53

Анонимен

преди 5 години

Подобни на Графа улици съм виждал в Милано, Хелзинки и Мюнхен. Такива дивотии и кич, като в София не съм виждал обаче. Разсипаха хубавата улица, да не говорим че вече 10 месеца тероризират живеещите и бизнеса.

52

Анонимен

преди 5 години

извини се на човека бе

51

Анонимен

преди 5 години

Да бяха само тия остри и опасни камънаци-с мед да го намажеш. Целият, така наречен ремонт е една лошо изпълнена и пълна с абсурди безвкусица. С този огромен бюджет, да бяха извикали някой архитект от нормална държава да проектира нещата както трябва.

50

строител

преди 5 години

От колко склада изметоха застояли и остатъчни павенца и плочки за да сътворят този кич и безвкусие. И като видиш бездарието на "майсторите" е този СКЪП шедьовър!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Как за сметка на фирмата. Нали такова е заданието, а строежа на фирмата е приет според заданието. Излиза че фирмите си строят каквото и както си искат. И този експеримент ще е за наша сметка!!!Защо така НАГЛО лъжат???

48

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова, излезте малко извън страната на чудесата наречена България. Вижте малко модерно стройтелство и архитектура, прекопирайте нещо белкем София се разхибави малко. Посна ми от бетон и грозотия...

47

Анонимен

преди 5 години

Колко пъти се писа, че камъниет са опасни, но Фандъкова си знаеше своето и ги остави. Никъде по света не правят това, което прави ГЕРБ от 10 години в България.

46

До 47

преди 5 години

Грешиш, Не у нас, а при ГЕРБ. Те са малка част от "нас". Ние останалите сме повечето нормални хора.

45

До 41

преди 5 години

Не знам на кого, кой му е виновен, но аз никъде по света не съм виждал остри, стърчащи камъни по средата на градска улица. Такова скудоумие може да има само у нас. Най-малкото можеше главният архитект да подаде оставка от кумова срама, но къде такава доблест у тоя...

44

Анонимен

преди 5 години

Лъже и маже като типичен член на ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 5 години

Всички нормални хора още когато се появиха тези препятствия, казваха, че ще има падания и наранявания заради тях, но Фандъкова и бандата й, чакаха това наистина да се случи, за да им уврат дебелите глави, че мястото на тези камъни не е там. Като гледам, още не са напълно осъзнали какви ги вършат и нищо чудно други камънаци да насложат и историята да се потрети.

42

<<<

преди 5 години

До Анонименфандъчкова да лъже децата в детската градина, ако и вярват

41

анонимен

преди 5 години

Още когато ги видях, разбрах, че ще ги махнат! Изглеждаха зловещо и предположих, че някой ще се нарани! Защо изобщо ги монтираха?!

40

Анонимен

преди 5 години

Нещо послъгва кметицата. Няма как разходите по демонтажа да са за сметка на изпълнителя, тъй като не той е виновен за това мaлоумие с перките и преди това с надгробните плочи. И в двата случая ще плати общината, т.е. ние. Този т. нар. "ремонт" е най-скандалното нещо откакто се помня в града ни. Вече 10 месеца не могат да павират 900 метра, при това на космическата цена от над 20 милиона.

39

Анонимен

преди 5 години

На българина все някой друг му е виновен.Зяпал, паднал, ударил си главата - перките му виновни. Блъснал се с колата - асфалта му е виновен, разбил мантинелата и падна в оврага - мантинелата му виновна че не го задържала. Ако не видиш в своята небрежност истинската причина за нещастията си вместо винаги обвиняваш другите, ще продължаваш да си чупиш главата вовеки.

38

стар проектант

преди 5 години

"Перките на акула" са недомислица на проектанта -архитект , да плаща той , строителя изпълнява по даденият му чертеж и детаил. Страхувам се ,че пак ще ни пуснат по шейната. Омръзна ни от " ПРОБА ГРЕШКА" !!!!!

37

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова с какви очи ходи всеки ден на работа? Това са дебелооки и дебелокожи хора.

36

Анонимен

преди 5 години

Те така могат и до другата година да си играят на гробчета и перки... Изложиха се тотално!

35

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам на кметицата защото тя има навика да лъже, както излъга още през 2017, че ще изгони мутренската автокъща и чалга-кръчмата от Борисовата градина. Не само, че не го направи, ами и мутрите си построиха и покрив в заграбената паркова територия. Да не им вали на луксозните, мутренски возила.

34

Анонимен

преди 5 години

Неудобствата са за сметка на столичани.