25

Анонимен

преди 5 години

Ако всичко е честно ГЕРБ ще са много зад БСП дори и зад ДПС.

24

Анонимен

преди 5 години

Обединени педериоти са вече на бунището при Реформаторите, НДСВ, Кире Либерало, Мафиянски и други знайни и незнайни борци за пари.

23

Анонимен

преди 5 години

Патриотите - само ако са обединени ще вкарат 1 депутат :DПроблемът е, кой точно депутат, защото от 3 партии - 2 няма да имат депутат и ще са прецакани, съответно нямат интерес да участват :D

22

Димитър

преди 5 години

Такива социологически проучвания не са много меродавни.Лесно може да се манипулира нагласата,заради малкият обхват на електорат.С наближаване на изборите ще има доста промени в електоралното мнение.Пък и никой не е застрахован от политически гафове,което би повлияло на електоралната нагласа.

21

Анонимен

преди 5 години

Европейски съюз=СССР.Брюксел=Москва.Нищо ново под слънцето.

20

Анонимен

преди 5 години

трябва да се даде възможност хората да гласуват и за партии от други държави . аз няма да отида да гласувам но ако имах възможност бих гласувал за германски или френски партии .

19

Анонимен

преди 5 години

Борисов екато мъж сред голобради момчета, чудеса направи 4 пъти избори спечели. Само Меркел и Орбан имат толкова! Меркел,Мей,Ердоган,Макрон и Юнкер кой ли не го нацелува, три папи по главата го галиха.

18

До надолу

преди 5 години

Афис не е на Бсп! Преди 1 и 2 години даваха по 5, 6 % преднина за Герб! Просто хората са отвратени от Герб, комунистите не са крали толкова!

17

Анонимен

преди 5 години

До :)Ако "изследването" на тоя де.бил юРийййй е с повече от 5% грешка в прогнозата за някоя от първите 2-3 партии, трябва да бъде забранена агенцията със закон за лъжесвидетелстване и подбуждане на вълнения!А самото юрийййй обесено!

16

Анонимен

преди 5 години

Герб нямат и 10% , ако изборите са честни, резултатите ще са меко казано изненадващи!!!

15

Анонимен

преди 5 години

afis???????? мУхаххахаххахаххахаххахаххахахаххаха

14

:)

преди 5 години

Ако Герб водиха с тези проценти заглавието щеше да е друго и много гръмко, ама сега Бсп води и заглавието е посредствено:))))Ех днес, тази зависимост от Тиквата......

13

Анонимен

преди 5 години

Няма ГЕРБ, няма БСП, няма ......, всички са едни и същи, щом вече всички институции са с толкова ниско доверие, за какво говорим?

12

Анонимен

преди 5 години

Русофил-предателите ГЕРБ, БСП и ДПС твърдо в ЕП, а също и русофил-предателите наричащи са патриоти, но при условие че са обединени в русофилщината си.Медведев като шеф на Единна Русия трябва да е много доволен от този предателски отбор в България, дори може направо да предложи заслужили корумпирани руснаци от неговата партия за ЕП, мисля че това е следващата стъпка на ГЕРБ, БСП, ДПС и ОП на интеграция с руското началство.

11

Анонимен

преди 5 години

Нека да взимат големи заплати ако имаше полза от тях, но ЕС ни донесе само вреди. А и те се уляха - 30 хил евро заплата, като 7-8 хил евро е една голяма заплата за Брюксел при условие че те са освободени от данъци, плащат минимални данъци. Не стига това, ами участват във всякакви лобите и финансови пирамиди, например евродепутаткат от ГЕРБ *** Майдел заедно с бившия президент Росен Плевнелиев участват в блок-чейн пирамида с криптовалути LockTrip, Кунева е член на управителния съвет на банка.

10

ха ха Хо

преди 5 години

Всяка социологическа агенция у нас е на хранилка на някоя партия.Каквото им наредат от партийните централи това и "прогнозират".

9

Българин

преди 5 години

Само БСП!

8

Анонимен

преди 5 години

Евродепутатите си купуват апартаменти в Брюксел и после сами си ги дават на себе си под наем (индиректно да се всичко законно). А после с парите които им се полагат над заплатата за квартира си плащат ипотеката. Накрая на мандата апартамента им излиза без пари плюс поне 1 милионо евро спестени, а може и повече ако са назначили родата за асистенти. Иска се от тях само 5 години да слушат и да гласуват каквото им наредят господарите.

7

Чушки

преди 5 години

Евродепутат-човек ,който предава заповедите от многополовата европа за малка Българияполучаващ 30 000 на месец да разнася 3 папки между етажите. Получаващ по 500 евро на заседание. Безплатни пътувания по света/народа плаща/скъпи хотели, пури, уискита, мерцедеси, беемвета, скъпи палта от норки и крокодили, дамски чанти по 10 000 лв, ботуши по 11 000, пътувания на яхти, кораби, офшорни банкови сметки, участие на талавизорите да говорят на народа колко е *** и как трябва да е доволен на мизерия

6

Анонимен

преди 5 години

Собственикът на АФИС Юрий Аслайнянов е член на ръководството на БСП и сътрудник на ДС - какво може да се очаква от такива като него?