368

Хан Крум

преди 5 години

Ми нали си го избирате *** бре рашки - на рамо да си го носите бащицата "импиратор"Толкова сте *** и лесни за управление - обещай водка и светло минало и всички гласуват единодушно като на партийно събрание. *** народ.

367

от русия с любов

преди 5 години

В Ррусия е като затишие пред буря. Тези които се евакуират навреме ще оцелеят.

366

До 404

преди 5 години

Не ти не си добре и си неграмотен/н,а и аз не бих те взел/а на работа, дори и да ми плащаш.Аз казвам истината, а ти си явно само с връзки навсякъде и злобееш.Така е пазиш си поста.

365

До 403

преди 5 години

Ти не си добре, честно! Не знам, в какъв фил си влязъл. Ама като те чета и аз не бих те взел на работа.

364

Анонимен до 402

преди 5 години

Проблема е във вас, аз съм си се взел,говоря за масата в *** уж ти се обаждат ама не ти се обаждат и това го знам не от един и двама, а от много и то за работа със смешна заплата ,всички ли не стават вие може и да не ставате но те стават.Връзкари не са, без връзки не ги взимат.

363

До 401

преди 5 години

***.bg работа има колкото искате. За да не ви взимат никъде трябва да има някаква причина във вас. Аз живея в Дружба, тук връзкари няма. Всички работят. Млади, стари.

362

До 400

преди 5 години

А аз не познавам човек под 70, да работи и всички са с образования и езици, незнам в коя София живеете сигурно на връзкарите .В София ако не си връзкар работа не може да си намериш и една камара образования да имаш.

361

Do 398

преди 5 години

Аз не познавам човек в София до 40 години, който да е безработен, освен ако сам не го иска. Не знам вие в коя София живеете. Може би неграмотните до 40 визирате.

360

Анонимен

преди 5 години

Всеки иска 1200 лв пенсия ама колко я взимат

359

Анонимен

преди 5 години

Тука разни луди ,точно луди си мислят,че в София било добре ами н ее добре всички млади до 30 40 годишни които не са връзкари и любовници са безработни и емигрират.И в София и в другите градове е много трудно да се намери работа за 500 800 лв нето .И тези над 50 пак не си намират работа ако не са връзкари и любовници.Пенсионери с 150 200 лв пенсия тея с пенсия над 150 200 лв са малко сигурно има пенсионери с 1200 лв пенсия ама са много малко.

358

Епаа

преди 5 години

Не знам, *** си спомням режима на тока и святкащите лампички в Тексас, Флорида, Калифорния.Цената на тока се вдигна с 70%. 46 милиона американци нямат достъп до здравеопазване.Когато Тексас протестира срещу магистралата Мексико, САЩ, Канада никой не обърна внимание. В САЩ просто плащат обезщетения ако са ти отровили водата и в следствие си заболял. От 1980 заплатата на хората на наемният труд намалява.Милиони останаха без жилища след 2008.Има частни военни по улиците, стреляш ли те убиват!

357

Анонимен

преди 5 години

До 3: Купоните в САЩ нямат нищо общо с представата ти за ,,старата комунистическа купонна система'' която раздаваше ежедневни дажби за оцеляване.Бирата е друга,не е албанска.Американците никога няма да стигнат до там,че животът им да е изцяло зависим от някаквъв купон за хляб.А то е защото имат правото да излезнат на улицата с пушките,и само за една нощ властта да бъде взета отново в ръцете на народа.Много кремълски новини четеш брато/сестро.

356

З

преди 5 години

В САЩ 50 милиона са на хранителни купони. У нас обаче това не се коментира.

355

касандра

преди 5 години

Защо все гледате в чуждото канче, в България да не би средната пенсия да е по голяма от 200 евро. Защо не пиши те че на 160 села им сложиха чертата, че в някой села има 2-3 жители че в някой ако закарат на седмицата един път хляб е добре. Да не говорим за останалите хр. продукти. Не пиши те че и в големите градове има хора които се ровят из кошовете за ***.

354

Анонимен

преди 5 години

А ние сме в ЕС, разпродали сме си цялата икономика и земя (те вече са чужди), нямаме суверенитет, няма санкции.---ЗА БЪЛГАРСКАТА НЕКАДЪРНОСТ ВСЕ САЩ И ЕС СА ВИНОВНИ АВСИЧКО ЧИТАВО ТАМ ОТИДЕНЕ В РУСИЯ

353

Анонимен

преди 5 години

До РЕАЛНОСТТА-БОЛИА ние сме в ЕС, разпродали сме си цялата икономика и земя (те вече са чужди), нямаме суверенитет, няма санкции...Разпродали сме да.Лукойл, Нефтохим, Булгартабак, Виваком, Лафка, Софарма, ВЕИ.Всичко е руско също като американските ТЕЦ марица, които са руска офшерка регистрирана в САЩ и директор им е Евгения Юриевна Радионова.какви искаш да са пенсиите в такъв случай?

352

Анонимен

преди 5 години

А ние сме в ЕС, разпродали сме си цялата икономика и земя (те вече са чужди), нямаме суверенитет, няма санкции---СМЕХОТВОРНИ ИЗКАЗВАНИЯ НА ХОРА ЖИВЕЕЩИ 1 ВЕК НАЗАД....СЛЕД КАТО 30 ГОДИНИ НЕ СЕ ОТЪРВАХМЕ ОТ КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИКАКВИ ОЧАКВАНИЯ ИМАТЕ....

351

Оф,тъпотия ...

преди 5 години

Оф,колко сте заблудени по Русия и медиите и особено "Днес" продължава да Ви заблуждава с всякакви статийки за Русия.Еми като е толкова зле в Русия,я вижте кои народи ходят по екскурзии из Европа,да ,ама вие "богатите" по-далеч от Калотина..(80%) или Одрин и Халкидики не сте и ходили (20%) .Ама нещата много ги разбирате от Обеля,Каспичан и Перник с Враца.

350

РЕАЛНОСТТА-БОЛИ

преди 5 години

Цитирам "В една страна, където средната пенсия е по-малка от 200 евро, отчаянието проличава в резултатите от социологическите проучвания."Ето и едно заглавие от Българската преса от 18 Септ 2018: "След 1 юли 2019 г. средният размер на пенсиите в България най-сетне ще достигне 200 евро. Това показват предварителните разчети на правителството и Националния осигурителен институт".А ние сме в ЕС, разпродали сме си цялата икономика и земя (те вече са чужди), нямаме суверенитет, няма санкции...

349

Анонимен

преди 5 години

A някъде по света има ли място, където да не се надига протест?