навсякъде из страната им. Зимите са тежки наистина но жовота не спира. Природата е чиста и неопетнена.

4

Стамат

преди 5 години

Всяка година ООН (масонска организация) си измисля отговор на въпроса "Кой е най-щастлифт".

3

Анонимен

преди 5 години

"Тъмната и студена зима е изпитание за духа на хората"Ххахха ... Хората могат да си позволят "топлото", имат социална система, която няма да те остава да умреш като куче на улицата, както и закони и ощество, което не позволява на разните самозабравили се работодатели, да третират хората като роби.

2

СЛАВА!

преди 5 години

Вечна слава на финландските братя Освободители, които заедно с румънците и руснаците ни подариха свободата през войната срещу Турция през 1878г.!

1

Анонимен

преди 5 години

не зная дали са най -щастливи,но ги признавам за най-грозни,скоро гледах един техен филм и от 200-300 участници само един имаше свестен вид и той беше сред главните герои,другото не мязаше на човек